16 Aralık 2019 Pazartesi

Wifi modül

Wifi modül

Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! Uygulamayı barındırabilmesine veya tüm Wi-Fi ağ işlevlerini başka bir uygulama işlemcisinden yönlendirebilmesine olanak tanıyan eksiksiz ve kendine yeten bir Wi-Fi ağ çözümü sunar. Kablosuz wifi modül Düşük güç wifi modülleri 802.


Wifi modül

WiFi modülü entegre edilmiştir. Bu UART arayüzü ile kablosuz ağ ve veri aktarımı wifi fiziksel cihaz bağlamak için bir çözüm sağlar. TL Vergiler Hariç: 176TL. Alışveriş listeme kaydet. GHz frekansında kablosuz haberleşme yapmanıza imkan sağlayan düşük güç tüketimine sahip modüldür.


Full Hd sesli video görüntü. Uzun lensli kamerasıyla istenilen yere rahatlıkla kamufle. Aradığınız malzemenin ürün kodunu ya da ürün tipini yazarak ilgili ürünün detay bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Wifi modül

Bu mini özel board gizli kamera ile dünyanın neresinde olursanız olun cihazın bulunduğu Ortamı cep telefonunuzdan canlı izleyebilirsiniz. Modül Wifi Gizli Kamera WF-124. Test veya ölçüm için kullanılabilmesi için oldukça kolay bir tasarıma sahiptir. Gece görüşlü özel board kamera ile dünyanın neresinde olursanız olun cihazın bulunduğu Ortamı cep telefonunuzdan canlı izleyebilirsiniz.


Lütfen dikkat: Bu modül VCC ve 3V lojik besleme için 3V enerji kaynağı gerekmektedir. Projeleriniz için onlarca uzmandan teklifler alın. Web sayfası yeni modül eklenebilecek şekilde hazırlanmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar