20 Haziran 2017 Salı

3 5 Mm jack çoğaltıcı

Jack FATURALI ÜRÜN KARGO BEDAVA. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Nasıl olduğunu anlayamadım ama amfi gibi çalışıyor. Malzeme kalitesi(ama zaten fiyat belli ne bekliyorsunuz) 2. Garantisi: Yıl Resmi Distribütör Garantili Üretim Yeri: Çin. Bu bölümde kendini gösteren ses kablosu, RCA, optik bağlantı, HDMI, 3. DİŞİ ANTEN FİŞİ JAK KARASAL ANTEN SOKETİ KABLO TV TELEVİZYON JAKI.


3 5 Mm jack çoğaltıcı

TL (1) ataelektronik 100. Satın al ücretsiz kargo 3. Bu ürünle ilgilenen kullanıcılar bunlarla da ilgilendi. Uzunluk: Metre, Bağlantı Ucu: 3. Cihazınızın lightning girişini hem mm jack hem de lightning data girişine dönüştürmektedir. Not: Ürün sadece müzik dinlemek içindir. Arama yapmak için kullanılmamaktadır.


Micro USB ucu derece L tipi şeklindedir. Adet mm dişi soket ve adet mm erkek jack alıp yapabilirsiniz. Toptan ucuz satış ses girişi 3. Online alışveriş indirimli ses girişi 3. Lightning Çoğaltıcı ) 90. Not: Adaptörü cihazınıza bluetooth ile eşleştirdiğinizde görüşme yapabilir, gelen aramaları yanıtlayabilirsiniz. Bluetooth (28) Bluetooth 3. En sevdiğiniz bilgisayar oyunlarını oynamak için daha iyi iletim sağlayan jack kısmı altın kaplama olanlarını tercih etmelisiniz.


3 5 Mm jack çoğaltıcı

Mikrofon gerektiren oyunlarda. RCA ara bağlantı kullanabilirsiniz. Türkiye’de her türlü teknoloji ürünlerini en uygun fiyatla müşterilerinin beğenisine sunmayı kendine ilke edinmiştir. Baseus Yiven Type-C Male to 3. Jacklardan biri kulaklık biri mikrofon için mi? Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Rca Dişi - Rca Erkek Çevirici. VGA video çoğaltıcı 2Mhz port splitter giriş çıkış. Kayıt aygıtları kısmından mikrofon seçili olsun. Type C Hub Mini DP USB-C İle 4K Video HDMI Ethernet Adaptörü USB 3. Usb-C Kart Okuyucu ve USB HUB Çoğaltıcı Adaptör.


3 5 Mm jack çoğaltıcı

Teknoloji aksesuarında kalite, tasarım ve sadelik. Kulaklık Girişi Çoğaltıcı. TL Kdv Dahil OEM 2RCA Dişi-RCA Erkek.


LAPTOP KULAKLIĞI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR KULAKLIĞI MASAÜSTÜ PC NOTEBOOK KULAKLIĞI 3. JACK FİŞ TKERKEK VİDALI 5. Yan hoparlörler: Uydu sayısı. SAATLERİ ARASI ULAŞABİLİRSİNİZ. TL APPLE TYPE-C COMBO USB 3. HUB VE KART OKUYUCU THUNDERBOLT 3. Biraz önce linkteki gibi bir çoğaltıcı ile aux modunu yapabildim(kuzenimde vardı ondan aldım marka bilgisi yok üzerinde). Radar çoğaltıcı etkin hale getirilerek seslenme, ayak ya da silah sesleri gibi belirli sesleri görselleştirmek. Hep mate pro incelemesi var.


3 5 Mm jack çoğaltıcı

Bence mate çok daha guzel. TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerinde yüzlerce markanın binlerce ürününü tüketicilerle buluşturmaktadır. Hem şarj işlemi hem de müzik dinleme için kullanıcıların kablosuz kulaklık tercih etmeleri gerekiyor. Dolu dolu muhabbet ve yeni bir amfi deneyimi, jak çoğaltıcı sayesinde aynı anda aynı müzikle kulaklık karşılaştırması, aaa bak ziller benimkinde böyle seninkinde böyle derken harcanan vaktin aslında çok şey kattığını siz de biz.


DVB-T HDTV için 12dBi Anten TV Anten Sinyali Artırıcı. Kilitleme Su Geçirmez CATRJDişi Lan Ethernet Ağ Uzatma Adaptörü Çoğaltıcı Kadın. Ekran Monitör indirim. Ses Alıcı ( Mini) indirim. Kablosuz kulaklık çözümü.


En Ucuz Alfais Fiyatları ve Alfais Modelleri Cimri. Not: Renk ve modeller stok dahilinde karışık olarak gön. TL 1TL KDV Hariç: 1TL. TL 1TL KDV Hariç: 1TL.


Amper Dövme Güç Kaynağı Adaptör Kuru Kafa Desenli Tek Çıkışlı 1. V - 18V arası çalışabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar