20 Ağustos 2018 Pazartesi

Yüksek tavan led armatür

Yüksek tavan - Philips Lighting. En yakın distribütörü veya ortağı bulmak için tercih ettiğiniz ülkeyi seçin. Başlıca ürün gruplarımız led floresan, led bant armatür , yüksek tavan armatürü, led projektör ve reklam panoları ‘dır.


Saymadığımız bir çok ürünümüzü de sitemizdeki kategori kısmından inceleyebilirsiniz. W-36W-40W-54W-80W WATT LED BANT ARMATÜR ETANJ KingLED. Kullanım Alanı : Sıva Üstü.


NS-YT1YÜKSEK TAVAN ARMATÜRÜ. Hareketli vinçlerin kullanıldığı alanlar, depolama alanları, fabrikaların açık alanları, yedek parça depoları, sevkiyat alanları ve çalışma ofisleri dahil üretim. Led Tavan Armatür modelleri, Led Tavan Armatür çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Led tavan armatürleri, tasarruflu ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunmasının yanı sıra, bulunduğu ortama yaydığı güçlü ışık ile de geniş kullanım alanına sahip. Jüpiter 18W Sıvaüstü Led Kare Panel Tavan Armatür Beyaz Işık Lc4B.


Yüksek tavan led armatür

Sıva Altı Led Armatür Sıva Üstü Led Armatür Bahçe Led Aydınlatma Ürünleri Led Projektör Led Floresan Wall Washer Exit Acil Aydınlatma Armatürleri. Atalar Elektrik San ve Tic Ltd Şti yıllık aydınlatma armatürleri ve elektrik malzemeleri deneyimiyle sektörününöncü firmaları arasında yer almaktadır. BESTTEL LED YÜKSEK TAVAN 36W.


Ofis, mağaza, okul, hastane, alışveriş merkezi aydınlatmalarında kullanılabilir. Armatür Kapağı Rengi (opsiyonel) Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Epenadante ampuller size özel fiyatlarla ucuzaydinlatma. Eski armatürlere göre daha az enerji tüketimi. LMstandartlarına göre 50.


Amerikan menşeli CREE XTE Led ışık kaynağı. Extrüzyon Alüminyum Soğutucu. Işık eğrisi, ışığın alana nasıl yayıldığını grafiksel olarak gösterir. Resmi düzgün görüntüleyemiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayınız, SV-CHB. LG Led Highbay Armatür serisi 8. LED Lineer Armatür - MAGNA.


LUDEL 35W 60x60Cm LED PANEL ARMATÜR KARO TAVAN. MAGNA ULTRA - LED Bant-tipi Armatür. Led Bant Armatür Led Panel Armatür Led Projektör Bahçe Armatürü Dekoratif Sarkıt Armatür Duvar- Merdiven Led Armatür. Depo alanlarının en alt raflarının bile aydınlanmasını sağlar. Kolay kurulum sağlayan bu ürünler,uzun kullanım ömrü ve bakımonarım maliyetlerinin azalmasını sağlar.


Yüksek tavan led armatür

Led aydınlatma ürünlerini kullarak onlara harcadığınız ücretin daha fazlasını tasarruf yoluyla geri kazanırsınız. Led aydınlatmada doğru kompanent, gövde ve soğutucu kullanımı ile enerjiyi minimum düzeyde tutarak en yüksek ışık verilerine düşük sıcaklıklarda ulaşır. Tavan led aydınlatma Tavan led aydınlatmalarında istenilen gizli ışık kombinasyonu ile tamamlanacak spotled ve slim panelledler tamamiyle yüksek kalite olmak üzere stoklarımızda en iyi fiyatlarla bulunmaktadir. P” seri ile yüksek tavan , “G” Serisi ile orta ve yüksek tavan ve “S” Serisi ile orta seviye tavan yükseklerine yönelik ideal bir aydınlatma çözümdür. Elektrik ve aydınlatma ürünlerinden olan armatürlerin floresan, led , sensorlü, tavan armatürü gibi çeşitleri bulunmaktadır.


Tekli, ikili ya da üçlü çeşitleri de bulunan armatürler pratik kullanımı sayesinde çok fazla tercih edilmektedir. Sade tasarımdaki salonunuz için basit bir salon tavan. EAA Aydınlatma ailesi olarak led ve floresan aydınlatma armatürleri alanında özellikle endüstriyel ortamlara tam uyumlu ve enerji verimli çözümleri bir araya getiriyoruz. Floresan armatür modellerimiz hakkında güncel bilgilere ürün sayfalarımızı inceleyerek ulaşabilirsiniz.


Yüksek tavan led armatür

En verimli ve en tasarruflu iç mekân aydınlatma ürünüdür. Depolarda, fabrikalarda, geniş ofislerde, sanayi tesislerinde, otoparklarda, spor salonlarında sıkça tercih edilen uygun fiyatlı yüksek tavan armatürleri için sitemizi incelemeyi unutmayın. Armatür fiyatlarına göre arama yapabilir en uygununa sahip olabilirsiniz.


LED ETANJ ARMATÜR -Oviled OTOPARK DEPO VE YÜKSEK TAVAN UYGULAMALARININ TÜMÜNDE KULLANILIR. Isı ve lümen değerleri otomatik olarak kontrol edilerek BayMAX LED armatür daha fazla enerji tasarrufu ve daha uzun kullanım ömrü ile öne çıkan avantajlar. Hirdavat, el aletleri ve cesitli nalbur malzemelerini mutluyapimarket. LEDAY Led Armatürün üretiminde, ışık verimliliği yüksek ve uzun ömürlü power ledler kullanılmakta ve sistem, yüksek verimli güç kaynakları ile beslenmektedir.


Uygulamalar LEDAY Led Tavan armatürü kullanarak elektrik tasarrufu sağlayan Süpermarketler, ofisler, mağazalar, showroomlar. LED Etanj - Polikarbon Cam ve Gövdeli Etanj Armatürler. Polole LED teknolojisinden faydalanan pratik yüksek tavan aydınlatma armatürüdür. Günümüzün düşük marjlı ekonomik koşullarında, yüksek tavanlı tesislerde faaliyet gösteren tüm işletmeler enerji tasarrufuna ihtiyaç duyarlar. Enerji ve bakım açısından kazanca geçersiniz.


Endüstriyel alanlar ve depolar, sanayi, yiyecek üretimi ve depolar da kullanım için idealdir. LED Alüminyum Etanj Armatürler. Led armatür çeşitleri, en uygun fiyatlarıyla Hepsiburada. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Philips Aydınlatma, yenilikçi ( LED ) aydınlatma çözümlerinin geliştirilmesinde, üretiminde ve uygulanmasında oldukça deneyimli bir küresel pazar lideridir. GROUP PAZARLAMA EĞİTİM ve YÖNETİM TİCARET LTD. W LED YÜKSEK TAVAN ARMATÜR : 7: Plastik Ürün Stok. Her Ölçüden stoklarda mevcuttur Bizi Sosyal Medyada Takip Edin.


Yerli üretim 60xled panel, Sıva üstü led panel 60×6 30x1LED panel 40xled panel ve 60x1led panel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar