16 Eylül 2016 Cuma

Cyclone park sensörü

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır. Alma sebebim, araçta bulunan eski Cenmax marka ekranlı kablolu gözlü arka park sensörünün bozulmasıydı. Online alışveriş ve kargo süreci çok iyiydi. Ta ki ürünle uğraşmaya başlayıncaya kadar. Kumandası ve kablo tesisatı var.


Araçlarınız için uygun fiyata ve birbirinden farklı özelliğe sahip arka park sensörleri ile aracınız artık güvende! Park sensörleri , aracı geri vitese taktığınız zaman otomatik devreye girer ve aracın arkasında bulunan mesafeye göre uyarı vermeye başlar. Park Sensörleri ürünleri, fiyatları ve çeşitleri MODA.


Bu sayede aracınızın arkasında bulunan nesnelere ne derece yaklaştığınızın farkına varabilir, o nesnelere çarpmadan durabilirsiniz. Toptan fiyatına perakende satış. Kampanyalı ve indirimli fiyatlar için tıklayın! Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz.


Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Kategorisinde en çok satılan ürünler. Aracımda SYNCsistem var. Orjinal arka park sensörü de var.


Geri vitese aldığımda ekranda araç resmi beliriyor ve geride cisim varsa sensörler devreye giriyor. Buradan yola çıkarak Ford orjinal ön park sensörünü taktırırsam aracım bunu algılar diye düşünüyorum. Elektromanyetik değil de ultrasonik park sensörü kullanılacaksa bu ürün arabanın kaportasının üzerine delikler açılmasını gerektirebilir. Bu işlem için aracınıza çok büyük zararlar vermeden, uygun aletlerle gerekli delikler açılır ve park sensörü buralara yerleştirilir. Tecrübelerimi aktarmak istedim, birkaç tane de resim ekliyorum.


Cyclone marka, yetkili dağıtıcısı Modacar. Başka bir forumdan bir arkadaşımız cyclone marka bir ürün. Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada.


Cyclone park sensörü

Arkadaşlar yeni bir park sensörü çıkmış elektro manyetik park sensörü adı altında. Aranızda bu park sensöründen taktıran varmı ve kullanımı nasıldır. Terimler : cenmax park sensörü , cyclone park sensörü , en iyi park sensörü , focus park sensörü montajı, kameralı park sensörü , park sensörü montaj dahil, park sensörü montaj dahil fiyat, park sensörü montaj fiyat, park sensörü montaj fiyatı, park sensörü montaj şeması, park sensörü montaj video, park sensörü.


Ayarlanabilir ses Gizli ve kolay montaj Boyanabilir ve ayarlanabilir sensör özelliği Akıllı mikroçip yazılımı Waterproof (Su geçirmez) soketli sensör Metal tamponlara uyumluluk Kolay montaj için sensörlere tam uyumlu montaj aparatı (matkap ucu) mm’lik sensör özelliği “Bi Bi Bi” uyarı. DİJİTAL EKRANLI KAMERALI ‘LÜ PARK SENSÖRÜ Teknik Özellik Çalışma Voltajı: 10. Ekran ve uyarı sesi ile uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle.


Cyclone park sensörü

Arkadaşlar aracıma park sensörü takmak istiyorum, görüntülü olması şart değil. Sesli ikaz yeter diye düşünüyorum. Sonradan park sensörü takan bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bayiyle yeniden yüz göz olmak istemiyorum.


Park sensörü için söz verdiği halde vermedim dedi adam telefonda Biraz inatlaşıp zorlayınca tamam dedi. Ben aracıma,adını hiç duymadığım halde bir arkadaşım vasıtasıyla MFK ekranlı park sensörü taktırdım (tl) şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım ve çok memnunum. Micro sensörler ve bağlı olduğu elektronik beyin sizi geri geri yanaşır iken başka bir araca,nesneye olan uzaklığınızı bildirerek uyarır. Geçen gün yıkamaya verdikten sonra, park sensöründe içine su kaçmış gibi bir ses gelmey başladı. Merhaba arkadaşlar aldığım arkadaş aracıma arka park sensörü taktırmış.


Cyclone park sensörü

Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Tüm cyclone park sensörlerinin sensörleri BOYANABİLMEKTEDİR. Multi-media park sensör sistemi yüksek tanımlama su geçirmez kamera ultrasonik mesafe algılayıcı sistem tarafından meydana gelir. Evidea ile online yapı marketi ürünleri tek tıkla kapınızda!


Yalnızca sesli olması benim için yeterli. Forum konularında Cenmax markasını ve yetkili serviste taktırmayı tavsiye eden arkadaşlar gördüm. Bim de Cenmax var sanırım daha.


Siklonlar güney yarıkürede saat yönünde, kuzey yarıkürede aksi istikamette dönerler. Hayırlı Cumalar arkadaşlar w 2aracım için park sensörü almak istiyorum sizlere danışmadan almak istemedim. Ve de kameralı park sensörü mevcut.


CYCLONE marka) Geri vitese taktığınızda iç dikiz aynasının içinde bir ekran beliriyor. Ekranda da aracınızın arkasında ne var ne yok görüyorsunuz. Geri görüş ve park sensörü olayları için bilindik yerlere-uygulamalara bakmakta fayda var tabi. En azından ellerinden birçok araç geçtiği için yardımcı olurlar ve tecrübeleri de mevcuttur.


Cyclone park sensörü

Adamların daha ne sattıklarından haberi yok. Hem kullanışlı hem uygun fiyata ne tavsiye edersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar