30 Haziran 2017 Cuma

Usb uzatma kablosu 20 metre fiyatı

USB cihazlarınızı uzun mesafelere kolayca taşıyabileceksiniz. Tüm stoklarımız anlık güncellenmektedir. USB uzatma kablosu standart A-tip USB giriş ucu olan cihazlarla test edilmiştir. Ek bir ayar yapmadan takçalıştır şeklinde kullanabilirsiniz. Fakat 15- metrede nasıl sonuçlar alınır bilemem.


Usb uzatma kablosu 20 metre fiyatı

Metre Metre Metre ). USB kablo metre de olur, metre de, 1metre de. Yeter ki vatan, teknosa gibi saçma sapan yerlerde aramayın. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz.


Sinyal Güçlendiricili Aktif USB 2. Fiyat değişim alarmına abone ol. Usb portundan alınan çıkışı UTP CATkablo bağlantısı ile metreye kadar uzatabilme. TL olarak hemen sipariş vermek için tıklayın. Seçeceğiniz uzatma kablosunun fiyatları genellikle priz sayısına, markasına, kablo uzunluğuna ve kablo çeşidine göre farklılık.


Usb uzatma kablosu 20 metre fiyatı

Cihaz, harici bir güç adaptöre gerek duymaksızın USB port kanalıyla kendisine bağlı olan diğer cihazlara 1mA’ya kadar elektrik dağıtabilmektedir. Bir ucu A-Tip olan farklı kabloları uzatmak için. En iyi metre usb uzatma kablosu seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli metre usb uzatma kablosu Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


HDMI, VGA, data kablosu ve uzatma kabloları uygun fiyatı , kargo bedava ve iş gününde teslimat avantajıyla ofis ve kırtasiye marketi Avansas. Tükenmek Üzere indirim 2. Konnektörü Hızlı Şarj Erkek Kadın Transferi Güçlendirici Usb 3. Usb uzatma kablosu 10m sahibinden. Daha ayrıntılı ürün model bilgisi ile arama yapmanızı öneririz. Yenilik güzeldir sloganı ile yola çıkan hergünyeni sayesinde ürünlere en uygun fiyata , en hızlı şekilde sahip olacaksınız. USB standardında maksimum kablo mesafesi metre ile sınırlıdır.


Usb uzatma kablosu 20 metre fiyatı

UZATMA KABLOSU Adlı Ürünün Bilgi Sayfası. TEK ÇİPLİ SİLİKONLU ŞERİT LED METRE ( BEYAZ ). Makaralı uzatma kablosu mı bakmıştınız? Filtrele Sırala Uygula Temizle Kategoriler. Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! Repeater uzatma kablosu (AM-AF).


Kendiniz takabileceğiniz HDMI konnektör sistemi. HDMI kabloları ekleyerek uzatmak için kulanılır. USB Klavye, fare, yazıcı, tarayıcı, kablosuz ağ adaptörü, disk kutusu gibi ürünleri masa arkasından, kasa.


BELKİN markalı, BELKIN USB 2. Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Sevinen de var üzülen de! Online sipariş verilebilir. Bu ürüne ait yorum bulunamadı!


Sitemizdeki tüm ürünler stokludur. Siparişiniz tam zamanında güvenilir bir şekilde elinizde. Gerçekten düşük fiyata kaliteli bir kablo geldi elime. Lütfen ürün için puan veriniz. Kablolar sorunsuz çalışmaktadır.


Usb uzatma kablosu 20 metre fiyatı

DARK DK-CB-USB3EXTL1USB 3. MM Cr20NiIsıtma teli Rezistans teli Alaşım ısıtma iplik Mentos. Toptan satış uzatma kablosu ile usb Toptan satış ab güç kablosu Toptan. Güncel kampanya ve fırsatları kaçırmayın! TL Sipariş miktarı 1ad. Notebook Lcd Panel Led Ekran.


Garanti Uzatma Paketleri. DC Motorlar Step Motorlar Servo Motorlar AC Motorlar Lineer Motorlar Selenoid Bobin - Valf Titreşim Motorları Drone Motorları Encoderli Dc Motorlar Hava ve Sıvı Pompaları. TX (TXCCF14BK) 14cm Siyah Kasa Fanı. Usb kablo standart uzunluğu metredir.


H01N2-D ark kaynak kablosu. MODATOOLS HDMI KABLO GOLD ÖRGÜLÜ 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar