2 Haziran 2017 Cuma

Motosiklet çakar led f1 stop lambasi modülü

Motosiklet çakar led f1 stop lambasi modülü

Motosiklet Atv Utv Scooter FLed Çakar Fren Lambası ŞNT GARAGE. Stop Led Fren Lambası Çakar Modülü Fardoktoru 3TL ve ücretsiz kargo ile n11. Arka Stop Lambası fiyatı Yedek Parça kategorisinde. FSTYLE STOP LAMBASI FLAŞÖR MODÜLÜ. Her marka model araç ve motosikletler ile uyumludur.


ARACINIZA EKSTRA GÜVENLİ SÜRÜŞ ÖZELLİĞİ KATAR. LED Çakar Modüller (3) LED Ampul Arıza Engelleyici Dekoder (5) LED - Xenon Ampul Sabitleme Aparatları (20). MOTOSİKLET AMPULLERİ (9) OTO AYDINLATMA AKSESUARLARI (14). Araçların arka camında bulunan 3. Formulatipi yanıp sönen fren lambası devresi. Kırmızı Mavi çakar LED lamba için Tıklayın.


FLed çakar devresi modülü (gs100a) Ürün Açıklaması: Bu ürün stop lambası ve fren arasına bağlanır. Frene basıldığında stop lambası normal şartlarda sabit bir şekilde yanar. Ancak bu modül bağlandığında önce hızlı bir şekilde yanıp söner. Lü SET ) Kumandalı Çakarlı Araç Park Ampülü TÇakarlı Led RGB Park Stop Çakar Lamba Ampül. LÜ SET ( Renk ) KUMANDA AMPÜL KONTROL.


Fren Stop Lamba Çakar Modülü FStyle. Kgn Kumandalı Led Çakar Çakarlı Park Stop Modüllü TRgb Led. TÜM LED AMPULLER İÇİM FTİPİ MODLU STOP PARK SPOYLER IŞIĞI ÇAKAR FLASH MODÜLÜ. GÖNDERİLECEK ÜRÜN ÇAKAR DEVREDİR, LAMBA YADA AMPUL DEĞ İLDİR.


Devre aracınızın arka camında bulunan 3. Fren Çakar Lamba Modülü FÇakar Modülü 1TL ile n11. Arka stopu iptal edip bunu bağlayabilirsin. Genelde bunların ledleri güçsüz oluyor ve normal stop lambası kadar aydınlatıyor. Led Kontrol Çakar Devreleri.


TL Kdv Dahil 3TL Kdv Dahil hled KM788. Motorsiklet Arka Lazer Sis Stop Lambası KM827. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğiyle oto aksesuar ürünlerini sipariş verebilirsiniz.


V tüm araç ve motosikletlerde kullanılabilir. FMODİFİYE ÇAKAR LED STOP LAMBASI DEVRES. FÇAKAR MODÜLÜ - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Nettedarikcisi Oto Lamba 12v FÇakar Ledli Üçgen Mavi.


Motosiklet çakar led f1 stop lambasi modülü

Merhaba arkadaşlar R1motoruma orjinal stop lambasına fçakar yapmak istiyorum stop lambası Led değil Fçakar modülü alsam o modülü bağlasam veya. LED XENON BODY KİT OTO PASPAS OTO KOLTUK KILIFI. Fren ihtiyaclarınızı biz karşılıyoruz. Oto bakım ürünleri, Araç içi Aksesuarlar, Araç dışı aksesuarları, Far, Aydınlatma,. BAK PİYASAYA GEL OPARAYA!


FREN STOP LAMBA ÇAKAR MODÜLÜ F1. Hakkimizda İletişim YENİ GELENLER. Yeni Nesil Akıllı FÇakar Modülü (Modlu) ve binlerce oto aksesuar ürünü otomarketim. Far ve Stoplar ( Led , Angel) Far;. Far Stop Aydınlatma Modül.


Motosiklet çakar led f1 stop lambasi modülü

NT Ayarlı Amerikan Park Sinyal Modülü. Uzaktan Kumandalı Led Çakar Modülü. Fx FStop Çakar Modülü Modlu en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz.


LED STOP MOTOSIKLET FÇAKAR MODLU - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Yeni Nesil FÇakar Modülü Modlu , Yeni Nesil FÇakar Modülü Modlu ,. Adaptif Sis Dönüşlü Amerikan Park CPU. IQ FStop Çakar Modülü Modlu. FFren Lambası , tüm araç modelleriyle uyum sağlamaktadır.


Motosiklet çakar led f1 stop lambasi modülü

Metal aparatı yardımıyla istediğiniz tüm yüzeylere monte edebilirsiniz. Cbf 1me daha önce led uygulamıştım. O modelden zaten bir hayli memnunum.


Strobe module” (fren çakar yan sön modülü ) de bağladım. FCakar Led Fren Modülü. Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning. Normal stopların içindekiler led ampul mü?


Bi bilgin var mı bu konuda? Evet led stoptu ama led ampül değil. Ledler stoların kendisinde. Motor Aksesuar, Yedek Parça Far, Sinyal, Stop T( Led ) Araç Çakarlı Park Modülü Kumandalı AMPÜL 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar