12 Mayıs 2017 Cuma

Led ampul ne kadar tasarruflu

Hal böyle olunca tasarruflu ampul ile LED ampul arasında bir tercih yapmak gerekti. Peki hangisi daha parlak ışık veriyor,. Farklı bir teknoloji çıkana kadar , evlerimizin aydınlatılmasında mevcut en iyi teknoloji LED ’ler olarak kabul edilebilir.


LED AMPULLER NE KADAR TASARRUFLU ? Bir ampul ne kadar az watt harcayarak ne kadar fazla lümen üretiyorsa o ampul daha karlıdır. Bunları düşün ona göre al :) sorun olursa sorabilirsin. Günümüzde ampulleri temel olarak sıralamamız gerekirse, geleneksel ampul (akkor) ki bu ampullerin üretimi yasaklandı, tasarruflu ampul , halojen ampul ve LED ampul diyebiliriz. Eğer bu ampul sıcak olması içinse led lambalar ısı yaymıyor bunu göz önünde bulundurmanız lazım. W Sarı Renk ENormal Duy indirim.


Philips Essential Led Ampul 10. Ekstra indirimli fiyat. Tek Tıkla Güvenli Alışveriş. Koçtaş’ın online mağazasını ziyaret ederek en tasarruflu ampul modellerine bütçe dostu fiyatlarla ve online alışveriş kolaylığıyla sahip olabilirsiniz. Led ampul ile 6lümenden fazla ışık elde edilirken w normal akkor ampul etrafa 710.


Led ampul ne kadar tasarruflu

Led ’ler daha az güç kullanmaktadır. LED armatür, watt geleneksel ampul kadar enerji üretir. Enerji tasarruflu ampul ler (CFL’ler) ise watta yakın.


Bu nedenle bir LED , enerji tasarruflu ampule kıyasla elektrik miktarının yarısını kullanır. Bu ampul seçin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin. Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin. Bu sorulara yanıt vermek üzere yaptığımız araştırma sonuçlarını paylaşmaya çalışacağız.


Led ampul ne kadar tasarruflu

LED lambalar normal ampul veya tasarruflu lambalara göre çok daha az enerji harcar. LED Ampul Ne Kadar Yakar, LED Ampül Ne Kadar Aydınlatır? Bu bağlamda bakıldığında 2TL gibi fiyatlara kadar da ampuller bulabilirsiniz. Tasarruflu Ampul fiyatlarını ve özelliklerini en popüler,.


Tabi ki bu fiyatlar biraz daha lüks olmakla. Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade imkanlarıyla satın almak için tıkla. LED ampül fiyatları açısından olduğu kadar , geniş mekanlarda uzun süreli ve yoğun kullanım için de oldukça. Yani siz bir ampulden ne kadar fazla ışık almak istiyorsanız o kadar da enerji vermelisiniz.


LED kullandığı enerji açısından en tasarruflu ürün… O nedenle floresan ampuller de bir yerde LED ’li ürünlerle olan rekabeti kaybedecek. LED ’li bir ampul floresan ampulun tükettiği enerjinin ancak yarısını kullanıyor. LED ampul tasarruf hesaplama, led lamba kendini ne kadar sürede amorti eder? Yüksek maliyetine rağmen uzun ömürlü led lambalar, ekonomik aydınlatma ve enerji tasarrufu bakımından tasarruflu ampullerin de ötesinde bir avantaja sahiptirler.


Bu değer ampullerin ne kadar parlak olduğuna dair bilgi vermektedir. Bir kesim tarafından yüksek watt değeri olan ampuller daha parlak ışık verir bilgisi söylenmektedir ancak bu her zaman gerçeği yansıtmamaktadır. Lümen parlaklığı watt ise harcanan enerjiyi sembolize etmektedir. Power led dediğiniz farklı bir şey mi yoksa bildiğimiz led mi? Ledler için devre fln yapmak gerekirmi çünkü bu konuda hiçbir tecrübem yok.


Led ampul ne kadar tasarruflu

Yeni Led teknolojisi artık ampullerde sıfıra yakın tüketim ve neredeyse sıfır ısınma sağlar. LED , halojen ve floresan ampulleri inceleyin. Hem büyüklerin hem de küçüklerin (özellikle en küçüklerin) civa buharına ve elektromanyetik radyasyona maruz kalmaları, sağlık açısından büyük bir tehdittir.


Bugüne kadar alternatifi olmadığı için yaygın olarak kullanılan tasarruflu lambalar, esasen sağlık açısından oldukça. Ancak evimizde halihazırda tasarruflu ampul kullanıyorsak biraz daha ucuzlamalarını bekleyebiliriz LED ampullerin. Yaptıgım bir inşaatın salonunu led spot 10W holunu ise tasarruflu ampul ile duz spot koydum ve sonucunda ısıkları gordugumdee led normal spota gore nerdeyse kat ısık yapıyordu.


Ama bunun led ampülde de gecerlımı bılemıyorumm. W led spota TL odemıslerdı. Bir tasarruflu ampul yani CFL ile sıradan bir LED ampulün fiyatı neredeyse eşitlendi.


Hatta bazen altına bile iniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar