19 Haziran 2017 Pazartesi

12V projektör

12V projektör

Kısa hüzme 1metreye, uzun hüzme ise 6metreye kadar aydınlatabilir. Braketten çıkarılarak el projektörü olarak da kullanılabilir. Açma kapama butonu su geçirmezdir.


12V projektör

Spiralli kablosu metreye kadar uzayabilir. Bu yazımızda volt ( 12v ) ile çalışan led projektör leri inceleyeceğiz. Güneş enerjili cadde aydınlatma, sokak aydınlatma, güneş enerjili led lamba projektörler watt,watt, watt, watt, watt, watt, 1watt, 1watt,2watt led projektör fiyatları nı sitemizde bulabilirsiniz. Bunların yaklaşık kadarı oto aydınlatma sistemi, projektörler.


Beyaz ABS gövdeli, alüminyum ayaklı, kromaj braketli. On-Off switch su geçirmezdir. A soğutucu bağlanlıdığında ise 4A e kadar çıkış kontrol edebilen Ldr kontrollü 12v ışık sensörü Bu devrenin Röle veya kontaktör ile daha büyük lambalar kontrol. V Slim Adaptör 12V Dış Mekan Adaptör 12V Plastik Adaptör Şerit LED. El projektörü Halojen 12V 55W ucuz fiyat, El projektörü Halojen 12V 55W kullanıcı tavsiye ve yorumları.


EL TİPİ PROJEKTÖR ürünleri Yatmalzemeleri. ELLE KUMANDALI PROJEKTÖR SİYAH PLASTİK 12V. V Yatay Bant Led Armatür. V Kesit Aydınlatma Bar Led. V Zemin Aydınlatma Bar Led.


Akülü besleme ünitesi ile kullanılabilen yüksek güçlü projektör aydınlatması. IPözelliği kazandırılmış bu model ortam şartlarına dayanımı ile ön plana çıkmaktadır. OPTİK CAM ÇIKIŞLI AYDINLATMA. W led projektör çeşitleri tüm renkleriyle LEDStore stoklarında. Tüm Tekne ve Yat Malzemeleri eroldenizcilik.


12V projektör

Gövde kısmı ABS malzemeden imal edilmiş olup, projektörü tutucu olan ayak alüminyum diğer kısımları ise paslanmaz malzemeden üretilmiştir. Dahili den bizimle irtibata geçiniz. En uygun fiyatlar, Taksit seçeneği ile. Geniş alanların, büyük tabelaların veya da cephe aydınlatmalarında sıklıkla kullanılır. Döküm alüminyüm gövdeleri olduğundan dış etkenlere karşı oldukça dayanıklıdır.


Su geçirmez yapıdadırlar. Led aydınlatma alanında ki geniş ürün yelpazesi ile yanınızda. Projektörler bize uğramadan alınmaz! Uzaktan kumandalı projektör. Dayanıklı abs gövdeye sahiptir.


Sağdan-sola 36 aşağı-yukarı hareket edebilir. Sepette Ürün Ürün ürün yok. Belirlenecek Gönderim Ücreti. Hella Marine projektör Tip: 12V , 1x55W (kısa) 1x100W (uzun) ampullü. G4-Beyaz Papatya Led 8-30V.


Led projektörcihazlarına biçilen ortalama lamba ömrü 50. Kolay alışveriş ve Uygun Ödeme Seçenekleri! Pratik ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için tasarımımız profesyonel ekipler tarafından yönetilmektedir.


Smd led projektörler stoklarımızda mevcuttur. W’dan başlayan smd led projektör modelleri, 200W ‘a kadar seçenek sunmaktadır. Havuz ve Akvaryum Sintine,Miço Pnömatik Havalı Varil Pompaları Sirkülasyon Dişli Pompalar Dozaj Pompaları Adblue Pompaları.


WATT LED PROJEKTÖR 12V İLE ÇALIŞIR SU GEÇİRMEZDİR 50. SAAT KULLANIM ÖMRÜ BEYAZ IŞIK. Karşılaştırma listesine ekle. V ARAÇ TİPİ KUMANDALI W LED PROJEKTÖR BEYAZ. TL V KUMANDALI LED PROJEKTÖR KUMANDA İLE AÇIP K. V AMPER ŞERİT LED TRAFO.


12V projektör

WATT SMD LED PROJEKTÖR 2TL Kdv Dahil 5TL Kdv Dahil WATT SMD LED PROJEKTÖR 3TL Kdv Dahil 8TL Kdv Dahil WATT SMD LED PROJEKTÖR 5TL Kdv Dahil 10TL Kdv Dahil. Dil Destek Merkezi Ülke Websitesi. Also i tried it with a 2TB hard disc drive connected to the usb and. V Süper Slim Kasa Trafo;. Sdm led projektörler stoklarımızda mevcuttur.


V Dar Kasa Adaptör 12V Dış Mekan Adaptör 12V Plastik Adaptör Şerit LED. Maxtel JF-300A halogen çakmaklı 12v metal projektör. Tüm ödemeleriniz güvenli ödeme sistemi ile şifreli olarak alınmaktadır.


Hakkımızda İletişim Tüm Kategoriler Whatsapp Destek Hattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar