14 Ağustos 2018 Salı

Mercek lamba

Mercek lamba

YEKLED 11Tek Duy Ampul Led Kırmızı/Red Işık Çakarlı Mod Stop Fren Lamba Mercekli Model Adet. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Mercekler Oto Far Aydınlatma ürünleri, ampul, projektör spot lambası , tepe lambası , stop lambaları n11. Ampul lamba markaları Yedek Parça kategorisinde!


Mercek lamba

Kaliteli el tipi ışıklı büyüteç kitap okuma lambası lup mercek. TL (1) ilgincmagaza 100. ADET 28Mercekli Modül Led BEYAZ 1. Mercekli, merceklifar, bixenon, bienonmercek, bi-xenon, araba farı, le far temizliği, far bakımı, day lıght, temizlik, xenon, xenon ampul, ledli plaka lambası. Sitede bulunan kategoride bulunan adet ürün içinden toplam sipariş verilmiştir.


Bu sayede ışığın yönü kontrol altına alınmaktadır. Elektriğin olmadığı dönemlerde düşük ışık şiddeti veren lambalar , fresnel mercekler sayesinde uzaklardan görülebilmekteydi. Mercekli led lamba - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden.


Mercek lamba

Ledli Led Işıklı Lambalı Büyüteç Lup Mercek Gözlük Şapka Kafa Büyüteci Lambası Lensli 9x Zoom 001. PROFESYONEL KUYUMCU SAATÇİ ELEKTRONİKÇİ KİTAP OKUMA BÜYÜTEÇLERİ KALİTELİ MERCEKLİ AYDINLATMALI. Aydınlatma, evin havasını değiştiren en önemli parçalardan biridir.


Ev dekorasyonunun büyük bir parçasıdır. Evinize değişik renkli ve çeşitli lamba , avize ve ışıklarla sıcak ve konforlu bir hava verebilirsiniz. Göz almayan elektronik balans kontrollü, yumuşak ışık kaynağı ve net görüntü veren mercek tipine sahiptir. Yüzey kalite kontrolü, küçük ve ayrıntılı tamir ve montajlar, dikiş, el işleri, ve benzeri hassas işler için çok ideal bir aksesuardır. Kuyumculuk Mıhlama Atölyesi Mercekli Lamba.


Teknik Döküm Kaplama Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A. No: K: Ceritler Binası 341Yenibosna – Bahçelievler İSTANBUL Tel: 026– pbx Fax: 026info@teknikdokum. TT Technic 8066D-1C Diopter Beyaz Mercekli Lamba sadece 236. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! DC 5X Floresan ESD Akrobat Mercek - Sunline.


Sunline SL- 610Ledli Kafa Merceği - Ledli Kafa Büyüteci. Genel olarak Panjur içerisine takılmak suretiyle kullanılmaktadır. Makam,Escort,Polis,Sivil Polis lerin kullanımınıa uygundur. Kırmızı ve Mavi çakar lambalar sırayla birbiri ardına yanmaktadır.


Gündüz gözüyle ışık mesafesi 8mt dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar