24 Nisan 2017 Pazartesi

Led ampuller kaç voltla çalışır

Led hesaplama tablosunda led `in çektiği akımı net olarak. A sınıfı led ampuller yüzde 90’a varan enerji tasarrufu sağlayarak doğayı koruyor. Bu lambalar ile volt aralığında çalışır.


Led lambalar kaç voltla çalışır ? Ayrıca şeffaf lambalardan watt değeri olarak daha düşük enerji ile çalışır. Evet diğer açıklamamdaki gibi sistem düzgün çalışır. Ancak trafo gücü yeterli olmalıdır. Aksi durumda led ler zayıf ışık verecektir. Bahsettiginiz trafoyla serit ledlerde kullanilanlarin bir alakasi yok.


LED ( Light Emitting Diode , Işık Yayan Diyot),. Mavi ve Beyaz LED Volt gerilimle çalışır. Ayrıca ömürleri oldukça uzun olan bu diyotlar diğer ampuller gibi flaman taşımadıklarından dolayı hemen her koşulda sorunsuz kullanılabilirler. Bugün ulaşılan aydınlatma değerleri beyaz renk için.


Güvenlik birinci önceliğimizdir. FARKLI RENK KOMBİNASYONU ÜCRETSİZ KARGO ÇİPLİ SU GEÇİRMEZ SİLİKONSUZ MERCEK ŞERİT LED KUMANDALI. Bu xenon kitler ve led ampuller farın odak ve geometrisine tam uymadığından yeterli ve düzgün aydınlatma sağlayamamakta, diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmakta, aracın elektronik sisteminde sorun çıkarmakta ve sürüş güvenliğini düşürerek trafikte tehlike oluşturmaktadır.


Aşağıdaki tablo, mm çapında yuvarlak LED ’ler hakkında teknik bilgiler vermektedir. Bu teknik bilgiler arasında önemli olanlar, koyu işaretli üç sütunda kilerdir. LED ampuller ısı çıkışı aracılığıyla çok az enerji kaybeder ve verimli olarak sıradan ampullere oranla yaklaşık 4daha fazla enerji görülebilir.


LED lambalar, hem genel hem de özel amaçlı aydınlatmalarda kullanılmaktadır. Linkteki devre tasarrfulu ampulleri yakmak için ama elektrikçilerdeki satılan elektronik balanslar florasan ampuller içindir. Tabiki ama kullanıcağınız led kaç volt v. Bunun nedeni kayıplarının az olmasıdır.


Led Teknolojisi yaygın olarak kullanılan en önemli led aydınlatma ürünlerinin başında gelmektedir. Kullanım alanları oldukça yaygındır. Eski lambayı çıkartıp power ledi takarken arada power led sürücü balastı(Sabit akım,gerilim veren)takmalısınız.


Makinenin sürücüsü sabit akım ve gerilim vermiyorsa(Dc.akımı) işinize yaramayacaktır. Ampülün bağlantı uçlarına kaç volt(Ac. veya dc.) geldiğine avometreyle bir bakın. Ampuller Süpürgeler Toz Torbasız Süpürge Toz Torbalı Süpürge Şarjlı Süpürge.


Bu farın ayarının bozuk yollarda yere doğru inmesi mevzusunu hem servisteki ustalar söylemişti hem de bazı forumlarda bir kaç yorumda okumuştum. Bir de kendim de tecrübe ettim. Serviste farı ayarlatıyorum, bir kaç ay sonra tekrar aşağıya iniyor yavaş yavaş.


Bir kaç aracımda bunu yaşamıştım. Ledler 08-v arasında çalışır diye biliyorum. Arka çandanın kırmızı bölümüne adet ledi seri bağlar isen ledlerin uygun ışık şiddetinde çalışırlar ve asla patlamazlar. Xenon gazı ile doldurulan kuvars cam kapsülü, ateş-leyiciden anlık yüksek gerilimi alır, aydınlatmak için iki elektrod arasındaki bir yay oluşmasına sebep olur. Bir yansıtıcı ve mercekler düzeni yolu aydınlatır.


Evlerimizde çalışan klasik ampuller direk şebeke elektriğinden 220V ile çalışır. LEDler voltla değil voltla çalışır. Ben öyle biliyorum ama belki de son yıllarda insanlar para kazanacağım diye.


Binada sıfırlama yapılmışsa çalışır ). Burayı iyi oku trafonun sekonder sargılarının birleştiği uç nötürü almamız gereken yer ve sen burasıyla irtibatı kesdiğinde 2voltla çalışmak isteyen alıcılarımız çalışmaz. Yukarıda bahsettiğim led problemleri bu otomobillerin dizaynırları tarafından halledilecektir tabiki. Biz motosikletimize şu an kendimiz yapamayız. LED olayını şimdilik unutalım. Alibaba, Dünyanın En Büyük Çevrimiçi B2B Ticaret Platformu.


Alibaba kaliteli Üreticiler, Tedarikçiler, İhracatçılar, İthalatçılar, Alıcılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar