18 Aralık 2019 Çarşamba

Smd transistör kataloğu

Malzemenin ne olduğu hakkında bilgi veriyor transistör , fet, diyot vb. SMD malzeme bilgilerini düzenleme (Oprava). SMD tip transistörler, entegreler,diyotlar vb bir çok malzeme için hazırlanmış katalog dosyaları SMD karşılık bilgilerinin yanı sıra SMD sembolleri ölçüleri ve daha bir çok bilgi bulunuyor. Yapımcı tarafından ücretsiz dağıtılıyor toplamda 120.


SMD komponent bilgisi bulunuyor diyot, transistör , tirstör. SMS transistör smd-kondansatör smd-entegre kodlarının açılımları. Bu site çerezler kullanır. D ile başlayanlar diyot (diode), C ile başlayanlar. Surface Mount Device - SMD) olarak isimlendirilir.


SMD dirençleri ifade eden katalog değerleri mevcuttur. Smd transistör üzerinde yazan harf ve kelimelerden transistor kodlarına ulşamak amaçlı, ingilizce iyi bir kaynak. Kenarda bulundurmakda fayda var. Первые символа маркировки smd. Aktif Filtreler: Ulaşılabilirlik.


Transistor kategorisindeki urunler perakende stoklarimizdir. Birçok transistör işareti JEDEC, JIS, ya da Pro-Electron kodlarını içerir. To look up a coded device, click on the first character of the device code in the table on the left.


Smd kodları hakkında aradığınız bir çok elemanı bu programda bulacaksınız program bence daha da geliştirilebilir fakat gayet güzel bir programdır. SMD Code Book and Marking Codes. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. Smd Kondansatör 8Kılıf - Adetlik Paket. Proto jsem se naštval a napsal si jednoduchý prográmek pro rychlé vyhledávání SMD součástek podle jejich SMD kódů nebo typu součástky.


Myslím, že by se program mohl hodit i dalším a proto ho dávám k dispozici. Arkadaslar, Asagidakite 2. Bunun dosya hacmi ise MB civari. The following table lists all commonly used SMD resistors marked with the EIA-code from ohm to 97. See also the SMD resistor calculator and a short tutorial on how to read SMD resistors.


SMD elektronik malzemeler için katalog. VİDEO haberleşme datasheet isis MULTİSİVİÇ regülatör breadboard potansiyometre RS2kondansatör mikrofiltre devre arşivi transistör terimler PUSULA pc osilaskop ivmeölçer RJrjgüç kayna. SMD transistör smd -kondansatör smd -entegre kodlarının açılımları.


Katalog programının veri tabanına web üzerindeki bilgiler doğrultusunda bir çok bilgi. Smd Parcaların kod anlamları mutlaka bulunması gereken bir doküman smd kompadentlerin elektronik devrelerde kullanımı yaygın fakat klasik kompadentlere. Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace.


Further types are available, in each series, please contact us directly for a quoatation. Karakteristik eğrileri, transistörün üreticileri tarafından hazırlanan tanıtım kitaplarında ( katalog ) verilir. PNP tipi transistor de ise adet P tipi yarı iletken madde arasına adet N tipi yarı iletken madde konur. Dolayısıyla transistör adet katmana veya terminale sahiptir.


Transistör , hem DC hem de AC yükselteç olarak çalışabilir. Powermaster Mavi Işık Filtreli Tv Ekran Koruyucu Katalog. Ocak Yeni Gelen Kumanda Çeşitleri Fiyatlı Liste. Bu modüller ise şu şekildedir.


Aritmetik devreler modülü, flip-flop modülü, güç kaynağı modülü, haberleşme teknikleri modülü, kaydediciler modülü, lehimleme ve baskı devre modülü, sayıcılar modülü, smd elemanlar ve çipsetler modülü, transistör ve fet modülü, tümleşik devreler modülleridir. Doğru yönde katalog değerinin üzerinde akım geçirilirse, 2) Ters yönde yine katalog değerinin üzerinde gerilim uygulanırsa. A Ordering Information Absolute Maximum Ratings Stresses exceeding the absolute maximum ratings may damage the device. YARI İLETKENLER İÇİN TIKLAYIN DİRENÇ HESAPLAMA.


Součástky určené pro povrchovou montáž jsou označovány jako SMD ( surface mount device ). Povrchová montáž se rozšířila především díky miniaturizaci elektroniky v průběhu 80. Zkratka tohoto typu pouzdra je odvozena od anglického názvu small-outline transistor a označuje množství různých pouzder určených pro. Bu iki element doğada kristal yapı halinde bulunur. Bu halleriyle iyi bir yalıtkandırlar.


Kristal diyotların günümüzde çok farklı kılıf tiplerinde üretilen SMD türleri vardır. NCP305LSQ31T(NCP305) – marking SIB– Voltage detector 3. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Philips Semiconductor, SGS Thomson, Motorola, Fairchild Semiconductor gibi firmalarnn transistör kataloglarnndan. Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi: Adres: Kemankeş Mah.


Notre base de données est mise à jour fréquemment. Our website uses cookies, from us and third parties, to personalise your experience and show you products and adverts that may be of interest to you. SMD code book ta verilen listeyi kullanmıyor mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar