12 Nisan 2017 Çarşamba

Çift usb girişli kablo

Çift usb girişli kablo

Aksesuar Ürünleri Kablolar USB Bağlantı Kabloları modellerinde adet kayıt bulundu. SEPETE EKLE BUGÜN KARGODA. TL 1TL (103) sepeti 100. FT GİRİŞLİ KABLO YÜKSÜKLERİ. Yüksükler ise bu işlemi en kısa zamanda, en hızlı şekilde gerçekleştirmektedir.


Klemens, konnektör, ölçü aleti ve benzeri noktalara montaj yapılırken kablolara yüksük takmak işinizi çok daha. Apple Lisanslı Data ve Şarj kablosu içeren, çift girişli , pin lightning kablo girişi olan Apple cihazları araç şarj cihazı. Aynı anda cihazı şarj eder.


Tıkla, en ucuz soket ve kablo fiyatları ayağına gelsin. Ekstra indirimli fiyat. Amper olduğundan iPad’inizi bile çok hızlı şarj eder. LveR olarak çift girişli sublar Dual Bobin değildir (nadiren olsa bile) içlerinde Mono amfi vardır.


Çift usb girişli kablo

Kapılı Buzdolabı Tezgah Altı Buzdolabı No Frost Gardrop Tipi Bulaşık Makineleri. Micro USB ve Lightning Data Kablosu Renk: Beyaz Üretici Garantisi: Yıl Resmi Üretici Garantili Üretim Yeri: Çin. Akıllı Saat Aksesuarları. SUNIX S-3ÇiFT USB GiRiŞLi ARAÇ TiPi TELEFON TABLET ŞARJ CiHAZI 1. Usb kablo fiyatları renklerine, altın ya da platin uçlu olmasına, spiral ya da düz tasarımlı olup olmamasına göre de değişiklik göstermektedir. SİPARİŞ KODU: AÇIKLAMA: RENK: KABLO KESİTİ: EBATLAR: AMB.


Troy güvencesi ve taksit fırsatlarıyla hemen satın alın! Satışını yaptığımız ürünlerin çoğu kendi markamıza ait ürünlerdir. A Süper Hız Şarj Kablosu en uygun fiyatlarla AldimGeldi. Satın alın, hemen ayağınıza gelsin!


Çift usb girişli kablo

USB girişine entegre edilmiş kablo ile bağlayabilirsiniz. Sağlam ve estetik - Adet USB çıkışa sahiptir. TotuDesign Kalitesi ve Güvencesiyle. Kablo 1orjinal Apple ürünüdür. Cep telefonu, navigasyon, tablet, mpçalar gibi USB kablo ile şarj edebildiğiniz tüm cihazlarınızı şarj edebilirsiniz.


Cihaz Apple kullanıcılarını hedeflediği için Belkin uyumlu cihazlar listesine tane Apple cihazı eklemiş durumda fakat uygun kablo temin ettiğiniz takdirde herhangi bir akıllı telefonu da bu taşınabilir şarj cihazıyla sorunsuzca şarj edebilirsiniz. Kampanyalar Kampanyalar Menü Hakkımızda. Takasyolu sizi, eşyalarınızı takaslayabileceğiniz diğer eşya sahipleri ile buluşturuyor. Tek USB portuna çift giriş sağlanabilirmi ? Kablonun kısa olması (15cm) sorunu çözermi.


Kutu İçeriği;İçerisinde sadece başlık vardır. Yolda, işte, tatilde, dilediğiniz her yerde, şarj bitme korkusu yaşamadan akıllı cihazınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Teknolog Elektrikli Ev Aletleri ve Yaşam Fotoğraf Makinesi ve Kamera Genel Kişisel Bakım ve Sağlık Oyun Konsolları, Hobi.


Kullanıcı dostu olan yedek batarya. Priz ayrı priz ve USB bağlantına sahip olduğundan, akıllı telefon, bilgisayar ve diğer cihazlarınızı aynı zamanda şarj edebilirsiniz. Bekleme modunda enerjiyi boşa harcamamak için düğmeye basarak kapatmanızı kolaylaştırır, enerji ve para tasarrufu sağlar. USB Kablolar Şarj Aletleri Kulaklıklar Müzik Kutuları.


K type-c HDMI kabloType-c HDMI usb kablo 4K1. K usb ara kablo type-c girişli telefon kullananlar için vazgeçilmezlerden olacak. HDMI özelliği sayesinde tv ye bağlanabilir.


Telefonunuzun yada tabletinizin usb şarj girişini kullanarak rahatlıkla aracınızda kullanalırsınız. Bu ürünün fiyat bilgisi güncellenmektedir. Fiyat için bizimle iletişime geçebilir veya sipariş listenizi oluşturarak fiyat teklifi alabilirsiniz. A yazıp da ne olduğu belli olmayan uyduruk şarj aletlerini ise çok daha ucuza bulacağınızdan eminiz.


Güvenle alıp, garantili INOVAXIS kullanınız. Araç İçi Çöp Torba Aparatı. Tek jak ses girişli laptopa iki jak girişli mikrofonlu kulaklık takmak istiyorsak veya tersi. USB ses kartı kullanılabilir.


Girişli İzoleli Yüzükler. Türkiyede bulmak mümkündür , özelliklede online satış sitelerinde çok çeşitli kalite ve fiyat aralıklarında olanlarını bulabilirsiniz. TBY Elektrik web sitesinde, firmanın faaliyetlerine , ürün yelpazesine ve iletişim formuna ulaşabilirsiniz. Sepete Henüz Ürün eklemediniz! Media Player Adaptörleri Tablet pc adaptörleri External Disk Adaptörleri Yazıcı adaptörleri Led Lcd Monitör Adaptör Notebook Adaptörleri Telefon Adaptörleri DVR Adaptörleri Kam.


A en ucuz fiyat ve taksit kampanyaları avantajı ile satın alabilirsiniz. Baseus Plaid yorumları ve özellikleri,. Apple ve micro usb cihazlara sahip kullanıcılar bataryayı kendi şarj. S-Link kablo iletiminde çok dandik malzeme kullanıyor.


Tek jacklı kulaklık her iki işlevide görecektir. Ama çift jaklı kulaklık için dönüştürücü şart. Cihazınıza Mouse, Klavye, Flash Bellek Bağlayarak kullanım imkanı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar