13 Nisan 2017 Perşembe

Lada vega hava akış sensörü

Lada vega hava akış sensörü

Stokta var İNDİRİMLİ ÜRÜN Ücretsiz Kargo. TL ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo olduğunu unutmayın! Hakkında Bilgi Al (0) Yorum Yap. TL Vergiler Hariç: 1TL. Karşılaştırma listesine ekle.


V Fenox Orjinal Ürün yorumu yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bi kaç ustaya gösterdim kimi hava akis sensoru diyor kimi enjektör diyor.


Yardımcı olabilir misiniz. Hava akis sensörünün dışını çekiyorum. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Hava Akış Metresi (MAF Sensörü ) Arızasını Nasıl Anlarız? TL (2) İstanbulotomotiv 95. VEGA ENJ- SENSÖR HAVA AKIŞ GM KMP, BAĞCILAR.


HAVA KÜTLE ÖLÇER (DEBİMETRE) ASTRA G 1. Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Bende buradan forumdaki arkadaşlara bi danışayım dedim hava akış metresinin arızalı oduğunu nasıl anlarız ve bu hava akış metresi arızalıysa motordan az uz anlayan biri yapabilirmi ? Başarıyla Sepetinize Eklendi. Lada samara hava filtresi. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Kütle hava akış sensörü , eksantrik mili konum sensörü , basınç sensörü , açısal konum sensörü vb.


Dahil olmak üzere ISO sertifikalı, yüksek manyetik hassasiyet, hızlı tepki ve yüksek hassasiyetli sensörler Otomotiv sensörleriyle birlikte, otomobil ateşleme kontrol sisteminizin ateşleme bobini ve kablo demeti vardır. Kalorifer Kontrol Paneli. Kocaeli İzmit: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. LADA VEGA KRANK MİLİ SENSÖRÜ.


Yukarda gördüğünüz ilana ait tüm bilgilerin (açıklama, donanım, teknik veriler, ilan fotoğrafları vb. bilgiler) yasal sorumluğu ilan sahibine aittir. Sensörün içerisinde bulunan zirkonyum dioksit (ZrO– seramik madde) çok ince mikro delikli, platinyum tabakasıyla kaplıdır. Drk Park Sensörü fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Lada vega hava akış sensörü

Farklı hava sıcaklıklarında bile düzenli çalışma özelliği. Yüksek Kalite, marka-yeni, 1 fabrika test. Vuruntu sensörü (knock sensor) motorda meydana gelen vuruntu ve titreşimleri tespit eder ve elektronik. Siparişler (0) FENRIR Car-Parts Store.


Sorunun ana kaynağının boğaz kelebek sensörü olduğu düşüncesindeyim. Boğaz kelebeği için adaptasyon yapılması doğru olur. Rolanti motorununda temizlenmesi uygun olur. Toyota corolla kütle hava akış sensörü. Hava Yastığı (Diz) Hava Yastığı (Perde) Hava Yastığı (Sürücü).


Far Gece Sensörü Alaşımlı Jant Panoramik Ön Cam Aynalar (Hafızalı) Far (LED) Aynalar (Elektrikli). Li yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları. Samara Enjeksiyonlu, Vega ,Kalina. Bu parça neredeyse hava ile çalışan tüm araçlarda bulunmaktadır.


Onun için motora giren havanın hesaplanması için emiş havası sıcaklık sensörü sıcaklık bilgisi ve emme manifoldu basınç sensöründen alınan hava basıncı hesaplanarak bulunur. HATASIZ KAÇMAZ FIRSAT ARACI! ROLANTİ HAVA AYAR VALFİ-OKSİJEN SENSÖRÜ -KM SENSÖRÜ -BUJİLER DEĞİŞTİ.


Li teknik özellikleri, fiyatları sizler için burada. Li versiyonu teknik detayları incelemesi. Beygir - Bu Otomobile Ait Tüm Sonuçları Getir. DÖŞEME VE KAPI SİSTEMLERİ ÜRÜN GRUBU. KAPI - CAM MEKANİZMA - LASTİK ÜRÜNLERİ GRUBU;.


Arka görüş kamerası ve park sensörü ;. YARISI PEŞİN-taksitli vadeli senetli satış. Temel ilkemiz Müşteri memnuniyetidir. Kaliteli ürünleri ucuz fiyata müşterilerimiz ile buluşturarak, müşterilerimizin avantaj elde etmelerini sağlamak temel hedefimizdir.


Lada vega hava akış sensörü

Araçlar HURDA belgelidir. PARÇA olarak satışa sunulmaktadır. FİYATLAR GENEL OLARAK TEMSİLİDİR.


KİNCİ EL ÇIKMA PARÇALARIMIZDA İADE YOKTUR DEĞİŞİM VARDIR ! Model Park Sensörü Anahtarsız Çalışma Özelliği Vardırl. Ateşleme bobini hiç değişmedi araç orijinal, sorum ise hararet yükselince kısa süreli park yaptığımda motor stop ettiğinde geri çalışmıyor imkanı yok sabaha kadar uğraş çalışmıyor. ALİ BABA OTOMOTİV ALİ BABA OTOMOTİV ALİ BABA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar