23 Haziran 2017 Cuma

Elektronik cam içi radyo anteni

Elektronik cam içi radyo anteni

Elektronik devre sistemi ile donatılmıştır. Hiçbir yeri delmeden,zedelemeden ön cam ayna arkasına yapıştırarak kullanabilirsiniz. Aracınızda hiç bir zedeleme olmadan monte edilebilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Bu ürünümüz stokta bulunmamaktadır. Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Siparişin dakika da kargoda hemde bedava!


Cep Telefon Aksesuarları. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 2 TL. TL 2TL (3) techmaster 99. APARATLI OTOMATİK ANTEN VOLT. TL 9TL (48) otomısırlı 96. TL (23) uyumlukumanda 100.


Hiçbir Yeri Delmeden,zedelemeden Ön Cam Ayna Arkasına Yapıştırarak Kullanabilirsiniz. Saatte Kargoya Teslim GARANTİ Belirtilmedi. Kategori: Araç Dışı Aksesuar: Marka:.


Otomobilinizde arka cam üst tavan bitimine yapıştırılarak kullanılmaktadır. Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Oto radyo anteni mi arıyorsunuz? ARKA TAMPON EŞİK NİKELAJ.


Tüm Model araçlarda uyumlu olacak şekilde üretilmiştir. Aracın ön camının iç kısmına aynanın arkasına gelecek şekilde yapıştırılarak kullanılmaktadır. Yeni Ürün Eklemek İçin Tıklayınız! VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor.


Anten -3- Müzik seti anteni dişi jaklı. TR Domain İçin Gerekli Belgeler Domain Uzantıları. Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir.


Radyo antenim iyi çekmiyor. Araç içi Video Kayıt Cihazları Cam Filmi Double Teypler (Büyük Ekran) Oem Teypler. CRUISER serisi TV anteni , deniz ortamı ve tekneniz için özel olarak dizayn edilmiş 3derecelik çapı ile mevcut tüm analog ve dijital karasal TV, FM ve DAB sinyallerini almak için tasarlanmış çok yönlü bir antendir.


TV ve radyo vericisinin yönünü bulmak için. Feedhorn offset antenler için. NVACOM SİNGLE FLANŞLI LNB. SHARP UNİVERSAL SİNGLE LOW NF 0. TL 3TL İndirim.


Elektronik cam içi radyo anteni

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Haberin detayı için tıklayın. Bu sitenin tüm hakkı YES OTO firmasına ait olup tüm hakkı saklıdır.


Pencere Montaj Klipsi, anteninizi serbestçe kurabildiği ve arabanızın koruyucu etkisini ortadan kaldıracak şekilde dışardan alır ve yoğun alanlarda sinyal gücünü ve sinyal alımını artıran maksimum yayılan gücü verir. Vestel Sefa Cam Beyaz Çay Makinası. Havale ile indirimli : 171.


Bu yüzden daha uzak bölgelere yayın yapmak için radyo linkler veya kablolar yardımı ile işaretleri taşıyıp yerel vericilere ulaştırmak gerekir. Tavan anteni gps, navigasyon vs. Aşağıdaki linkleri de inceleyebilirsiniz. Epoksi reçine ve Cam Elyaf Kullanımı. Kalite ve ucuz fiyatın adresi Yatmalzemeleri.


Piyasada bulamayacağınız çeşitli tekne ve yat ürünleri en. En iyisini satın al araba anten radyo elektronik anten gm için geliştirilmiş İç Ön cam mili Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. DC12v Evrensel Otomobil Ön Camı Anteni , Camlık Montaj Anteni Bölüm. Yüzlerce ürün seni bekliyor.


Dilersen aşağıdaki önerileri inceleyerek hemen alışverişe başlayabilirsin. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Glomex, Shakespeare, Banten marka tekne Anteni çeşitleri, en cazip fiyat ve taksitli ödeme koşullarıyla denizdukkani.


Daha uzak mesafelerden internet ağlarına girebilmek için çok farklı çeşit antenler yapılabiliyor. RADYO ANTENİ ürünleri Yatmalzemeleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar