3 Aralık 2019 Salı

R19 buji kablosu

R19 buji kablosu

E7J-E6J R9- R-EXPRESS-CLIO E. Türkiye’de en fazla araç markasına ürün satışı yapan otomotiv yedek parça sitesi olarak lider konumdadır. Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. Sipariş listesinde ürün yok. TL (1) MeskonOtomotiv 100. Diğer fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Servis fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Bazı yedek parçalarda aracınızın marka, model vb. LPG olarak mı normal olarak mı almak gerek yoksa bu sinin de bir faydası yok normal buji kablosu yeterli midir ? Arası Araçlara Uyumludur. KARGO İLE GÖNDERİM YAPMAKTAYIZ. RÜNLERİMİZ SIFIR VE ADINIZA FATURALI OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR.


ARACINIZA UYUMLU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORSANIZ. TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Fiyat Bilgisi için Telefon, WhatsApp, Messenger veya Mail. Bir parçanızda biz olalım! En ucuz yedek parçalar,Güvenli hesaplı hızlı deneyimli kuruluş,arabanızın alış veriş portalı.


R19 buji kablosu

RYedek Parça RYedek Parça RYedek Parça. BUJİ KABLOSU MGN- R-CLIO HB 1. TV - TV made for fans Loading. Tüm oto yedek parça siteleri ParcaTreni.


Sitemizdeki ürünler orijinalinin muadili olup gün ürün iade garantilidir. Buji Değişimi Ne Zaman Yapılır? Renault Clıo II Enjektör Kelebek Kutusu 1. Yani direk buji kablosu olmaksızın bujiye elektriği bu bobinler sağlıyor. Bu nedenle o bobin girişlerine giden kablolar 12V elektirik taşır ve değişim diye birşey yoktur. V olan motorlar hakkında bilgim yok.


RENAULT EUROPA, BEYMEN CLUB, NUMBER ONE, ve bütün serileri ile ilgili her türlü görüş öneri paylaşım sorun vs için tek başlığı kullanalım. HEMEN KONTROLÜNÜ SAĞLAYIP SİZE GERİ DÖNÜŞ YAPALIM. Sepetinizde ürün bulunmuyor. Opel: Vectra: 17 TL. R(21) R(9) Yedek Parça (630) Yakıt ve Motor Katkıları (14) Nissan (13) En Çok Satanlar.


Başlıkta belirttiğim araç için orjinal parçaları bulamıyorum yardımcı olabilecek olan varmı? Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic. Otomotiv Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Bobinleri, Otomotiv Platinleri San ve Tic.


Merter Tekstil Merkezi Kasım Sok. Hellux SUZUKI SAMURAI, VITARA 1. Daha kolay arama için hızlı filtreyi kullanabilirsiniz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Alman, japon, amerikan her türlü aracın buji yedek parçaları için sitemizden hızlı kargo ile stoktan taksitli ödeme seçenekleri ile alışveriş yapabilirsiniz. Distribütör, distribütör kapağı, buji kablosu , buji , buji başlığı, platin seti, ateşleme bobini, kondansatör, tevzi makarası, ateleme sensörü, bobin, modül, buji borusu.


Bu ürüne ait Uluslararası Ürün Ko. Listede gördüğünüz tüm ürünler kdv dahil liste fiyatlarıdır. Bulamadığınız yada emin olamadığınız ürünleri aracınızın şase numarasını , canlı destek hattımızndan yada bize ulaşın kısmından bizlere ileterek kolayca ulaşabilirsiniz. Etkili bir ateşleme ve performans içim kaliteli buji ve buji kablosu kullanmak gerekir.


BAGAJ KAPAK KİLİT MOTORU R-MEGANE 1. Web sitemizde bulunan ürünlerin tamamı kendi çekimimiz olup, kesinlikle temsili fotoğraflar kullanıl. Hakan Yıldırım Yıldırım Otomotiv. TWİNGO (4) MASTER (1) DİĞER ARAÇLAR (17) Hakkımızda RENPAZ RENAULT YEDEK PARÇA.


Fiyata göre (Önce en düşük) Fiyata göre (Önce en yüksek). NGK NGK MARKA BUJI BKR6EK RRMEGANE CLIO PALIO CORSA ASTRA VECTRA. Ateşleme sisteminin elemanları Ateşleme bobini , buji kablosu , buji , Ateşleme sensörleri , tevzi makarası ve distiribütör kapağıdır. Bu parçalar birleşerek ateşleme. RADYO GÖSTERGESİ LAGUNA 2. Online oto yedek parça sitesi toptanyedekparcacim.


R19 buji kablosu

Yüksek voltaj,bobin kulesinden çıkarak bobin kablosu üzerinden distribütör kapağının orta kulesine ulaşır. Bu esnada tevzi makarası orta kuleyi ateşleme sırası gelen buji kulesiyle irtibatlandırır. MİTSUHİSHİ L2TAMPON ORTA IZGARA.


Türkiye Yedek Parça - Türkiyenin Yedek Parça Portalı. Mümkün olduğunca aynı yerden ve güvendiğiniz yerden gaz almaya dikkat edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar