26 Haziran 2017 Pazartesi

Doblo kızdırma bujisi arızası

Tüm forumdaşlara selamlar. Bir iki kez daha yaptı(çalıştırdıktan hemen sonra yaktı söndü)Nitekim evvelki gün araç hiç çalışmadı. DMTJ motor tipi araçlara uygundur. Kızdırma bujisi, Doblo, Linea, Grande Punto 1. Mercedes vito arza isitma isigi yandi, clio kızdırma lambası yanıyor, ön ısıtma ikaz. El frenini çekili unuttuysanız, fren hidroliği azaldıysa veya arıza varsa bu lamba yanar.


Araç motorları soğuk çalıştırmada zor çalışmaya başladıysa yada hiç çalışmıyorsa, zor çalıştığında vuruntu titreme vb varsa motor ısındıkça problem zamanla kayboluyorsa sorunun sebebi bujilerle ilgilidir. Aksi takdirde buji arızası zamanla aracı diğer parçalarını da etkileyecektir. KIZDIRMA BUJISI ZAMAN ROLESI ARIZASI HK.


Active Plus Euromotor araç aldım şöyle bir arıza veriyor kızdırma bujilerini kontrol ettirin yazıyor bende bugün götürdüm usta bana abi bujiler değişecek birde röle patlamış değişmesi lazım diyor orjinali 6TL dedi bana çok geldi nasıl yapılabilir. Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. Dizel motoru, benzin motorunun aksine kendi kendine ateşlenen bir motordur. Emilen hava silindirlerin içinde sıkıştırma yoluyla yakl.


C lik bir sıcaklığa kadar ısıtılarak yakıt püskürtüldüğünde oluşan karışımın kendi kendine tutuşması sağlanır. Kontağı çevirdiğiniz an yanan ışıklardan birisi de kızdırma bujisi için yanar. Aktif kullanılan bir sistem olmaması, her koşulda sabit bir iş yapması sebebiyle arıza ihtimali düşük sistemler arasındadır. Doblo Buji modelleri, doblo buji markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Röleden olması daha yüksek ihtimal çünkü bir kez ikaz verdikten sonra tekrar ikaz almamışsınız. Sorun yoksa kızdırma bujisi lambası yanmaz, arıza ikazıdır, patlamaya destek ihtiyacı duyduğu her an devreye girer çıkar, belirli bir zamanı yoktur, sadece eskisi kadar az çalışan bir parça değil, eskiden marşa yardım ederi o kadar ama o zman da rail hattı yoktu. Soğuk kış günlerinde aracın çalışmasına yardımcı olur.


Doblo kızdırma bujisi arızası

Silindirin ve emilen havanın soğuk olması nedeni ile meydana gelen ısı kayıplarının önüne geçerek ateşlemenin daha etkili olmasını sağla. Bir tanesi bile arıza yapsa, arıza lambası yakıyor. Ama bu arabaya hiç bişey yapma imkanım olmadı. Sadece tatile giderken benim teybi söker buna takardık. Etiketlenen üyelerin listesi.


Bazı araçlarda sigorta (metal çubuk tip sigorta), röle kutusunda bulunur, bu sigorta kontrol edilmelidir, sigortanın yanmamış, kopmamış, gevşememiş, korozyon yapmamış olması gerekir. Elektrik enerjisi bir kızdırma rezistansından geçirilir, o da bu sırada şiddetle ısınır (°C ye kadar ). Eğer motor soğukken çalışmada zorlanıyorsa ve dışarıdan arıza sebebi bulunamamışsa suçlusu kızdırma bujisidir. Size aracı nasıl kullanmanız gerektiğini ve değişimin kaç lira tutacağı hakkıdna bilgi verelim.


D Düz Dizel motorlu araçlara uygundur. Ayrıca bu konu hakkında kısa bir bilgi vermek. Lancia marka orijinal yedek parça.


Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Bu parça genelde dizel araçlarda bulunmaktadır. Sizin sorununuz kızdırma bujisi arızası kitapcıkta böyle diyor zaten çokta pahalı bir parça değil en kısa sürede değiştirmenizde fayda var. D MULTIJET 10-Resmi Büyüt.


Doblo kızdırma bujisi arızası

Bugun aracımı bakıma götürdüm kontrol sırasında kızdırma bujisinin patlak olduğunu söyledi. Arkaşlar aracımın kızdırma devresinde arıza var benim tahminimce arıza röle kutusunda ama onuda sökmek çok zahmetli daha önce bu tarz bi arıza yaşayan varmı? Sürüş esnasında uyarı lambası yanarsa ısıtıcı sisteminde bir arıza olduğundan servise danışılması gerekir, bu sebepten dolayı soğuk havalarda çalışmayabilir. Motor sıcakken kızdırma bujisi lambası yanmaz.


Bu durumda uzman servise başvurunuz. Bir çubuk tipi metal kızdırma bujisinin kızdırma çubuğunda gerekli ısıyı bir ısıtma rezistansı üretir. Fiat Linea Türkiye Forumu.


Doblo kızdırma bujisi arızası

Otomobil yedek parçaları, filtreler, araç alt takımları,fren, gövde aksesuar ürünlerini tedarik edebilirsiniz. Bilgisayara bağladılar ve kızdırma bujilerinin arıza verdiği söylediler. Yapılması gereken işlem kızdırma (ısıtma) bujilerinin değişmesi gerektiğini söyledir.


Yani her an arıza yapması mümkündür. TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Lütfen Aranacak Kelime Giriniz. Isıtma Bujisi Doblo Linea 1. Cevap: ısıtma bujisi ve motor arıza ikaz.


Kötüsü devamında konfor ünitesinde sıkıntı olabilir. Usta söyler derdini inşaallah kolayca hallolur. Enjektor motor hersey dört dörtlük yol bilgisayarında çok oynama oluyor bu araçta yakıt ısı sensörü varmış bu parçadan yaparmi ama biz bulamadık yardımcı olursanız iyi akşamlar.


Motor daha sıcaksa, bu süre sıcaklığa göre kısalacaktır. KAZ LAMBALARI: bmw earıza lambaları, bmw arıza kodları, bmw earıza lambaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar