17 Nisan 2017 Pazartesi

Aydınlatma üreticileri

Sinerji Buluşmaları”nın 7. Bazı sektörler büyük bir hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bir yandan da teknolojiden maksimum düzeyde faydalanılıyor olması sektörün gelişim sürecine de ivme kazandırıyor. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Enerji tasarruflu ve insan odaklı LED aydınlatma armatürlerimizi sergileyeceğiz. Aydınlatma Sektör Derneği Web sitesine geçiş için tıklayınız. Temel prensibi kaliteli, estetik, enerji tasarruflu ürünler tasarlamak ve üretmek olan firmamız güçlü ve yaratıcı AR-GE çalışmaları yaparak alanında öncü ve lider bir firma olmuştur. Yüksek kalite ve özgün tasarımlardan oluşan aydınlatma direklerimiz.


Projektör Direkleri Tasarım ve fonksiyonelliği bir arada bulabileceğiniz projektör direklerimiz. Diğer Ürünlerimiz Kamera direkleri, bayrak direkleri, enerji nakil direkleri v. Pedaş Elektrik Sanayi ve Ticaret A. Aydınlatılacak alana bağlı olarak Farklı Armatürler tercih edebilirsiniz. Bünyemizdeki AR-GE departmanımızın tasarladıgı ürünleri, Kalıphanemizde işleyerek fabrikamızda üretmekte ve müşterilerimize sunmaktayız.


Türk-Hong Kong ortaklığı olarak kurulmuştur. Ortağımız, Luen Yick Electrical Mfg. Cata LED aydınlatma bu alanda öne çıkan bir teknoloji izler. LED üreticileri bu alanda gerekli olan bütün çalışmaları takip ederek yenilenen teknoloji doğrultusunda ürünlerini geliştirmeye devam ederler. LED teknolojisi önceleri profesyonel anlamda kullanılırken artık ev kullanımları da ortaya çıkmaya başlamıştır.


Firmamız aydınlatma armatürleri çeşitlerinin yanı sıra merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabileceğiniz makaleleri de ilgilinize sunmaktadır. DOĞRU LED AYDINLATMA ARMATÜRÜ SEÇİMİ. Günümüz şartlarında Elektik enerjisinin verimli kullanılmasın. Tamamı yerli üretimimiz olan aydınlatma direkleri, klasik yol aydınlatma direkleri, nostaljik dekoratif yol aydınlatma direkleri, ve modern yol aydınlatma direkleri, çok seçenekli sokak cadde elektrik aydınlatma ürünlerini bu platformda gezinip cazip fiyatları görebilirsiniz.


Aydınlatma üreticileri

Cemdağ, aydınlatma armatürleri, ekipmanları konusunda faaliyet gösteren Türkiye’de aydınlatma teknolojileri alanında sektörün önder kuruluşlarından biridir. NADİRLER AYDINLATMA kendi bünyesinde bulunan aydınlatma kategorileri ile istediğiniz yerleri aydınlatmanız için sizlere olanak sağlamaktadır. Belki satın almak ya da sadece göz gezdirmek için Online Mağazamıza bir göz atın. Projelere ürün imalatı ve tedariği sağlamaktayız.


Hizmet hedefimiz aydınlatma sektöründe, içinde led geçen her alanda çalışma yapmak. Güneş Enerjili aydınlatma ürünleri Park Pahçe Armatürleri için Tıklayınız. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Abajur, Lambader, Avize vs aydınlatma ürünlerinin yedek parçalarını bulabilirsiniz. Yedek parçalarımız buradaki ürünlerle sınırlı değildir. Burada yayınlanmamış onlarca malzeme vardır.


Taleplerinizi Mağazamızla görüşebilirsiniz. E-Bülten Aboneliği Bizden haberler ve kampanyalardan haberdar olmak için e-bülten abonesi olun. Türkiye’nin en özel ve konsept aydınlatma ürünleri üreticisi olan Light Point, binlerce seçkin ve patentli tasarımının yanı sıra dünyaca ünlü değer kazanmış markaları da bünyesinde barındırmaktadır. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Bu tecrübe Ceylan Avize yi uluslar arası aydınlatma sektöründe zirveye çıkarmış olup, sayısız ülkede özel otel projeleri aydınlatma , villa ve malikene avize ve dekorlarıyla anahtar teslimi iş bitirme, kamu kurum ve kuruluşarında genel aydınlatma , kabul salonları projeleri, saray restorasyonlarında özel imalat üretim.


Direkt veya endirekt aydınlatma olarak kullanabileceğiniz bu led bar aydınlatma armatürleri farklı aluminyum seçenekleri, şeffaf veya buzlu kapakları ve değişik montaj ayak ve aparatları ile çok yönlü ve çok amaçlı kullanıma uygun bir şekilde imal edilebilirler. Osmanlı Serisi Anadolu, Osmanlı, Bizantin, Pers ve Fas kültürünün etkilerini gördüğünüz bu sarkıtlar ve tavan aydınlatmaların gösterişli ve şık duruşları hemen her mekanda kendilerini fark. Geceleri ise bunun tam tersi olduğu için aydınlatma direkleri ile ışıklı olan bir ortama sahip olabilmektedirler. Parçalanmış endüstri kendisini toparladığında çok sayıda satın alma ve birleşmeler öngörülebilir.


Philips ve Cisco işbirliği buna öncülük edebilir. Bu hizmet aydınlatmanın projelendirilmesi ile başlar, ürün seçimi, proje gerçekleşmesinin denetimi ve daha sonra aydınlatma ürünlerinin bakımı olarak devam eder. Kaliteden ödün vermeden en uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet veren hepsiburada.


Kalite-fiyat dengesini koruyarak evinize değer katıyoruz. Avize Modelleri İmalat ve Pazarlama Ankara Firması Olarak Hizmet Vermekteyiz. Led armatür ve led tavan aydınlatma.


Aydınlatma üreticileri

Yerli üretim 60xled panel, Sıva üstü led panel 60×6 30x1LED panel 40xled panel ve 60x1led panel. Doğru aydınlatma bize ne faydalar sağlar? Aktif lamba başlığının altındaki Seçme butonu ile yüklü olan üretici kataloglarını görüntüleyebilirsiniz.


Diğer kataloglar bağlantısına tıklayarak da, DIALux üyesi diğer üreticileri görebilir, aydınlatma armatürlerini içeren kataloglarını indirebilirsiniz. Led şeritlerinden gündüz ledlerine, far sensörlerinden sis lambalarına, çakmak lambalarından tepe lambalarına kadar yüzlerce ürün, oto aydınlatma lambaları kategorisinde hepsiburada. Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı. Bu avantajları ve artan talep sonucu aydınlatma kontrolünün daha popüler hale gelmesi şaşırtıcı değil. Akıllı aydınlatma kontrolünü daha erişilebilir hale getirmek için üreticileri sistemleri basitleştiriyor.


Kurulum sırasında herhangi bir uzmanlık programlaması gerektirmeyen bir açık protokol sistemi geliştirdi bile. Grubu nun piyasaya sunmuş olduğu aydınlatma direkleri özellikle estetik, yaratıcı ve farklı tasarımları ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar