23 Ağustos 2018 Perşembe

Fiorino amerikan park modülü

Moduller ısınır ama sıkıntı olmaz köşeye sıkıştırmamaya dikkat et hava alsın yani. Teslimat Bilgisi: TL En. Tek Modülden Tüm İşlemi Gerçekleştirir Her Sinyale Ayrı Ayrı Modül Gerektirmez. Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic. Sinyal kapandığında tekrar amerikan park moduna geçer.


Işık şiddeti ayarlanabilir (0- 75). Sigortalı korumalı devre. CAMBUS özelliği arıza ışığı yakmaz. Araca zarar vermeden montaj.


Paket içeriği Modül -kabloları ve kullanım klavuzu. Tıkla, en ucuz amerikan park seçenekleri ayağına gelsin. Oto bakım ürünleri, Araç içi Aksesuarlar, Araç dışı aksesuarları, Far, Aydınlatma,.


FIORINO GRANDE PUNTO LINEA MAREA PALIO PANDA SCUDO SIENA FORD CONNECT FIESTA FOCUS FOCUS FOCUS FOCUS C - MAX FUSION. Arkadaşlar meraba forumda yeniyim size anlatmak istediğim olay başlıkta da gördüğünüz üzere modulsuz veya çift duysuz vb. Fiyat adet takım fiyatıdır. Sağ ve Sol için ayrı adet, kaplanmış direnç ve açıkçası pek te işe yaramayan soğutucudan oluşur. Sinyal verdiğinizde ışık şiddeti artarak sinyal işlemine devam eder.


Modül ile birlikte yeni turuncu çift duylu. EMOTİON Vites : Manuel ileri Araç hatasızdır. Park modülü bağlı ve çalışıyor olmalı. AMERİKAN PARK MODÜLÜNÜ YAN AYNA SİNYALİ BAĞLAMAYI ANLATMAYA ÇALIŞACAĞIM.


Yani burada yapılan sadece mevcut ana modül hattından aracın yan. Aküye yakın olan fardan alın. Akünün artı kutbundan enerji alınır. Eksi) Bunu ister arabanın aküsünün eksi kutbuna ister arabanın şasesine bağlayabilirsiniz. Sinyal verme anında sinyalizasyonda sapmalar veya orjinalden daha hızlı çalışmalar meydana gelmez.


Elektirikçinin dediğine göre fazla woltajı kaldıramadığı için kesme yapıyor. Değişik bir amerikan park sinyal modülü lazım dedi. Bu bendeki var olan o yüksek woltajı kaldırmıyormuş. Elektronik ve Parlaklık Ayarlı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.


Fiorino amerikan park modülü

Hepsini görmek için tıklayın. Açıklama FİAT FİORİNO COMBİ 1. Fiorino Anatomik Spoyler 155. Aracın Binimi - Alt Takımı - Motoru Muhayyerdir.


Döşemelerde - Göğüste - Kapı Yüzlerinde Deforme YOKTUR. BİN ORJİNAL Kilometrededir. Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Yazabilirsiniz.


Aracınızın orjinal sinyal ampulleri sökulmeden kullanılıcaktır. Montajında aracın herhangi bir yeri sökülmez far kablosuna bağlantısı yapılır. Sinyaliniz normal olarak çalışmaya devam eder.


Montaj için modül üzerinde yardımcı delikler. Ayarlanabilir amerikan park sinyal modülü canbus. Sürekli kullanılabilir bir aksesuardır. Bu özellikde başka bir emsali yoktur. Merhabalar aracima ayarli amerikan park modulu aldim sanayide baglattim fakat modulun ustundeki dimmerdan parlakligi arttirdigimda parklar acikken hizli yanip sonuyor ne yapmam gerekiyor roleyi guclendirmek sorunu cozermi.


Fiorino amerikan park modülü

Merhaba arkadaşlar, Daracıma amerikan park sinyal modülü alıcam uygun fiyata kaliteli bisey arıyorum tüvtürk muayensinden geçen modüllerden. Ayrıca farları karartmayı düsünüyorum film felan benzeri seylerle olurmu dıştanda olsa. Yardimlarınızı bekliyorum iyi günler.


Modülü ürünlerinde online satış aksesuaroto. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! DNA Ayarlı Amerikan Park Sinyal Modülü. Amerikan park modülü Farlar ile aynı anda sinyallerinizin (sarı) birlikte yanmasını sağlar ve sinyal devreye irdiğinde sinyal işlevi devam eder,tekrar eski haline döner. Merhabalar, tarafımdan bir yılı aşkın süredir üretimini ve satışını gerçekleştirdiğim Amerikan park sinyal modülünü sizlere anlatmak istedim.


Fiorino amerikan park modülü

Bu modül ile aracınızın orjinal sinyal ampulleri kullanılır. Bugün amerikan park modüllerini ve patlayan tampon ledini taktırdım. Bizim tampon biraz yuvarlak hatlara sahip olduğu için özellikle arka. Araç Aksesuarları, Motosiklet ve Bisiklet Aksesuarları, Yapı Market, Outdoor ve Spor Ürünleri taksitle Toptan ve Perakende Satılmaktadır.


Yeni mesajlar Forumlarda ara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar