15 Ağustos 2018 Çarşamba

Buji kablosu ömrü

Buji kablosu ömrü

Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok. Fakat bujilerin de ömrü vardır. Aynı Gün Ücretsiz Kargo ! HAVALE İLE ÖDEMELERDE EKSTRA İNDİRİM ! Aracınızın Ömrünü Uzatacak Hareket - Duration: 6:18. Anlatan Adamlar 409views.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Bugün yeni LPG buji kabloları aldım. Amerikadan ithal geliyormuş kablolar. Fark , Şimdi orjinal benzin buji kablolarının direnç ölçüm değerleri.


Normal bujilere göre 5-kat daha fazla kullanım ömrü var. Onun dışında bir esprisi yok diye biliyorum. Kayıtlı Toyota Corolla 1. Yüksek gerilimle, tırnaklar arasındaki hava iyonlaşarak ark meydana gelir. Kabloların maruz kaldığı şeylere.


Buji kablosu ömrü

Yanlış bilmiyorsam İridyum bujinin sadece ömrü uzun. Bujilerin ve buji kablolarının bakımlarının düzenli olarak yaptırılması gerekmektedir aksi halde arızalar çıkabilmektedir. Etkili bir ateşleme ve performans içim kaliteli buji ve buji kablosu kullanmak gerekir. Bunu farkettiğim iyi oldu. Artık muadil buji olmaz diyenlere bu resmi gösterebilirim.


Bu da hem bujinin, hem de bobinin ömrünü uzatıyor. Bu kontroller sırasında buji kablosu da gözden geçirilenlerde olmalıdır. Buji Arızası Nasıl Fark Edilir? Geç kalmadan bunları fark edip müdahale etmek en doğrusu olacaktır.


Buji kablosu ömrü

Alman, japon, amerikan her türlü aracın buji kablosu ve yedek parçaları için sitemizden hızlı kargo ile stoktan taksitli ödeme seçenekleri ile alışveriş yapabilirsiniz. BUJİ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR? Eskimiş ve ömrünü tamamlayan bujilerin yenisi ile değişmesi gerekir. Gerçi son 7-senedir buji kablosu yerine artık buji piposu uzerinde bobini vs içinde kablosuz ateşeleme elemanları kullanılıyor,dolayısı ile buji kablosu ortadan kalkıyor, bu durumda doğru ateşleme zamanında sadece uyarı voltajı olan volt verilerek ateşleme sağlanıyor. NGK Spark Plug Europe buji kablo kataloğunu elden geçirdi ve 2yeni araç uygulamasını ekleyerek güncelledi.


Son olarak, iridyum buji elektrotu “ince olduğu halde uzun bir çalışma ömrü garantiliyor. BUJİLERİN KULLANIM ÖMRÜ NEDİR? Bu haliyle takacağın buji sadece değiştirme aralığını uzatmaktan başka fayda sağlamayacaktır. Nette bu amaçla üretilmiş buji kablolarını bulabilirsin.


Yukarıda belirtilen bu temel farklılıklar buji ömrünü uzattığı gibi yeterli ve düzgün ateşleme ile yakıt tasarrufu, gerçek gücünde çalışma devamlılığı gibi avantajlar sağlar. Teknik özelliklerine ve kullanım amacına göre çeşitlilik göstermesinin yanı sıra istenen performansı sağlayabilmesi adına bir Bosch buji tercih edebilirsiniz. Binek otomobil marka ve modellerinin buji tipleri değişkenlik gösterecektir. Model yıllarına göre belirlenen buji tipini tercih ediniz.


Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic. Otomotiv Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Bobinleri, Otomotiv Platinleri San ve Tic. Otomobillerde bujilerin yakıt-hava karışımını ateşleyerek oluşturduğu gücü tam olarak gereken yere iletmesi için yalıtkan kablolar bulunmaktadır. Kısacası buji kablosu kaçak yapıyor. Watch buji - kablosu video online on videoteknik.


Torc Destek kanalında sizler için hazırladığımız ıvır zıvır videolar. Bu videomda otomobillerimizin ateşleme elemanlarından birisi olan buji kablol. Yolda kalma, çalışmayan bir araç gibi tatsız durumlarla baş başa kalmamak için buji bakımı ve yenilenmesine özen göstermek gerekir. Yakıt – hava karışımının patlamasını sağlayan bujiye akım sağlayan kablo grubu olarak bilinir. Bujinin iletişim aracı olarak görülür.


Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Selam, buji kabloları neden yüksek dirence sahiptir ? Mantıken ne kadar düşük direnç o kadar yüksek gerilim çıkar fakat hemen hemen tüm araçların buji kabloları hatrı sayılır bir dirence sahip.


Sebebini bilen varmı bir aracın buji kablo direnci ohm olursa ne olur kohm olursa ne olur ? Volvo tüm araçlar için buji kablosu takımı. S4 V4 V5 C3 85 S7 Vmodelleri ve diğer tüm modeller için buji kabloları bulunmaktadır. Orijinal ürün ve üst kalite yan sanayileri vardır. Sipariş listesinde ürün yok.


Motorun ilk marşta düzgün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar