29 Eylül 2016 Perşembe

Oksijen sondası fiyatı

Dolayısıyla, dışarıya atılmak için motoru terk eden yanmış gazların oksijen miktarını ölçebilmek için oksijen sensörüne ihtiyaç duyulur. Lambda Sensörü egzoz manifoldunun hemen çıkışında bulunur. Oem Yedek Parça fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde.


Hafta başında motor arıza ışığı yandı ve aracı servise götürdüm. Arıza kodunun oksijen sensörü hatası olduğunu söylediler ve değiştirmek istediler. Bu sorunun bazen yakıt kaynaklı olabileceğini söylediler.


Bu sensör egzoz gazındaki oksijen oranını ölçer. Bu oran motora yanma için gönderilen yakıt-hava karışım oranına ait ölçü olarak oksijen payının oluşmasını mümkün kılar. Opel Astra, Hatchback Corsa, Comba 1. Sonrası Araçlara Uygundur. Gerekirse başka araçtan söküp deneyerek arızadan emin olmanızı tavsiye ederim.


Oksijen sondası fiyatı

Oksijen (lambda) Sensörü. Tüm bosch oksijen sensörlerini oto-parca. Online sipariş verilebilir. Adet : Bu ürünü beğendiniz mi? Fiyatı 32TL Havale Fiyatı.


Böylece oksijen sensörü soketi uçlu hale gelmiştir. Yeni nesil, yanma odasına direkt benzin enjeksiyonlu turbo benzinli araçlarda, katalitik konvertörden önceki 1. Dacia Duster Turbo Isı Kaptörü Stoklarımızda. ASE NO İLE YEDEK PARÇA SORGULAMA. Doğrulama işlemi tamamlanmadı!


Oksijen sondası fiyatı

Mağaza: Erzurum Oto Yedek Parça. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Orjinal ve Sıfır Üründür. Tüm Renault Dacia Yedek Parçalar Orijinal ve Sıfır. TL Üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsiz.


Tavsiye Et Sayfayı Yazdır. En uygun kaliteli ve ucuz aspirasyon sondası. Steril, tek kullanımlık, yuvartılmış uçlu konnektör. Fotoğraflar stoğumuzda bulunan ürünlerden kendi çekimimizdir ve sipariş verdiğinizde gönderilecek ürüne aittir.


Oksijen sondası fiyatı

Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. Karşılaştır Karşılaştır Ürün Bilgisi Ürün. Tüm numaraları mevcut olup ekonomik fiyata sitemizden ulaşabilirsiniz. Renault,Peugeot,Citroen ve Dacia araçlarınızın tüm orjinal ve yan sanayi parçalarını sanal mağazamızdan online sipariş verin,indirimleri fiyatları kaçırmayın. OKSİJEN TÜPÜ VE MANOMETRELER.


M STERİ-STRİP 12mm x 100mm YARA DİKİŞ BANDI. Yukarıdaki fiyat kutu içindir. Tekli steril paketlerdedir. Paketler üzerinde son kullanma tarihi ve sterilizasyon tarihleri yazılı olarak bulunmaktadır.


Mercedes Nissan Dacia Opel Renault araçlarınız için hesaplı fiyatlarla orjinal yeni ve çıkma yedek parça satış - temin hizmetini sağlamaktayız. Sitemizde yer alan ürünlerin fiyatları stoklarımızla sınırlıdır. Sondası ) Fr -Açık Yeşil. Bugün serviste oksijen sensörü hatasini sildirmistim yine çikti hata. Benim arabamda da aynı sorun ortaya çıktı.


Kategori Marka Stok Kodu Ürün Ad. Cumartesi günü sanayiye gittim yani dün. Bu bölümde de paylaştım gerçi aracıma bakım yaptırdım diye. DO-çevrimiçi çözünmüş oksijen sondası ile çözünm.


Bilgisayarda bir arıza tespit edilmedi ama her ihtimale karşılık oksijen sondası sipariş edildi. Zamanla başka sorunlar çıkartabilir. Sürekli yanıyorsa başka bi arıza da olabilir. Akyol Sanayi Malzemeleri firmasının online satış sitesidir.


Sitede son derece güvenli Hemenal E-ticaret yazılımı kullanılmaktadır. Toptan satış lambda sensor toyota Ucuz lambda sensor toyota Partilerden, Güvenilir lambda sensor toyota Toptancılardan satın alın. Sepete Ekle Detaylar için tıklayın. Ergitme Fırınında Kullanılan Lans bulmak gerekiyor.


Littmann Classic III Steteskop.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar