6 Eylül 2016 Salı

Araç arka park kamerası

Araç arka park kamerası

Arka Görüş Kamerası 1ürün var. TL 21TL (5) Süper_Pazar 98. AUDİOMAX MX GERİ VİTES GÖRÜŞ KAMERASI. TL 7TL (28) WARONTEKNOLOJİ. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün.


Araç arka park kamerası

Mercedes Sprinter VW Crafter Vito Van Park Tepe Kamerası Orjinal OTO, ARAÇ PARK DİKİZ TEPE KA. Park kamera olarak da adlandırılan bu arka görüş kamerası , park ettiğinizde sırtınızı görmenize yardımcı olur. MP AHD METAL KASA MİNİ OTO ARAÇ DOME KAMERA 8mm HD Geniş Açı Lens.


Geri vitesli elektrikli aksam üzerine monte edilen bu ürün sayesinde, kamera aracınızı geri alır almaz fotoğraflarını açmaya ve görüntülemeye başlar. Yüksek Kaliteli Kablosuz Bluetooth Park Kamera Sistemi Üreticilerini Kablosuz Bluetooth Park Kamera Sistemi Tedarikçilerini ve Kablosuz Bluetooth Park Kamera Sistemi Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Park sensörleri ön yada arka kesinlikle gerekli bir donanım olup, gelecekte bir çok araçta emniyet gereği olarak konulan, abs, snr, hava yastığı gibi olmazsa olmaz standart donanım içinde yer alacaktır. Tüm araçlar için uygundur CE araba kablosuz geri kamera ve park sensör. Anakara) şeklindedir ve sırasıyla kablosuz arka kamera ve park sensörü ürününün 1 kadarını karşılarlar.


Kablosuz arka kamera ve park sensörü ürünleri en çok North America, Western Europeve Eastern Europe ülkelerinde popülerdir. Ne olduğu olacağı belli değil. Bu gelişmiş sürücü destek sistemi, manevrayı daha güvenli ve daha kolay hale getiren renkli çizgiler kullanarak aracın genişliğini ve yörüngesini görüntüler.


KAMERALI FULL HD ARAÇ KAMERASI ÖN ARKA PARK KAMERALI H36” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bunun için düşükten yükseğe göre kamera önereceğim.


EffeMarkt Ef-ARAÇ İÇİ KAMERA KAMERA AYNI ANDA KAYIT (ÖN, İÇ ve ARKA PARK KAMERASI ) gittigidiyor. Siparişler (8) HaoMing Sci-Tech Store. Peki bu konuda alınabilecek en iyi araç kamerası hangisi ? MP çözünürlük sunarken, 720p kayıt alabiliyor.


Otomatik Güç AÇ , GPS, HDR ve Park İzleme gibi pek çok özellik bulunuyor. Gelelim ekran çözünürlüğüne. Güvenli e-Ticaret ile satıcının belirlemiş olduğu fiyattan satın alabilirsiniz.


Peşin Fiyatına Taksit Seçenekleri. Aracı geri vitesten çektikten sonra geri kamera görüntüsünü yine otomatik kapatır. Park ederken aracın arkasındaki görüş alanınızı artırır.


Monitörde aracın arkasında ne olduğu gösterilir. Bu fiyattaki park kameralarına göre daha iyi özelliklere sahip. Malzeme ABS (Akrilonitril Butadien Stiren) Cam Boyut Yaklaşık. Full HD görüntü kalitesine sahip ön kamerası ile yolu kayderken, HD çözünürlükteki 2. Mükemmel 1° geniş açı lens,4. HD kayıt yapabilen dikiz.


Araç arka park kamerası

Viofo A1araç kamerasının, gece çekimi geliştirilmiş modeli olarak piyasaya sunulan A119s araç kamerası , A1araç kamerasıyla aynı chipsete sahip. Shenzhen Cando Electronics Co. MPİXEL AHD 960P İÇMEKAN MİNİ OTO - ARAÇ HD DOME KAMERA. Park Kameralı, oto iç aksesuar kategorisinde ücretsiz kargo ve 28TL indirimli fiyatla. Park Sensörü Radar Yardımı Sistemi ile güvenlik HD hotest 2inAraba Görsel Reversing Kamera.


Aklınıza gelebilecek her alanda kullanabileceğiniz kamera sistemlerini sizlere sunuyoruz. Araç Kamera özellikleri:. N- ARKA -YAN ANGEL KAMERA. Muhtelif İç ve Dış Aksesuarlar. Bugün çoğu araçta arka kameranın çok etkin bir şekilde kullanılabildiğini görebilirsiniz daha iyi bir park sağlanması ve güvenlik açısından arka kameralar çok önemli bir yer tutuyor.


Araba satın almak mı daha mantıklı, yoksa kiralamak mı? Sistem, geri vites etkinleştirildiğinde devreye girer ve araç ileriye doğru hareket ettirildiğinde veya geri vitesten çıkıldığından devreden çıkar. Aracınızda bahar temizliği zamanı! Kameranın lens ve arka ekranı özel olarak tasarlanmış plastik kapaklar ile korunuyor. Bu kapakları çıkardığımızda kameramız göreve hazır hale geliyor.


Park modu (Ek alınacak aksesuar ile) Mıknatıslı CPL (Opsiyon) 5V 5F super capacitor (Pil yerine) 64GB Mikrosd kart. Kim nereye ne kadar zamanda gitti. Dilerseniz hemen Full HD araç içi kayıt ve Park kamerası setini inceleyelim. Mobil en iyi kamera araç ürünlerini online alışveriş ile sunuyor.


Araç arka park kamerası

Su Geçirmez Toz Geçirmez Araba Dikiz Kamera. Türkiyenin Ücretsiz İlan ve Alışveriş Sitesi. Satmak İstediğiniz ve 2. El Ürünlerinizi Yükleyin ve Satışa Başlayın. Mağaza Açma Ücreti Yok, İlan ve Ürün Limiti Yok. Girin ve Satışa Başlayın.


KOLUMAN MOTORLU ARAÇLAR TİC A. Ayarlanabilir Direksiyon. Geri Görüş Kamerası Ön Görüş Kamerası DIŞ DONANIM. Transcend’in Yüksek Dayanıklılık microSD kartları en iyi kayıt performansını sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar