14 Kasım 2016 Pazartesi

5 Pin usb kablo

Girişi pin USB olan tüm ürünlerle uyumludur. S-LINK SLX-4USB DEN MİNİ PİN KAMERA KABLO 1. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. MPMPMPDATA KABLOSU pin USB çıkışlı cihazlarını USB den ba ğlamanıza yarar.


5 Pin usb kablo

CM HARİCİ DİSK DATA USB TO MİCRO KABLO - GOLD 2TL. Fotoğraf Makinaları, Cep Telefonları için Uygundur. LogiLink - pin OTG kablo ile klavye, mouse, yazıcı gibi cihazlarınızı destekleyen tabletinize, akıllı telefonunuza ya da bağlayabilirsiniz. Güvenlik Ekipmanları Kategorisini Keşfedin. Mini usb erkek to mini usb erkek pin kablo 1. Sadece şeffaf renk bulunmaktadır.


Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. MPMPŞARJ KABLOSU PİN MİNİ USB KABLO Aradığınız tüm ürünler alışverişin uğurlu adresi n11.


S-link Swapp SW-KC61MR 1m 2. ARJ DATA KABLOSU QPORT Q-USBKM 1. Tüm ölçülerde ve özelliklerde kablo çeşitleri mevcuttur. Tüm Uzaktan Kumanda Çeşitleri ile Yıldır Hizmetinizdeyiz! USB kablo satın alırken en ucuzunu satın almak iyi bir fikir gibi gelebilir, ancak bu tür kablolar kolaylıkla kopabiliyor.


Hasar görmüş bir şarj kablosu ise neredeyse hiç işinize yaramayacak demektir. TL olarak hemen sipariş vermek için tıklayın. Dark Micro USB kablo , USB 2. MAC ve PC Arası Direkt Dosya Transfer kablosu CD içindeki PClinqyazılımı üzerinden dos. Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir. Micro-B - Pin kablo , fotoğraf makinesinin USB 3. USB -C bağlantı noktasına sahip bir bilgisayara bağlamak için tercihidir.


5 Pin usb kablo

Fiyatı Düşünce Haber Ver. Adaptör veya dongle olmaksızın düz bir bağlantıya izin verir. Sepete Henüz Ürün eklemediniz! Hytech HY-W2HDMI F TO HDMI M Çevirici Adaptör ÜRÜNÜ İNCELE. Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.


Buy Cheap Pin Mini B Usb Cable Now. USB ve HDMI kablosu gibi bazı özel kablo çeşitleri, çeşitli cihazların birbiri arasında veri aktarımı yapmasına olanak tanır. Bilgisayarlara ve LED TV’lere Veri Aktarımı. A mini Çift usb araç telefonu şarj adaptörü samsung xiaomi redmi için lenovo lg.


Kablo (DK-CB-USB2MINIL80). Mouse girdiği kısımda ezildi ve içerisinden çıkardım. Ulaşmak istediğiniz sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin.


Problem devam ederse lütfen site yöneticisi ile bağlantı kurun. APOGEE Lighting kablo - DUET QUARTET ONE Duet iOS, ONE iOS ve Quartet iOS için mt. IDE pin dişi KONNEKTÖRLÜ KABLO ~400mm.


5 Pin usb kablo

Güncel kampanyalar ve ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilir, aradığınız ürünü uygun fiyata satın alabilirsiniz! Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. M Kılıflı Altın Uçlu Pin Usb - Mini Usb 2. USB pin to pin cable 279mm cable, end_is 0. Microsonic Pin Micro USB to HDMI MHL Adaptör. Aynı zamanda cihazınızıda şarj eder.


TL (Paket Hasarlı) Nude Audio Move S PS002BKG Hoparlör 109. En iyisini satın al usb 2. HDD KABLOSU METRE PİN 2. Türk Lirası TL Türk Liras ı $ US. Kullandığınız her teknolojik aletin farklı bir kablo girişi olmasına, o kabloların birbiriyle karışmasına, lazım olduğunda bulunamamasına, bulunduğunda bu sefer neyin nereye takılacağının karışmasına siz de gıcık oluyorsanız, tüm bu kaosu çözmek için Spider emrinizde Gülümseyen ağzından çıkan bacakların her. This iteRiteAV - USB 2. A to Mini-B - pin Cable ft.


5 Pin usb kablo

Customers who viewed this item also viewed. In order to navigate out of this carousel please use your heading shortcut key to navigate to the next or. M USB AM TO USB MICRO PIN KABLO fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.


Internal IDC USB - pin Motherboard Header Cable is backed by StarTech.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar