22 Haziran 2017 Perşembe

6 Pin konnektör

6 Pin konnektör

Bu PCI Express pin pin güç adaptörü kablosu, pin güç bağlantısı gerektiren yeni ATI ve Nvidia ekran kartları için, bilgisayar güç kaynağı (PSU) tarafından sağlanan standart - pin PCI Express güç bağlantısı ile pin olarak bağlanmanızı sağlar. Bu 16cm uzunluğunda 4-tel set halinde olup her kablo setinin ucunda Erkek ve dişi JST-SM tipi konnektörlüdür. Konnektör (6P) The product is currently Out-of-Stock. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Apple Mac bilgisayar Power güç kaynağı tarafından sağlanan mini pin bağlantısı ile pin EKRAN KARTLARINA Power bağlanmanızı sağlar. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. DF-Apm Pixhawk Kablosu - Pin APM ve Pixhawk gibi uçuş kontrolcülerde s. Karşılaştırma listesine ekle.


Makina ve seyyar dişi konnektörün karşılığı olarak kullanılır. A nominal akımı 250VAC nominal gerilim Kablo kesit alanı 0. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.


Tespit Ve Test Cihazları fiyatı Yedek Parça kategorisinde. LED dairesel konnektör manyetik kablo konektörü priz pin konnektör US $3. Pin Mayk Erkek Soket Şase Monteli.


ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun. AUK SDC09WP001N4-H SD Card Connector (SD Kart Yuvası) 1TL Kdv Dahil. Genellikle 2-4- pin şeklinde olanları bulunmaktadır.


RJ11’lerin Türkiye’deki telefon sistemine göre bağlantısı yapılması gereken nokta genelde kırmızı-yeşil olarak gösterilmiş olan en ortadaki pindir. ANA SAYFA BAYİ GİRİŞİ BAYİ GİRİŞ FORMU İLETİŞİM. Bu konnektör üzerinde adet metal bağlantı noktası ( pin ) bulunmaktadır. MSinyal Dişi Kasa Düz Thread. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın.


TL En uygun fiyat ile şimdi satın al. Aynı Gün Kargo, Kapıda Ödeme, Kredi Kartı taksit hepsi için Robolink Ankara, Online Satış robolinkmarket. CİHAZ KUTULARI VE AKSESUARLARI. Yangın Algılama ve Alarm Sistemleri. PİN MİNİ DİN DİŞİ KONNEKTÖRkablo çeşitleri,çeviriciler,kadıköy bilgisayar,yazıcıoğlu işhanı,fan çeşitleri,network ürünleri,voltaj çevirici,sata çevirici,usb 3. Kolay endüstri standardı XLR kablo konektörü, sadece parça ve hiçbir vida ile monte etmek.


Mini-DIN konnektör , çok çeşitli uygulamalarda kullanılan çok kutuplu elektrik konektörlerinin bir ailesidir. Acorn Archimedes klavyeleri için Mini-DIN- konektörleri kullanıldı. DIN female connector This is the DIN connector, a member of a family of circular connectors that were initially standardized by Deutsches Institut fur Normung (DIN) for analog audio signals. Some of these connectors have also been used in analog video applications and digital interfaces. P20-6B Maojwei, pinli makine erkek metal konnektör.


Nikel gövde ve gümüş kontaklı kutuplu erkek kablo konektörü. TL Pin XLR Dişi - Dişi Ara Adaptör CA100. Tıkla, en ucuz konnektör ve pense fiyatları ayağına gelsin.


6 Pin konnektör

Siparişlerim Günün Fırsatlar. PIN HEADER (299) Heavy Duty Connectors. HEAVY DUTY AKSESUARLARI (4) HEAVY DUTY BASE ( ) HEAVY DUTY KAPAKLARI. SD KART KONNEKTÖRLERİ (23) SIM KART KONNEKTÖRLERİ. KDV Hariç Fiyatı: TL.


RJGri Renkte Pin PCB Tipi. Roxtone kablo tipi 3- pin dişi xlr konnektör , siyah renk. Pin Yassı Kablo ( Flat Kablo ) Pin Yassı Kablo ( Flat Kablo ) Top kablo metredir.


6 Pin konnektör

Data Kablosu - Flat Kablo. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Sanırım bu da çakmalı bir RJkonnektör değil ve bana önerilen CATRJkonnektör ile aynı şekilde bağlanıyor, yani benim aradığım gibi içi açılan türden. Bir de açıklamada Cable diameter max. M8XErkek konnektör kablolu düz geçmeli sıkıştırmalı.


Teknik Özellikler Çalışma Parametreleri Voltaj Değeri 250VAC max. Katalogda firmanın üretiminde olan pin , pin , pin ve pin vida bağlantılı, geçmeli, su geçirmez konnektörler yer alıyor. Entegre Soketi, pin Assmann - A 08-LC-TT. GB RAM Kullanmak Uygun Mudur?


6 Pin konnektör

MİKRO USB PİN KONNEKTÖR PLASTİK KAPAKLI SOKET.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar