17 Nisan 2017 Pazartesi

Acil yönlendirme levhaları

Bu tip yönlendirme levhaları özellikle tehlike arz eden işlerde çalışan işçiler için hayati önem taşımaktadır. Led ampullü şarj edilebilir Saat yanma süresi çift yönlü. Exit Yukarı Koşan Adam Levha.


Ekstra indirimli fiyat. Kaygan Zemin Tabelası (Baskılı). Farklı ebat, malzeme ve fiyat seçimi İçin seçenekler bölümünden seçiniz. Güvenliği Levhaları Genel Açıklama. Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.


Bu anlamda fotolümen acil durum yönlendirme levhaları size birçok avantaj sağlar. Tabelanızın malzeme, boyut ve özellik seçimlerini yaptıktan sonra, Sepete. Işıklı acil çıkış yön levhaları , içlerinde bulunan bataryalar vasıtası ile deprem, yangın vb nedenler ile elektrik kesintisi yaşandığında bataryası ile kendinden yanarak acil çıkış için yönlendirme yapar, bu sayede kalabalık ortamların hızla ve güvenle tahliyesi gerçekleşmiş olur, yangın anında panik yaşayan bir kişi farkına varmadan yangının merkezine. Beyaz Tower - Organize sanayi bölgesi Bağcılar Güngören Sanayi Sitesi Bankalar Cad.


Işıklı acil çıkış deprem, yangın gibi acil durumlarda, bataryası vasıtası ile acil ışıklı yönlendirmesini aydınlatarak kişilerin en kısa sürede ve en kısa yoldan. Oteller, alışveriş merkezleri, hastaneler ve ofislerde kapı giriş çıkışlarında kullanılır. EEC Electronics kendinden bataryalı acil durum aydınlatma ve yönlendirme üniteleri geniş ürün çeşitleri, uluslararası ve TSE sertifikasyonu ile her tipte binaya uygun çözümler sunmaktadır.


Bültenimize abone olun ve en son haberlerden güncel bilgi alın. Başta iş güvenliği olmak üzere trafik yönlendirmeleri için kullanılan levhalar, otopark levha yönlendirme tabelaları olarak da karşımıza çıkıyor. Hastane yakınındaki cadde ve sokaklara hastane acil servisini gösteren işaret ve yönlendirme levhaları konulur. Hastane girişinde acil servisin yerini gösteren, yeteri kadar büyüklükte ve geceleri de okunabilecek şekilde ışıklandırılmış, yönlendirme levhaları bulunur.


Elektronik Cihazlar Sanayi ve Ticaret A. Akrilik ledli exit acil çıkış levhaları , çift taraflı acil yönlendirme levhasıdır , akrilik exit acil çıkış levhaları kırılmaz, kullanımı kolaydır. KAĞIT TUTUCU VE PVC CEPLER. Acil Çıkış Organizasyon Şemaları.


ACİL AYDINLATMA KİT ÇÖZÜMLERİ. Fotoluminant güneş veya lamba ışığını depolayıp, karanlıkta ışığı kendiliğinden vererek, levhaların görülmesini sağlar. ELOKSALLİ İÇ MEKAN YÖNLENDİRME TABELALARI DÜZ KAPI TABELALARI FOREKS İÇ MEKAN YÖNLENDİRME TABELALARI. Fotolüminesan yönlendirme levhaları , yangın-deprem vb. Karanlıkta ışık veren fotolüminesan levhalar tahliye sırasında istenmeyen yaralanmaları engeller , güven verir , enerji harcamaz , kablo.


Acil yönlendirme levhaları

Dizayn Modül olarak yönlendirme levhaları , panolar, acil çıkış armatürleri, engelli ürünleri, alüminyum çerçeveler, metal harfler, dilek şikayet kutuları, kapı isimlikleri, şerit kemerli güvenlik bariyeri ve daha bir çok ürünümüzle hizmetinizdeyiz. Yönlendirme ( Uyarı ) Levhaları. Bütün standartlara uygun, uyarı ve ikaz levhaları , iş güvenlik levhaları , yönlendirme tabelaları imalat ve satışı firmamız tarafından yapılmaktadır.


Normal çıkışı dışında yangın çıkışı da bulunan mekanlarda ise bu tür çıkışlar yangın çıkışı tabelaları ile gösterilir. Anaokulu-İlköğretim-ilkokul-ortaokul-Lise-Mesleki eğitim tabelası, okul logo tabela, okul kat planı, Okul kat yönlendirme panosu, okul kapı isimlikleri, okul kapı isimliği. Birçok farklı amaç doğrultusunda hazırlanmakta ve kullanılmakta olan yönlendirme levhaları temel olarak söz konusu binada bulan kişilerin daha rahat ve bilinçli hareket etmelerini sağlamaktadır.


Acil yönlendirme levhaları

Bu levhalar kendi içlerinde üçe ayrılmaktadır. FM2Söndürme Sistemleri Co² Söndürme Sistemleri. Foto lümen acil çıkış levhası. Değiştirilebilir isimlikli yönlendirme. Alüminyu-pleksi kombine yönlendirme.


Folyo aplikasyonlu pleksi ofis tipi yönlendirme. E- bülten aboneliği Kampanya ve İndirimlerden Haberdar Olmak için Lütfen E-bülten Aboneliğimize kayıt olun. Giriş Yapın ya da Kayıt Olun. Etiketler : yönlendirme levhaları , pleksi levha, pleksi levhalar, pleksi yönlendirme levhaları , yönlendirme levhası , pleksi yönlendirme levhası , pleksi yön levhası , yön levhaları , salon levhaları , pleksi salon levhaları , işaret levhaları , pleksi levhaları , çıkış levhaları , pleksi çıkış levhaları , yangın çıkış levhaları , pleksi yangın çıkış levhaları , acil. Yangın ve deprem gibi acil durumlarda acil çıkış yerlerinin yönlendirilmesinde kullanılır.


Acil yönlendirme levhaları

Metal yönlendirme levhaları imalatı ve baskısı iç mekan ve dış mekan kullanımı olan metal yönlendirme levhalarımız için her ebat üretim mümkündür, talepleriniz doğrultusunda üretilen levhalarımız için fiyat alabilir, numune. Bağımsız acil aydınlatma armatürleri, en az dört yıl normal çalışma için tasarlanan bir. Pleksiglas üzerine uygulanacak yönlendirme işaretleri tozlanma durumunda, temizlik. Armatürlerde kullanılan malzemeler montaj levhası üzerinde bulunmalı, ampul degiştirme, batarya kart.


Birlik Yangın acil aydınlatma yönlendirme sistemlerinin özelliklerini ve fiyatlarını keşfedin. Ledli Şarjlı Aydınlatma Armatürü. Uyarı levhası üretimi yapmaktayız, Fosforlu uyarı levhaları , reflektörlü uyarı levhaları , acil ışıklı yönlendirmeli levhalar, özel tasarımlı ve ebatlı uyarı levhalarınız acil olarak üretilmektedir, acil uyarı levhaları fiyatı, Beylikdüzüacil uyarı levhaları , Beykent acil uyarı levhaları , Yakuplu acil uyarı.


Kanuni ölçülere ve renklere göre imalatını ve montajını yapmış olduğumuz ürünlerimizi ölçüleri de kullanılacak mekana göre değişmektedir. Yön levhaları yeşil zemine beyaz olarak yazılırlar. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doğru yönlendirme ile aramış olduğunuz ürüne, hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktayız.


Satın almak istediğiniz ürüne kolaylıkla ulaşabilir ve en. Uyarı Levhalarına genellikle Trafik Levhalarından biliriz, ayrıca Fabrika, Holding, İşmerkezleri v.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar