7 Kasım 2016 Pazartesi

Rf kontrol

Pompstart, pompa motoru ile su deposu arasında GSM üzerinden çalışan, gelişmiş, otomatik su deposu dolum sistemidir. Telefonunuz üzerinden, programlanır, size takip sağlar, bilgi vererek, kontrol etmenizi sağlar. Kablo çekilmeyen yada kablo çekim maliyetinin yüksek olabileceği yerler için otomatik dolum kontrolünü yapar. Zaman saati kullanılmasına ve kontrol noktasında personel bulundurmaya gerek kalmaz.


Var olan tüm sistemlerinizi RF üzerinden kablosuz olarak kontrol edilebilir ? Sistemlerinizin uzaktan kontrol edilebilmesi, daha kolay kullan? Bu yazımızda 4Mhz frekansında alıcı ve verici modülleri kullanarak uzaktan kumanda devresi yapacağız. RF Kumanda üzerinden cihaz kontrol edebileceğiniz cihazlardır. Cihazlar üzerinde bulunan çıkışlara kontrol etmek istenilen ürünler bağlanılarak kumanda üzerinden kontrol edilebilir.


Genellikle aydınlatma, perde, panjur gibi motorlu ürünlerin kontrollerinde kullanım kolaylığı sağlamaktadır. RF kumanda üzerinden perde, panjur, jaluzi, calaskal vs. Tek kumanda ile farklı motorlu ürününüz kolay bir şekilde kontrol edilebilir. Telsiz Kuyu Depo Pompa Kumanda Kontrol. Kuyu depo pompa arsında rf kablosuz haberleşme sağlar.


RF Uzaktan Kumandalı RS-4Çevirici Modül. Kanal Dijital Giriş (Input) Ünitesi. Röle Girişli Kontrol Ünitesi. RF UZAKTAN KUMANDA SİSTEMLERİ. TL KDV Dahil Üyelik hakkında.


Sitemize üye olmadan da sipariş verilebilmektedir. RF alıcı - verici devre kiti ile farklı cihaz ( röle, lamba, motorvb.) kontrol edilebilir. Devrede tane saniye ledi, tane haftanın günleri için le saat ve tarih için display, sıcaklık ve yıl gösterimi için ayrı display bulunmaktadır.


Rf kontrol

Saniye ledleri enerji ilk verildiğinde pasif durumdadır. Merhabalar Hocam ben bir robot yaptım ve bu robotta Arduino micro kullandım bu robotu rf modülle kontrol etmeye çalışıyorum aynı buradaki gibi bağlantıları yaptım fakat verici modül (arduino uno) veri gönderince arduino micro yani robot restart yapıyor lütfen yardım edin sırf bu proje için 2. RF kontrollüyle rc car ve çeşitli robot uygulamaları yapmak istiyorum. Merhaba arkadaşlar,kendi uzaktan kontrollü aracımı yapmak için(hazır kitlerden ziyade)çalışan bir yönlü rf kontrol devresine ihtiyacım var,arattım ama. Kontrol Uçları: Giriş: 2V – Çıkış: 2V – Çıkış Dimmer: – 10V. RF Makine uzman kadrosu ile her marka hidrolik giyotin makas için yerinde servis ve bakım hizmetleri vermektedir.


Kalite asla kaza değildir. Kullanıcı cihaza uygun kumandayı dilediği gibi tanımlayabilir. RF kablosuz kumanda aracılığı ile kontrol edilebilir. RF kontrol cihazı ile uzaktan kontrol edilebilen kanal röle modülüdür. Kullanımı: Ürün ile beraber gelen kumanda üzerindeki adet kanal butonu (CH CHCHCH4) ve bir adet power butonu vardır.


Rf kontrol

Aslında benim önceki yıllarda yaptığım mekanik (röle) kontrollü ve rf modülle kontrol edilen bir araç vardı, sana dosyaları gönderecektim buradan, ama sen başlamışsın yapmışsın diye yollamadım. RF Multi Kontrol isimli bu projede karşılıklı haberleşen iki ünite bulunmaktadır. Renk ve sıcaklık sensörü ile donatılmış ve bir palet sistemi ile gezici hale getirilmiş beş eksenli bir robot kolun kablosuz olarak bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilmesi amaçlanmıştır.


Cep telefonu SMS ile cihaz kontrolu. RF -3HGOptik Hızlı Geçiş. RF -7Yüz Tanıma Sistemi. RFMİNİ Pro Access Kart Okuyucu. RF -PParmak İzi Terminali.


IP65-Su geçirmez, GSM kontrol cihazı(sulama ve pompa kontrol vb.) Detaylar. Kablosuz Rf Kuyu-depo Kontrol Sistemi Herhangi bir yerleşim alanındaki(köy, belde, ilçe gibi) içme suyu depoları veya tarla sulama sistemlerinde depo ve kuyularını kablosuz olarak tam otomatik kontrol etmek istermisiniz? Rgb Rf Kontrol Led Kumandası Amper Maksimum Metre Kontrol E-BÜLTEN ABONELİĞİ Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Sizin projenizde ise doğrudan butonlardan gelen dijital değeri okuyup ona göre sağ, sol, ileri, geri ve hız kontrolü yapmanız gerekir.


Pic basic bilmiyorum mikro C kullanıyorum. Fakat dil değişse de program mantığı aynı olacaktır. Butonlardan okuduğunuz veriyi pic in uart haberleşme pinleri üzerinden RF verici modüle. Uzun Mesafe RF İletişim telsizli pompa kontrol sistemi telsizli kuyu depo kontrol Km.


Rf kontrol

Mesafede Kablosuz Haberleşen RF Kuyu Pompa Depo Terfi Kontrolleri Sağlar , Bu Kontrolleri Radyo Frekans Üzerinden RF Kablosuz Sinyaller İle Yapar. Sonoff RF switch is a Sonoff version with a 433. MHz RF receiver module inside. This wireless switch can be used together with the RF remote controller, which enables you to control appliances in indoor environment. CA TEKNOLOJİ BİLİŞİM VE ELEK.


Bu site çerezler kullanır. Ekşioğlu Birlik Sitesi B Blok D. RF yerden ısıtma zon kontrol sistemi HCEÇift yönlü radyo frekanslı (86MHz) yerden ısıtma zon kontrolü. Ana konfigürasyonu zon içindir. HCSalt modülü ile zona kadar genişletilebilir. Zaman programsız oda sıcaklık ayar noktasını ayarlamak için HCWduvar modülü kullanılır.


Bu durumda zaman programlama. Depo ve pompa arasında kablosuz çalışan RF ve GSM üzerinden kumanda kontrol ve otomasyon sistemleri. Modus Radyo modemler, Modbus GSM ve GPRS modemler, M-Bus, USB RF ve GSM modemler, 4-20mA Kablosuz Aktarım ürünleri ve bir çok kablosuz çözüm üretimi.


Hemen sepetinize ekleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar