3 Mayıs 2017 Çarşamba

Ilginç abajurlar

Su borularından tasarlanmış ilginç abajur ve duvar ışıklandırması örnekleri. Diğer bir önerimiz müzik severler için. Müzikle ilgilenen veya yine hobilerini yaşam tarzına dönüştürenlerdenseniz, işte bu ilginç tasarım örnekleri tam size göre. Ahşaptan ilginç abajur tasarımları.


Ilginç abajurlar

Sizlere ilginç ahşaptan ilginç lamba tasarımları göstermek istiyorum. Odundan ilginç lamba tasarımları. Oysa önceden sadece yatak odalarında kullanılan abajurlar , şimdi diğer odalardaki yerlerini de almış bulunuyorlar.


En güzel abajur modelleri arasından zevkinize en uygun abajuru aramaya başlayabilirsiniz. Parfüm şişesi, eski bir şemsiye ya da deniz kıyısından topladığınız taşlar. Tüm bunlarla ilginç abajurlar yapabilirsiniz.


Rengarenk ışıklar Malzemeler: Ağzı geniş büyük bir şişe, renkli taşlar, led ışık, organze kumaş. Renkli taşları silikon yardımıyla şişeye yapıştırın. Böyle ilginç , böyle farklı, böyle güzel dekorasyon aksesuarları, aydınlatma örnekleri görünce malesef dayanamıyorum ve hemen burada sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar.


Organze kumaşı kapağın üstüne sarıp şyonk yapın. Ahşap abajur çeşitleri ise hem klasik bir salona hem de modern bir salona uygun olabileceğinden en çok tercih edilen abajur modelleri arasında yer almaktadır. Forumaski paylaşım sitesidir.


Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ekstra indirimli fiyat.


Bugün sizlerle kendin yap abajur fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Sorusuna cevap aramaya çalışacağız. Tane abajur yapımı fikri.


Gelin birbirinden ilginç üç tane abajurun nasıl yapıldığına beraber bakalım. Hafif nemli bir bez ya da sünger ideal olacaktır. Cam detaylara sahip olan salon abajur modellerine sahipseniz, abajuru sildikten sonra kurulama yapmanız tavsiye edilir. Tekzen güvencesiyle beğeninize sunulan abajur modelleri, zengin çeşitliliğiyle her ihtiyaca uygun ürün sunmaktadır. Haberler: Merhaba Görsel Sanatlar Öğretmenleri!


Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Abajur Seçenekleri ve Modelleri. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Forrest gump gibi sürekli koşuyomuş gibi duran bu adam figürlü ilginç lambayı, Forrest gumb filmine karşı büyük sempati besleyen arkadaşlarınıza doğum günlerinde hediye edebilirsiniz.


Prizle çalışan ve çok az enerji harcayan bu LED ampüllü ilginç lamba gündüzleri dekoratif bir eşya olarakta kullanılabilir. Galeri Prens William mutfağa, Kate Middleton baloya. Herhangi bir odaya lambader koyarken genel dekorasyonla ürünün modelinin uyumlu olmasına dikkat edin ama moderne modern gibi bir eşleşmenin dışında modern ile rustik gibi bir kombinasyon da deneyebilirsiniz.


Lambaderleri abajur gibi masa aydınlatmalarıyla birlikte kullanmaya çalışın. Evde yapılacak çok ilginç tasarımlar. DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ. GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN. Evinizde kullanmadığınız anahtarlarınızı veya hususi satın aldığınız anahtarları biraraya getirerek, harika bir abajura imza atabilirsiniz.


Ilginç abajurlar

Bu abajuru görenler şaşkınlıklarını gizleyemeyecekler. Kırık bir cam sürahiyi kullanarak, ilginç bir abajur yapmaya çalıştım. Videoda birçok dilde altyazı bulunmaktadır.


Kullandığım malzemeler: kg. Akağıt ölçüsü yatak ucu abajuru ya da masa lambası için ideal bir boyut oluşturuyor, bu nedenle bu tarifte bu ölçüyü baz alacağız, Akağıdı kartonun üzerine koyarak adet parça çizgileri oluşturun (ancak siz farklı ölçüler kullanıyorsanız onları not edin. Kalın kartondan bu ölçülerde parçalar keseceksiniz). Ayrıca hazırlanan bu abajurlar hediye amaçlı da hazırlanabilir.


Etiketler: kitap, kitaplamba. Son derece ilgili yazılar. Sevdiklerinize, ilginç ve çok sıra dışı bir ev hediyesi düşünüyorsanız, daha siz bile ilk gördüğünüz de “Vaay be!


Avize Marketim Kristal Taşlı Modern Masa Lambası 171-M 31TL. Dünyanın En İlginç Manzaraları- İlginç Manzara Resmi- İlginç Manzara Resimleri. Kim bilir eğer sanatsal anlayışınıza ve yeteneklerinize güveniyorsanız belki kendi eviniz için de abajurlar tasarlamanız mümkün.


Ilginç abajurlar

Tekzen’de satılan tripod ayaklı bir abajur. Tamamı sert plastik malzemeden üretilmiştir. Tüm kalemler tükenmez kalemdir. Kalem Üstünde yer alan abajurda ışık yanmaktadır.


Stokta olan renkler karışık olarak gönderilmektedir. Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz.


Ilginç abajurlar

Hep aynı ürünleri görmekten sıkıldım diyenler buraya! Pilili kumaş abajurları sayesinde odaya dağınık bir ışık yayan klasik görünümlü bir lamba mı yoksa abajur tasarımı sayesinde ışık desenleri yapabileceğiniz, renkli ve modern görünümü bir lamba mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar