15 Ağustos 2018 Çarşamba

Hazır bnc kablo

TL 13TL (2) DigitalMağaza 100. Arkadaş iki tane kablo geldi ürün bedeli kadar tl kargo parası ödedim. Ben daha alıcı ödemeli ürün kesinlikle almam. Hiç mi anlaşması yoktu kargoyla anlamadım. Kargo parası dışında ürün ne olduğu belli değil ben kargo parasına taktım ürün önemli değil.


Kanal Seçici Volüm Kontrol 2. Hakkında Kısa Bilgi: İncelememiş olduğunuz ürün kolay kamera montajı için özel üretilmiş olup, tak kullan şeklindedir. Bir tarafını kamera kayıt cihazınıza ve güç kaynağına bağlayıp, diğer tarafı kameraya bağlayıp kullanabilirsiniz. Karşılaştırma listesine ekle. Nice Wil uzaktan Kumandalı bariyer. Kategoriler: Bağlantılar.


Yorumlar (0) İncelemeler. Alman konnektör ve bağlantı ekipmanları üreticisi Telegärtner’in tüm ürünlerini bizden temin edebilirsiniz. F konnektörlerde ve yardımcı ürünlerinde binlerce çeşide. Kolay kamera montajı için üretimiştir. DVR Kayıt Cihazı tarafına takılmak için hazır bnc takımı.


Hazır bnc kablo

Kablolu-Kablosuz Alarm Sistemleri, Yangın Alarm ve Algılama Sistemleri, IP-AHD Kamera Sistemleri, DVR-NVR Kayıt Cihazları Satış, Kurulum ve Geri Destek hizmeti vermekteyiz. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Bnc Kablo modelleri, Bnc Kablo çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


BNC Jack - Konnektörler;. Elektronik Ticaret ve San. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Hazır Bnc Kablo $ Quick View. Listeme Ekle Sepete Ekle. Tos Bnc $ Quick View.


Hazır bnc kablo

Prestashop Theme Wordpress Theme Magento Theme Opencart Theme Zencart Theme Ecommerce Theme. Benzerleri Yedek Parça, Ekipman kategorisinde. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın.


Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder Mağazaya özel 3TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. Bayilerimize özel fiyatları görmek için Bayi Başvurusu yapın. Bnc kablosu, bnc kablo çeşitlerini uygun fiyatlarla Direnc. KAMERA TARAFI BAĞLANTI KABLOSUDUR.


Hazır bnc kablo

Ismarlama kablo hazırlama servisi. Mükemmel kaliteli TELEGARTNER ve uygun fiyatlı PACIFIC seçenekleri. Kamera ve DVR Kitler, dünyada ve ülkemizde son yıllarda artan teknik servis ve montaj hizmet bedellerini ödemek istemeyen kullanıcıların ihtiyacına yönelik olarak tasarlanmıştır. Video kablolar istenen metreye göre tarafımızca hazırlanmakta test edilmekte ve kullanıma hazır hale getirilmektedir. Mağaza veya AliExpress tarafından sağlanan e kullanıma hazır bir kupon var mı diye kontrol.


Bu kablo sayesinde kolayca kamera montajınızı yapabilirsiniz. X 20METRE CATKABLO USB 2. MEGAPIXEL IP DESTEKLI 1HDD UP TO 6TB. Haikon Güvenlik Kamera Sistemi Seti.


Metre (1) Metre (1) Metre (3) Metre (2) Metre (1) Metre (1). XLR Erkek Dişi Kablo mt. Erkek mono jacklı 1x5mm Erkek Streo Kablo mt. W Tam Otomatik Kombi Regülatörü.


Röleli kademe sistemi Metal kasa Geniş regüle voltaj aralığı Giriş: 140~ 260V AC 50Hz. Görüntüle Uzaktan Güvenli Erişim. Siz yada tanımlayacağınız kullanıcılar ``Cep telefonlarından, Tabletlerden ve Bilgisayarlardan`` görüntüleri canlı olarak anlık izleyebilir, eski görüntü kayıtlarınıza ulaşabilirsiniz.


Güvenlik kamera görüntülerinize uzaktan güvenli bir şekilde erişebilirsiniz. Uydu anten sistemlerinde kullanılan bazı terimlerin karşılıkları aşağıda verilmiştir. Azimuth: Gerçek kuzeye göre yatay açı anlamına gelmektedir. Yatay doğrultuda uydu anteninin belli bir uyduya doğru bakması gereken doğrultudur.


Basit ve hat enerjili kamera sistemi. CCTV Sistemler İçin Özel Kablo Gerekmektedir. Dörtlü ve hat enerjili kamera sistemi. Seri halde üretilen soketler ve kablolar konusundaki geniş portfolyo, ihtiyaca özel kablo sistemi çözümleri sağlar. Farklı ortam koşullarına göre çeşitli uzunluklarda ve kalitelerdeki kablolar, zamandan tasarruf edecek şekilde ve hatasız biçimde seri olarak üretilir.


Bağlantı hatları, yani tek taraflı olarak seri halde üretilen açık hat uçlu yuvarlak konektörler. Toptan satış bnc tester Ucuz bnc tester Partilerden, Güvenilir bnc tester Toptancılardan satın alın. Fl Rp Bnc from Communication Cables Supplier or Manufacturer-Shenzhen Superbat Electronics Co.


Fl Rp Bnc Bnc Dişi Anten Wifi Pigtail Kablo Ipx,Mini Pci,Ipx Bnc ,U.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar