9 Ağustos 2018 Perşembe

Deliksiz park sensörü

Deliksiz park sensörü

Cihazımız bumper guard marka elektromanyetik park sensörü. Bu mesajı oraya yazmıştım ama orada sayfalarca tartışma vardı, kolay bulunsun diye ayrı bir başlıkta da paylaşayım istedim. Tamponu delmeden park sensörü sahibi olmak çok güzel görünüyor. Kullandığımız sensörlerin teknik açıdan ne olduğunu hiç incelemedim.


Ama resimde ki basit bir folyo şerite e benziyor. Bu şerit sensor elektronik devresi açıdan nasıl bir değişiklik gerektiriyor veya gerektirmiyor araştırmak lazım. Daha önceden Dacia Logan aracıma delik delerek çok ucuza park sensörü takmıştım. Ah bende bir taksam bir an önce :) E sensor gelmiş, araba var, tampon var, herşey hazır. Arkadaşlar yeni bir park sensörü çıkmış elektro manyetik park sensörü adı altında.


Aranızda bu park sensöründen taktıran varmı ve kullanımı nasıldır. Satın aldığınız bu yedek parça gün iade garantilidir. Sipariş etmek istediğiniz yedek parçanın, aracınıza uygun olup olmadığını, parçanın içeriğini ve ilgili bütün sorularınızı müşteri hizmetlerimizi arayarak.


Park sensörü fiyatları, özelliklerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Kategori Marka Stok Kodu Ürün Ad. Park Sensör Otomobil OEM yedek parçaları, marka - model uyumlu OEM yedek parça çeşitleri n11. PARK SENSÖR BAĞLAN AYAĞI PARTNER TEPEE BERLINGO.


Sisfarı ve kademeli silecek 28. Mercedes C Class W2Ön Tampon ( park Sensör Deliksiz ) 56TL ile n11. BAND DELİ - Tüm Yedek Parça yedek parçaları ve aksesuarları en uygun fiyatlarla, ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Geçtiğimiz yıl kurban bayramı öncesinde TL civarında bi park sensoru almıştım ve bayram sabahı takribi 1-saat süre ile montajını kendim yapmıştım.


Kablolu her zaman iyidir,kablosuz muhakkak sorun yaratacaktır Aldığım park sensoru normal sensoru olan cihazlardan ve orj gri renk,kendinden hoparlorlu. Forumlarımıza Hoşgeldiniz. FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz.


Rabbim cümlemizi doğru yoldan ayrılmayanlardan eylesin. Kula kulluk edene yazıklar olsun. Bilgim okyanusta bir su damlası kadardır. Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic.


Camlarda GTechniq G kaportada Aquartz nano boya koruma var. Aracımın tüm boya koruma, polisaj vb. Model Arabalar ile Uyumlu Olan Oto Yedek Parça Ürünümüz DP Oto Yedek Parça Tarafından Üretilmiştir. Yeni Nesil Deliksiz Kapı Altı Logo Lazer Lamba.


Volvo VKapı Altı Logo Lazer Lamba Kolay Montaj. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Park Sensörü - Fiat 500L Egea Panda 500X Fiorino Alfa Romeo 4C Giulia Stelvio SERKAR. Anten - Fiat 500L Panda 500X Egea Jeep Renegade Lancia.


Deliksiz park sensörü

Fiat Egea Ön Tampon Sol Sis Yuvası Kapağı Deliksiz Orijinal TOFA. BİLGİSAYAR ARASI SES KARTI MODEM. KART PROGRAMLAYICI VE YAZICI PARALELPORT. VİDEO LARINI PC MONİTORUNDEN SEYREDİN. SİLİNDİR KAPAK CONTA MLS DELİKSİZ (82mm) DOBLO-LİNEA-BRAVO II 1. Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, antifriz, gres yağ, motosiklet yağları, adblue,yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi, polen filtresi.


MERCEDES-BENZ OEM ÜRÜN W2C2ÖN TAMPON DELİKSİZ. XCÖN TAMPON (FAR SİLECEK DELİKSİZ ) - 292. Araçları park yerine otonom robotlar taşıyacak. Bu sayede kapasite oranında arttırılacak. NTK Serisi Normal Tip Delikli – Deliksiz Kablo Kanalları.


Deliksiz park sensörü

Yangın ikaz sensör ürünleri. Eskişehir içinde, ikinci el satılık 4. Direksiyon kumandası var. Geri görüş kamerası destekliyor. Bir araçın çarpması sonucu orjinali ile değişmiştir ayrıca ön tampon değişiktir.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Böylece park sensör deliği olmayan highline panjurları olabilir. VW_Passat and Taner Göde like this.


Dual Core IŞLEMCI Araç Park Yardımı Sensörü Reversing Radar Video all-in-one Sistemi Araba Monitör Bağlayın ve Dikiz Kamera fonksiyonel Açıklama: Sensörler Çift Çekirdekli Araç Dikiz Kamera Park Yardımı Sistemi Ses Alarm. Ters görüntü ve mesafe Araba Ayna Monitör üzerinde gösterebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar