17 Mayıs 2017 Çarşamba

Siemens motor koruma şalteri

Uygun fiyat avantajından yararlanın. Piyasada kaliteli birçok farklı motor koruma şalter markaları ve motor koruma şalter satışı vardır. Stok Durumu: Stok durumunu görmek için giriş yapınız.


Sıemens motor koruma şalterleri motorları ve tesisatları kısa devre ve aşırı akımın etkilerine karşı koruyan, aşırı akım ve kısa devre açtırma özelliği bulunan üç kutuplu elektromekanik koruma elemanlarıdır. AMA SAVAŞMAYAN ÇOKTAN KAYBETMİŞTİR. Yeni ürünler, indirimler ve sizlere özel sürpriz fırsatlardan anında haberiniz olsun. Elektrik ve Pano malzemeleri. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


Amper” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. E-Bültene ücretsiz kayıt olun yeni ürünler indirim ve sizlere özel sürpriz fırsatlardan anında haberiniz olsun! C Pano içi sıcaklıkta bitişik montaja uygun. Güvencesi İle Karşınızda.


Kampanyalarımızı kaçırmayın. C pano içi sıcaklıkta bitişik montaja uygun. Kaçak Akım Koruma Şalteri ;. Entes Mcb-Zaman Rölesi.


Kompakt şalterler ile motor koruma şalterleri çalışma prensibi itibari ile aynıdır. Termik ve kısa devre korumalı. Fakat pano ve hat korumalarında kullanılan yüksek akım değerine sahip olanı kompakt şalter adını alırken daha küçük akım değerine sahip ve motor korumada kullanılanları motor koruma şalteri adını almaktadır.


Siemens motor koruma şalteri

Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Eğer motorunuzda ptc çıkışı olmaması durumunda ise motor faz koruma rölesinin ptc giriş uclarını köprüleyerek rölenin çalışmasını sağlarız. OAG - 4a motor koruma şalteri , motor tüketiminin artması ile birlikte motor sargıları aşırı şekilde ısınmaktadır.


Meydana gelebilecek bu tarzdaki motor hasarlarına karşı şalterde çeşitli özellikler yer almalıdır. ANASAYFA ÜRÜNLER HAKKIMIZDA TEKNİK BELGELER İLETİŞİM ÜYE GİR İŞİ. SİEMENS KAMPANYALAR Yorum Yok. Fiyat 51₺ 44₺ Liste.


Adobe Acrobat Reader programını bilgisayarınıza kurmak için Tıklayınız. Toz torbasından sızan tozların motorunuzun içerisine girip süpürgenizin performansını azaltmasına veya motor arızası vermesine engel olur. Her toz torbasında bir değiştirilmesi tavsiye edilir. Radar Eelektrik Malzemeleri San. Listenize eklenmiş ürün yok Teklif listem.


Dükkanlarımız Dükkanlarımızı keşfet. W - 4kW arası pompalar ve fanlar için yumuşak yolvericiler. Motor Yumuşak Yolvericileri. SSL sertifikasına sahip güvenlik sistemi ile korunmaktadır. A (B-C Tip) Otomatik Sigorta.


LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÜRÜNLER. Merlin gerin , otomat , kaçak akım koruma şalteri , kompkat şalter , termik röle , motor koruma şalteri. MOTOR KORUMA ŞALTERLERİ online satış noktası. Kesme kapasitesi 10ka-100ka arasında değişmeketedir.


Kasa 40A’ den 80A’ e mevcuttur. Düşük gerilim bobini,açtırma bobini ve yardımcı kontak gibi aksesuarları mevcuttur. Sigma motor koruma şalterleri , indiksiyon motorlarını aşırı yük ve kısa devre durumlarına karşı devreyi keserek koruma yapmak için tasarlanmıştır. FAZ KORUMA RÖLESİ : 1-Şebekenin üç fazından birisinin kesilmesi herhangi bir nedenle faz hatlarından veya faz sargılarından birisinin.


Siemens motor koruma şalteri

Güç kontaktörleri,termik röleler,termik manyetik kompak şalterler ,otomatik sigorta vs gibi şalt ürünlerinin de üretimini yapan hyundai elektrik,sahip olduğu teknoloji yüksek kaliteyi dünyanın her yerine ulaştırarak insanlığa hizmet etmektedir. Taj Sabitleme Simetrik EN 60. Com konusunda imalat ve ticaret yapan firmalara kolay ulaşılması için tasarlanmış sektörel bir internet sayfasıdır. Yük kesicileri NH bıçaklı sigortalar ile birlikte kullanıldığından “ Şalter ” ve “devre koruma elemanı (sigorta)” olarak iki önemli fonksiyona. HUZUR ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LTD.


Siemens ’in yeni yangın koruma şalteri , elektrik kaynaklı yangınların önüne geçiyor. Bir elektrik kurulumundaki atlamaları tespit eden cihaz, devreyi otomatik olarak kapatıyor. Tesisattaki arızalar, elektrik devrelerindeki voltaj yüklenmelerinden kaynaklanabileceği gibi, ucu açık bir bağlantıdan da meydana gelebiliyor.


Daha fazla doküman ve video için sitemizi ziyaret ediniz. Aşırı ve Düşük Gerilim Koruma Rölesi ve Uygulama Devresi. Ay Taksitle 1GÜVENLİ ONLINE ALIŞVERİS ! Hakkımızda İletişiKATEGORİLER. Merhaba giriş yapın ya da kayıt olun.


MO serisi manyetik karakteristikli motor koruma şalterleri. Trifaze motorlar için kutulu yolvericiler. DRAS, DRASL serisi kutulu, direkt yolvericiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar