4 Aralık 2019 Çarşamba

Xperia z1 manyetik şarj

Xperia z1 manyetik şarj

Mıknatıslı başlığı sayesinde tak-çıkar yapmadan şarj özelliği. Piyasada daha ucuza satılan yan sanayi ürünlerle karşılaştırmayınız. Mıknatıs, telefon şarj portunu ünite şarj konnektörüne yöneltir ve bağlantıyı kurar. ZZSONY MANYETİK HIZLI ŞARJ USB KABLOSU.


Setteki değiştirilebilir uçlar, bu ünitenin Xperia Z′nız ile kapaklı veya kapaksız kullanılmasını mümkün. Kolay Kullanıma sahiptir. Tüm USB girişli cihazlarla telefonunuzu şarj edebilirsiniz.


Sarj etmek için telefonunuzun sarj kapakçığını açmanıza gerek yok. Kablo , telefonunuzun manyetik sarj yuvasına yapışarak otomatik sarj eder. Açık Kulak Tasarımlı Stereo Kulaklık STH40D. Cihaz şarj olmaya başlarsa bu, şarj ünitesinin düzgün çalışmadığı anlamına gelebilir. Ne diyorsunuz aliexpress den 3-dolarlık bişey alayım mı?


Xperia z1 manyetik şarj

Sony şarj ünitesiyle değiştirin. Sonynin kendi satış sitesinde manyetik dock var. Aranızda kullanan ada bilgisi olan var mı? Yani kullanmamın sakıncası varmıdır? Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın.


Cortrea Yüksek Kapasiteli Micro USB Beyaz Ev Şarj Aleti. USB kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Aksesuar ürünlerinin tam listesi. AC Adaptör ve Güç Kabloları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Manyetik Dönüştürücü için mikro USB Şarj Dock Adaptörü.


Xperia z1 manyetik şarj

Konektörü Küçük Elektronik Ve cihazlarUSD 0. Kapakları açmadan şarj oluyor. Cihazda Smart Connect özelliği olduğu için Şarj olurken telefonda başka işlerle de uğraşabiliyorsunuz. Xperia XZ cihazınıza özel kablosuz şarj aletleri aynı gün stoktan teslim ile MobilCadde. VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor. Burada düşünmeniz gereken ilk şey şarj aletinden nasıl bir kullanım ve performans beklediğiniz olmalı.


Satış Fiyatı : 2TL (Tek Çekim Fiyatı) Havale İnd. Belgeler Mikrofonlu Kulaklık SIM Çıkartma İğnesi USB Güç Adaptörü (A) USB Kablosu. Aletleri kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Her yeni bir araştırma sonrası bir hüsran daha. Büyük heveslerle almış olduğum xperia zhaftasını doldurmadan sorunlarla karşıladı beni.


Cihazın kendi kendine kapanması,yanda yer alan ses düğmelerinin donması derken şimdi şarj performansını okuyunca. Bende manyetik kablo almayı düşünüyorum hangi marka model alacağımı karar vermedim tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı? SONY XPERİA ZSARJ SOKETİ DEĞİŞİMİ. Bağlan CEP TELEFONU YEDEK PARÇA.


Tükendi Stoğa Girdiğinde Haber Ver. Saatlerce videolarında batarya güçlülüğünden kalitesinden bahsedilmiş. Bir de ortada tüketici hatası da bulunmamakta, sorun şarjı bitti kapandı ve bir daha açılmadı. Xperia ZŞarj soket en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz.


Sony, Xperia Z, Xperia Z Ultra ve ZCompact modelleri için Android 5. Lollipop güncellemesini yayınladı. Arkadaşlar ben şarj problemim var diye gittim bataryayı değiştirdim. Cihazı şarj etmek için tüm yapmanız gereken şarj tabanına yerleştirmek. Pil seviye göstergesi vardır? Bir gösterge cihazın pili azaldığında size bilgi verir.


TL (Not: Fiyatlarımız döviz kuruna göre değişiklik gösterebilir. En güncel fiyat bilgisi için bizi arayabilirsiniz.) Şarj soketi sorunları en sık yaşanan sorunlardan biridir. Yıllarca sony k790i kullandığım için markaya güvenerek tomarla para verip aldığım telefonun ilk haftadan hata vermesi, ki kesinlikle kullanıcı hatası denebilecek bir şey yok çünkü gözüm gibi bakıyorum, telefon daha bir haftalık, beni çok üzdü ve mağdur durumdayım. Cihazlarınızla tam uyumlu şarj aletleri.


Xperia z1 manyetik şarj

Araç şarjı , ev şarjı ve harici şarj aletleri. Orijinal değerlerine sahip nitelikle SONY tarafından yedek parça kategorisinde değerlendirilerek üretilmiştir. Gece takıyorum sabah kalkıp bakıyorum hala olmuş.


Hepsini Göster Daha Az Göster. Bende bugün aldım ilk defa kullancam :D kapakları değiştirdim bugün hatta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar