24 Kasım 2016 Perşembe

Hazır bnc

Arkadaş iki tane kablo geldi ürün bedeli kadar tl kargo parası ödedim. Ben daha alıcı ödemeli ürün kesinlikle almam. Hiç mi anlaşması yoktu kargoyla anlamadım. Kargo parası dışında ürün ne olduğu belli değil ben kargo parasına taktım ürün önemli değil. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Hakkında Kısa Bilgi: İncelememiş olduğunuz ürün kolay kamera montajı için özel üretilmiş olup, tak kullan şeklindedir.


Bir tarafını kamera kayıt cihazınıza ve güç kaynağına bağlayıp, diğer tarafı kameraya bağlayıp kullanabilirsiniz. Kanal Seçici Volüm Kontrol 2. BNC LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ. Led Projektor Aydınlatma. DVR Kayıt Cihazı tarafına takılmak için hazır bnc takımı.


Hazır bnc

Güvenlik kamerası montaj aparatı BNC konnektör en kaliteli ve en uygun fiyatlarla ucuzelektro. BNC KONNEKTÖR 1LÜK PAKET. Kategoriler: Bağlantılar. Yorumlar (0) İncelemeler.


Alman konnektör ve bağlantı ekipmanları üreticisi Telegärtner’in tüm ürünlerini bizden temin edebilirsiniz. F konnektörlerde ve yardımcı ürünlerinde binlerce çeşide sahip olan Telegärtner üretim programı, piyasa kalitesi yerine mükemmel kaliteyi arayanlar için sonsuz olanaklar sunuyor. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Elektronik Ticaret ve San.


Hazır bnc

Kolay kamera montajı için üretimiştir. Bnc Soket modelleri, Bnc Soket çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Kablolu-Kablosuz Alarm Sistemleri, Yangın Alarm ve Algılama Sistemleri, IP-AHD Kamera Sistemleri, DVR-NVR Kayıt Cihazları Satış, Kurulum ve Geri Destek hizmeti vermekteyiz. Socket BNC -Sistem Ismı uzerinde oldugu gibi hiç bir servis kullanmadan , sadece mirc uzerine BNC ( Kalici Nick ) yapabilirsiniz artık ,. Kamera ya takılacak hazır zahmetsiz bağlantı aparatı Kırmızı artı siyah eksi sarı görüntü şase siyaha bağlanır.


Bnc Enerji Kamera Bağlantı Soketi” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Cctv kameralarda kullanılmak üzere hazırlanan bnc konnektör ve enerji jakının kabloya bağlanmasını anlatan video. Ortadan kesip cctv kablosuna ek yaparak kullanılır. Metal Kablosuz konnektörlere kıyasla bağlantı daha kolay ve daha uzun ömürlüdür.


Hazır bnc

Bayilerimize özel fiyatları görmek için Bayi Başvurusu yapın. Tekli Kablolu BNC (Kamera) Giriş Yapın. Ekran Monitör indirim. Mp Ahd Set Su Geçirmez Kayıt Monitör Dahil Araç Kamerası. Ahd Güvenlik Kamerası, IP Kamera Sistemleri, Güvenlik Kamerası Sistemleri, Güvenlik Kamerası Kayıt Cihazları Nvr Kayıt Cihazı Fiyatları, Ahd Kamera Fiyatları, FULL HD Kameraları Websitemizde Bulabilirsiniz.


Kamera ve DVR Kitler, dünyada ve ülkemizde son yıllarda artan teknik servis ve montaj hizmet bedellerini ödemek istemeyen kullanıcıların ihtiyacına yönelik olarak tasarlanmıştır. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. P6C, 6P4C, 4P4C Erkek ve Dişi, PCB konnektörler, RJ4 Ethernet girişi, Bnc konnektörler ve XLR konnektörleri Direnc.


Kablomuzu BNc mize takıyoruz bakır uç orta kısıma vida ile sıkılır, Sıkmalı kısım pense yardımı. Hazır Güvenlik Sistemleri. Cctv Kamera Adaptörü fiyatları, peşin fiyatına bol taksit, açık artırma, pazarlık ile Sanalpazar. AHD IP Kamera Çeşitleri, DVR NVR Kayıt Cihazları, Hırsız Alarm Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri satış, kurulum ve teknik desteğini vermekteyiz.


Paket Kargo Gönderimi: Saat 16:ya kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder Mağazaya özel 3TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. ADET inAHD Kayıt Cihazı(AHD-ANALOG-HDCVI-İP-HDTVI) Destekli Hirbit. Bunları bildikten sonra BNC ‘ye bağlantı sağlayabilirsiniz.


Admin şifrenizi bilmeden de BNC ‘ye bağlantı sağlayabilirsiniz ancak BNC ‘yi daha sağlıklı yönetmek ve kullanmak için bu şifreye ihtiyaç duyabilirsiniz. Görüntüle Uzaktan Güvenli Erişim. Siz yada tanımlayacağınız kullanıcılar ``Cep telefonlarından, Tabletlerden ve Bilgisayarlardan`` görüntüleri canlı olarak anlık izleyebilir, eski görüntü kayıtlarınıza ulaşabilirsiniz. Kamera Aparatları - kamera bağlantı aparatları bnc hazır enerji jakları dönüştütürüler, bloom ve kamera soketleri Güvenlik SistemleriBir güvenlik kamerasi ve hirsiz alarmı , bir binaya veya başka bir alana izinsiz girişin tespit edilmesi için tasarlanmış bir sistemdir.


Toptan satış mcx bnc Ucuz mcx bnc Partilerden, Güvenilir mcx bnc Toptancılardan satın alın. Mağaza veya AliExpress tarafından sağlanan e kullanıma hazır bir kupon var mı diye kontrol edin - bu sayede daha az ödeyebilirsiniz. Bir diğer yöntem ise AliExpress uygulamasında oyun oynayabilir ve her gün kupon toplayabilirsiniz.


En iyi fiyatlar ve en kaliteli ürünlerle alarm, kamera, ip kamera, hd kamera ve hazır paket kamera sistemlerimize sitemizde bulabilirsiniz. Speed SP-DC0BNC ve Power Jack 10lu 30cm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar