3 Aralık 2019 Salı

Uzun usb kablosu fiyatı

Uzun usb kablosu fiyatı

ENERGIZER LCAEHUSBABHİGHTECH USB 3. Slim tasarıma sahip yassı kablolar ve çevresi dayanıklı kumaş ile çevrelenen modeller ise çok daha uzun ömürlü ürünlerdir. Uzatma Kablosu USB kablolarınızı daha uzun mesafede kesintisiz kullanmak için USB 2. USB Kablosu Yetişmeyenler için En İdeal Çözüm. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen. USB RJExtension Adaptör USB CatCatUSB Ethernetle Uzatma ,TL Fiyatları Gör fiyat var DIGITUS USB 2. Satın almak için tıklayın.


Micro USB ve Lightning Data Kablosu Renk: Beyaz Üretici Garantisi: Yıl Resmi Üretici Garantili. Telefonunuzun ve dolayısıyla bataryanızın çok daha uzun ömürlü olmasını sağlamak adına orijinal şarj aletlerini. Bukadar ucuza bukadar uzun usb uzatma kablosu. Bu makale ile normalden cok daha ucuza ve yeterince u. El Yapımı Wireless Anten (BiQuad dB) Özenle hazırlanmış ve müthiş verim alınmış BiQuad anteni. Wi-Fi nedir ve Bluetooth arasindaki farklar.


Cep telefonu kablo fiyatları , kullanım amacına ve markalara göre değişiklik gösterebiliyor. Piyasada yer alan bu kablolar arasından bütçenize uygun bir model bulmanız mümkün. Aynı Gün - Hızlı ve Ücretsiz Kargo. YAZICI KABLOSU ARA PRİNTER USB 2. METRE UZUN BAĞLANTI BAĞLAMA KABLO NETWORK EKSTRA KALIN.


Uzun usb kablosu fiyatı

ZEL FİLTRELİ KALIN KABLO SORUN ÇIKARMAZ! Bu tek kablo fiyatı tabi, o yüzden yukarıdaki ürüne göre fiyat biraz yüksek. Diğer yandan hem daha uzun (m), hem de Lightning bağlantısı da sunuyor. Uzatma kablosu ve grup priz ürünlerinde uzun süre sorunsuz şekilde kullanım sağlanabilmesi için klemens sistemi bulunan ürünler sunuluyor.


USB standardına göre en uzun USB kablosu USB 1. Canon MP5hepsi bir arada cihaz var bu cihaz için metrelik usb kablosu alacağım ama birisi usb kablo bu kadar uzun olunca veri aktarımında sorun olur dedi bu ne. Cep Telefonu Kablosu modelleri ve Cep Telefonu Kablosu fiyatları karşılaştırma listesine ekleyerek size en uygun seçenekleri tek ekranda inceleyin. Böylesi bir ortamda Android cihazlarınızı şarj etmek için rahatlıkla kullanabileceğiniz, kablo boyu uzun micro- usb kablosunu sizler için seçtik.


Rampow’un Micro- USB kablosu yaklaşık TL fiyatında. Rampow, bu ürünü için hayat boyu garanti sunuyor. Demek ki usb kameranın uzun kabloyla çalışmama. Televizyon Aksesuarları Kablo ve Soketler en uygun fiyat ve ürün garantisi Teknosa Mağazaları ve teknosa.


Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Standart özelliklere sahip bir USB hub, bilgisayar üzerindeki USB kapısına bağlanmak adına Usb kablosu ve öz yüzünde belirli sayıda USB kapısı içerir. TL En Uygun Fiyatla Merterelektronik. Bilgisayar Fiş- Kablo -Aparatları Kategorisini Keşfedin. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz.


Uzun usb kablosu fiyatı

Toggle Switch Pin On-Yaylı Off 32x13x7mm. TeknoGreen TKJ-45P RJKoruma Kılıfı (Açık Yeşil). USB şarj kablosu Mikro USB kablosu Mikro usb kablosu satın alın Mikro USB 3. Uzun Makaralı Tekerlekli Switch. Yukarıdaki ürünler arasında en uygun şarj kablosu fiyatları yer alıyor.


Akıllı telefonunuz için USB kablo değil de şarj cihaz. Duvardaki veya yerdeki prize takılı halde iken telefonunuzu kullanmak istediğinizde uzun şarj kablosu (1-metre). Dünyanın en hızlı ve en dayanıklı Micro USB kablosu. Panel mount micro usb uzatma kablosu size usb porta sahip cihazların çıkışı sabitleme imka.


TL Vergiler Hariç: 06TL. Alıntı yapılan: elektro77wirales uzun usb kablosu ile çalışmıyor ne yapmam gerekir. Alışveriş listeme kaydet.


Merhaba, wirales olarak sanırım Kablosuz Ağ dan bahs ediyorsunuz. USB Klavye, fare, yazıcı, tarayıcı, kablosuz ağ adaptörü, disk kutusu gibi ürünleri masa arkasından, kasa arkasından çıkarıp istediğiniz konumda rahatça kullanmanızı sağlar. Tether Tools TetherPro USB 2. Yüksek Kaliteli Metre Usb Kablosu Üreticilerini Metre Usb Kablosu Tedarikçilerini ve Metre Usb Kablosu Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Seçeceğiniz uzatma kablosunun fiyatları genellikle priz sayısına, markasına, kablo uzunluğuna ve kablo çeşidine göre farklılık göstermektedir. Data-Şarj Kabloları Kategorisini Keşfedin.


Ekstra sağlam ve m uzunluğunda micro USB kablosudur. Dayanıklı kablosuna sarılı özel katman karışıklığı önler. Daha uzun mesafeler için bu ürünü kullanabilirsiniz.


Daha ayrıntılı ürün model bilgisi ile arama yapmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar