28 Nisan 2017 Cuma

Jack girişini usb ye çevirme

Dizüstü veya masaüstü bilgisayarınızın network kartı arızalıysa ya da performansından memnun değilseniz, USB portları üzerinden çalışabilen çevirici adaptörler kullanarak gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz. Class Tf-1Bluetooth Oto Teyp Çevirici Dc Volt Bt-Speaker Usb Sd Çevirici Aux Girişli Araba. Aynı Gün Kargo - Faturalı - Yıl Garantili - Orjinal Kutusunda - Sıfır Ürün - JET KARGO. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Benm jeton sonradan düştü tabi.


Ben aleti ufak bir aparatla usb ye çevrilmiş, yani aslı 3. Yani kendinden USB girişliymiş. MPplayerin usb girişini kullandın mı? Teyp e aux çıkışı yani inch jack takıldığında bunu hem mptelefon yada benzeri aygıta takılabileceği gibi tl lik fm transmitter ilede usb bağlantısı gerçekleştirebiliyorsunuz.


Transmitterin yanında luk aux çıkışı var oraya teyp aux. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok? Bunlar acaba elektriği nasıl hallediyor? Teknolojiden bahçe ürünlerine, ev tekstiline, akıllı cep telefonlarına varana kadar her türlü ürünü kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.


Arabalarınızda daha özgür biçimde müzik dinlemeniz için tasarlanan usb -sd çevirici modül sayesinde dilediğiniz müzikleri an itibari ile dinleyebileceksiniz. Arkadaşlar merhaba bu soruna bende çözüm arıyorum aux girişi olmayan aracımda usb den aux a çeviricek bir aparat bulabilirmiyiz. Yapmak istediğim telefonumda spotify gibi uygulamalardan çaldığım müziği aracın ses sisteminden de dinleyebilmek. Toptan satış usb to aux converter cable Ucuz usb to aux converter cable Partilerden, Güvenilir usb to aux converter cable Toptancılardan satın alın. Erkek Ses AUX Jack USB 2. Tipi Bir Kadın otg dönüştürücü adaptör kablosu Tel Kordon Stereo Ses Tak Araba Aksesuarlar.


Klavye girişini Jack girişine nasıl çeviririm? Konbuyu başlatan TheMorpheus5;. JACK ANTEN Fiş BNC Ürünleri XLR Konnektör. Mesela, fare kablonuzun ucunda, USB ’ ye taktığınız kısım aslında bir adaptördür.


Birçok farklı adaptör çeşidi var, o yüzden hangi adaptöre ihtiyacınız olduğunu bilmeniz önemli. CD çaların içini açıp audio amplifikatörünün girişini bulun. USB host özelliği olan bir çip kullanmanız gerekir. Diğer Ses Kartı fiyatı Bilgisayar kategorisinde. Aux to Bluetooth veya USB Çevirici Aparat.


Tl ye aux to usb aparat satılıyor ama müzik dinlenmiyor. Sadece tel sarj etmek için veya telden çalan müziği iletmek için kullanılıyor. Bunun bende driveri var ancak onu kurunca bütün USB girişleri çalışmıyor.


Jack girişini usb ye çevirme

Benim kasanın önünde tane USB 2. Arkadaşlar kasamdaki mouse girişi bozuk olduğu için mouse umu usb ye çevirmeye karar verdim. Ben de çok akıllıyım ya hemen bir şekilde usb girişi aux a çeviren. Bu nedenle usb ye takılan aleti pc ye tanıtmak amacıyla bir yazılım yazılması ve klavyenin içine usb çevirici entegre yerleştirilmesi gerekiyor.


Ama kestiğiniz kablo renk renk olması lazım onları tek tek rengi rengine ek yapıp bantlarsanız çalışabilir. Cihazınızı bağladıktan sonra teybinizden Aux girişini seçmeniz gerekmektedir. Teybinizde Aux girişiniz çalışmıyor ise yazılımsal olarak aktifleştirilmesi gerekmektedir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Bu şekilde sürekli kulaklık için batarya sorununuzda olacaktır. Bunu yapana kadar orta halli bir mpçaları bağlasanız fazla kablo ve yerden ve dağınıklıktan kurtulursunuz. Usb çıkışı anladığım kadarıyla yok şarj için. Bunuda araç çakmaklığını usb dönüştürücü ile çevirip şarj işine çözüm sağlayabilirsiniz. Connectify yazılımı ile USB Wi-fi aygıtı üzerinden wi-fi yayını yapabilirsin.


Etherneti wifiye çevirmek için en basit yöntem nedir? Ben sahsen oyun oynadigim icin kabloyu tercih ediyorum. Magicvoice USB -3Oto Teyp AUX USB -SD-MMC Çevirici Kumandalı Özellikleri. Tüm araçlarda kullanılabilir, aracın orijinal sistemine zarar vermez. CD çalara bağlamak amacıyla Aux kablo kullanabilirsiniz.


Ozan Bey ilk linkteki ürünün sadece jack kısmını kullanabilirsiniz. USB modunu kullanamazsınız. Bu sebeple o kadar para vermeyin bu ürüne. Eğer aux girişini çalıştırabilseydim çok daha iyi olacaktı. Kaset kısmına da müdahale etmemiş olacaktım.


Onemli bir yenilik, ilk defa AWD modeli mevcut olacak. AUX girişini bir aparatla USB girişine dönüştürülebilirmi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar