26 Mayıs 2017 Cuma

Ayna yağmur koruyucu

Geri görüş aynalarınızı yağmurdan korur. Bükülebilir olması sayesinde tüm otomobillere uyumludur. M marka, kendinden yapışkanlı kısım sayesinde kolayca yan aynalarınıza uygulayabilirsiniz.


Ayna yağmur koruyucu

Arexons Rain-Off Yağmur Kaydırıcı (ml Konsantre Yedek Kartuş) indirim. Yan aynaya monte ettikten sonra el ile iyice yapışma yüzeyine bastırarak sağlamlaştırın. Güvenli bir sürüş için araç ayna yağmur koruyucuyu kullanmak ideal olacaktır.


Sürüş güvenliğine büyük katkı sunan aynalarınızın ıslanması ve tozlanması olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir. Atladınız arabanıza bastınız gaza açtınız müziğin sesini, yağmur çamur artık size vız gelir. Tüm Ev Dekorasyon Ürünleri.


Ayna yağmur koruyucu

Koruyucu bandı çıkarıp aynanıza kolayca uygulayabilirsiniz. Net Görüş, Güvenli Sürüş İçin. Yüksek kaliteli ve esnek yapıdaki araç ayna koruyucu ile aynanızı yağmur , çamur gibi dış etkenlerden koruyun! Tek çekimde tüm kredi, banka (atm) ve ön ödemeli kartlar geçerlidir. Kart puanlarınız (Bonus vb.) ile de alışveriş yapabilirsiniz.


Kullanıcı adı ya da e-posta adresi. MARS TİCARET - MURAT ARSLANOĞLU. Seyahat Yastığı Boyunluk. Araba Aynası KorumaAraba Aynası Koruma. Sitemizdeki tüm ürünler stokludur.


Otomobil yan ayna yağmur koruyucu dikiz aynalarınızın yağmurlu havalarda kuru kalmasını,güneşli havalarda ise gölge oluşumunu engelleyerek net bir görüş sağlar. Kaliteli ABS plastikten üretilmiştir. M Çift taraflı bantları mevcuttur. Detaylı bilgi için tıklayın.


Nano kaplama koruyucu film, Buğu önleyici, yağmur geçirmez, Dikiz aynasını her zaman temiz tut. Yağmur damlalarının yan aynanıza gelmesine engel olarak görüşünüzü korur. TÜM ÜRÜNLER Tüm Ürünler HOBİ VE EĞLENCE. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için sitemize üye olun. Car Rainproof Blade esnek yapısı sayesinde bütün araçlara uygun olup toza ve kire karşı önlem almanızı sağlar.


HEMEN KAYIT OL BAYİ KAYIT FORMU FACEBOOK İLE GİRİŞ YAP. Arac Ayna Yagmur Koruyucu. Son zamanlarda araclara ufak aksesurlar ekleyerek daha cazip ve hos gorunur halae getirmek cilginlik seviyesine geldi. Fakat bagzi urunler gercekten kullanisli ve bagzilari ise hep kullanissiz hemde sik gorunmuyor. TTG (Tech Trade Group) Mentor Club (TTG) No Talk, All Action!


Establishment Principle: Commercialization of information in quick time. Kitap, Müzik, Film, Oyun. Kendinden yapışkanlı yapısıyla montajını kolayca yapabileceğiniz ürün esnek yapısıyla tüm model ve marka araçlarla kullanılabilir. AngelEye Kolsuz Kamp Sandalyesi Katlanır Kamp Koltuğu 45x45x70cm. LG Orijinal Şarj Cihazı USB Kablo Siyah.


Acura AC-5Selülit Azaltıcı ve Ağrı Giderici Masaj Aleti. ELEKTRONİK Kategorisinde En Popüler Ürünler. Siparişler (15) İstek Listesine Ekleyin.


Ayna yağmur koruyucu

Fiyat değişimlerinden haberdar olmak için ürünü takip edin, fiyat düşüşlerini yakalayın! Ve yağmur yağmasını dört gözle bekliyoruz :) Yağmur yağdığı zaman çok güzel bir şekilde su damlacıkları kayıyorlar. Sepete Henüz Ürün eklemediniz! Lütfen daha sonra tekrar deneyin.


TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Yüzlerce Oto Aksesuar size özel fiyatlarla.


Ayna yağmur koruyucu

Oto Cam Rüzgarlığı Trafikte seyahat esnasında cam açıkken yüzünüze vuran rüzgar sağlığınızı tehdit edebilmektedir. Yuvarlak (promosyon fiyatı) oval. Toptan Ayna ürünlerini doğrulanmış üretici ve toptancılardan alın az ödeyin. Oto Dış Ayna Yağmur Kaydırıcı Film araç aynalarınızı yağmur ve buğulanmadan koruyarak oluşabilecek görüş bozukluklarını giderecek. MAİL LİSTEMİZE KAYIT OLUN.


Araç Ayna Yağmur Koruyucu. Powerway FM-Transmitter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar