25 Mayıs 2017 Perşembe

Ford fiesta usb girişi

Ford fiesta usb girişi

Belki farklı şeyler vardır ama ben fiestamda sadece aux girişi olduğu için, iki ucuda aynı olan kablodan kullanıyordum. Bir ucu aux girişine , diğer ucu telefon, mpçalar vb. Bir ucu normal jac diğer ucu usb olanına ben de hiç rastlamadım. Usb girişi taktırmak istiyorum olurmu ? Aracımdaki bir eksikliği fark ettim. Aux girişinden Bağlaniyoruz fakat Şarkıları yine.


The brake lights are on when the key contact is on. The Mpaudio output is connected to the aux cable. Model Ford Escort Teybine Usb Sd Aux Adaptörü Audio System. Takip etmek için giriş yapın.


Kontrol) yol bilgisayari -kararan dikiz aynasi - usb aux bluetooth baglantisi. Toptan satış ford aux cable Ucuz ford aux cable Partilerden, Güvenilir ford aux cable Toptancılardan satın alın. Ford Focus Yokuş Kalkış Desteği - Gizli Ayar Düğmesi - (Açıklamayı Okuyun - Toyota Ve Egea Yorumlar) - Duration: 5:46. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Mağazaya özel 3TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Ocak Çarşamba günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bu araçta bluetooth özelliği var mıdır acaba? Gereken bağlantıyı yaptım ama ses alamadım.


Ayrıca dikkat ettiğim başka bir. TDCi Osmaniye Merkez Fatih Şirinevler Mah. Böylece, bellek çubuğu, iPod ya da farklı bir MP3. Fiesta Aux Girişi Sorunu.


Ford fiesta usb girişi

Sanırım bir ara kablo gerekiyor. Burdan cep telefonundaki müziklerde dinlenebilir mi acaba? Mevcut ses miktarı benim için yeterli. Sonuçta bir küçük MPplayerı AUX tan bağlayarak müzik dinleyebiliyorum. Var (15) Hafıza Kart Girşi.


Fakat bir türlü aux girişini bulamadım aux tuşu var fakat girişi yok nasıl oluyorsa veya ben bilmiyorum. Ford Yedek Parçaları Toptan Fiyatına Perakende Satın Alın. Buna uygun kablo bulamadım. Trend yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları.


Arabalarda sıkça kullanılan teknolojilerden birisi olan usb -sd çevirici modül. En kaliteli teknolojik ürünlerin tamamını hepsiburada. Her araç için ayrı ayrı üretilen bu parçalar sayesinde orijinal müzik çaları usb -sd olarak kullanabilirsiniz. Servise gidene kadar hiçbir şey bilinmiyordu hatta araçta aux butonu bile bulunuyor.


Bununla ilgili de hiçbir şekilde yardım olmadılar. Ford orijinal teybine aux girişi nasıl yapılır. Ben bu sorunu orijinal teybe aux girişi yaparak çözüm buldum.


Tabi fiesta nın teybini sökmek biraz mesekkatli ama onu da başardık. Komple göğsü sökmek gerekiyor. Subsequently, following audio source switching, the position of playback on the. Fırsatlardan yararlanmak için üye ol!


It has always worked fine. USB device is remembered. TDCİ Trend Dizel Yeni Nesil Euro Motor Klima -ABS- Çift Airbag - Yol Bilgisayarı - Otomatik Camlar - Elektirikli Aynalar - MpCd Çalar Usb ve Aux Girişi İmbolizer Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sis Farı.


Ford fiesta usb girişi

Sistem, gelen mesajlarınızı da size. Diğer Tüm Araç Modelleri ve 2. Akıllı Giriş Ve Çalıştırma. Alaşım Jant- Aux-İn Girişi. Bel Destekli Ön Koltuklar.


Derinlik Ve Yükseklik Ayarlı. Find great deals on eBay for ford fiesta usb and ford fiesta usb socket. Mpses çıkışı aux kablosuna bağlanıyor. Ben aldım yada tl idi metresi.


Ford fiesta usb girişi

Biri arabaya diğeri telefona takılıyor. Benim aldığımın iki ucuda aynı. Find the best deals for used ford fiesta usb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar