7 Haziran 2017 Çarşamba

Acil çıkış oyunu

D Suç Şehri 3D Suç şehrinin ilk oyunu GTA oyununa benzerliğinden dolayı oyuncular tarafından çok beğenildi ve 3D Suç Şehri oyunu sizler için tekrar. D Motor Simülasyonu 3D motor simülasyonu oyunumuz da motorunuz ile bölüm içerisinde özgürce dolaşabilirsiniz. Acil Çıkış Oyunu Hakkındaki Yorumlar. Bence oyun beklemeye değer bir oyun ben bilgisayardada oynadım tabletlere oynuyorum. Görüntülemek istediğiniz ilan onay sürecindedir, aynı kategorideki benzer ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Acil çıkış oyunu

Mesajınız Bulunmamaktadır. En çok sevilen karakterlerden biri olan Minion kahramanı oyun alanı içinde yer alan acil çıkış merdiveninden yukarı doğru çıkmaya çalışırken karşısına çıkan saldırganlara ve tehlikelere yakalanmadan hareket etmesi gerekiyor. ESC tuşu oyundan çıkış yapıyor. Oyun anında aşırı korku sırasında çok işe yarıyor) W, A, S ve D tuşu yön tuşları.


Klavye yön tuşlarını ayrıca yön tuşları olarak kullanabiliyoruz. TAB tuşu ile oyunu durdurabiliyoruz. Space (boşluk) tuşu ile kapıları açıyoruz. Etrafımızda hareket etmek. Oyun Beceri Oyunları Çıkış Kapısı Oyunu Çıkış Kapısı Oyna.


Acil çıkış oyunu

Tam Ekran Yorum Yap Yeniden Başlat. Sola Hareket Sağa Hareket. BU OYUNU ASLA OYNAMAYIN #128545;#128545;? Trap Adventure 2) - Duration: 10:50.


Bu oyun yeni gizlilik düzenlemesinden dolayı şu anda engellenmiş bulunuyor ve hâlihazırda www. Bu oyunu oynamaya devam edebilmeniz için aşağıdaki başlıkta bulunan Kabul et düğmesine tıklamanız gerekiyor. Tuzak oyunu için minimum yaş sınırı 15tir.


Acil çıkış oyunu

Oyun sırasında fenalaşır, çıkmak isterseniz acil çıkış kapısının şifresini çözmek zorundasınız. Tüm oyun alanını izleyen kameralardan birine acıklı bir bakış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar