16 Eylül 2016 Cuma

3 Boyutlu lamba

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. BOYUTLU LAMBA MODELLERİMİZDEN BAZILARI 3D LAMBALAR. Vergiler Hariç: 1116TL.


3 Boyutlu lamba

Karşılaştırma listesine ekle. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Hem isimlerinize özel hem de iç içe geçmiş boyutlu kalp tasarımına sahip. Son zamanlarda moda olan boyutlu led lambalar, birbirinden ilginç ve duygusal figür seçenekleri ile hediye arayanların yüzünü güldürüyor.


Lamba başlığı iki boyutlu plexiglass levhadan oluşmaktadır, bilgisayar ortamında hazırlanan vektörel çizimlerin bu cama işlenmesiyle boyut efekti verilmektedir. Cam gibi kolay kırılgan bir malzeme değildir. Türkiye’nin en büyük online boyutlu lamba üreticisi SEVGİLAMBASI ürünleri ile sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolay. Sevgilambası ile sevdiklerinize özel günlerde online hediye gönderebilirsiniz. Giotto Galvo Lazer ile çok hızlı ve kaliteli boyut galvo lamba , ledli panel, ayna pleksi kesim, kişiye özel 3d lamba , kişiye özel boyutlu kalpli led lamba , boyutlu lamba toptan,.


Sevimli köpeğimiz led lamba ile hayat buldu. Sevgilinize, sadece ikinize özel olan güzel bir lamba arıyor ama uzun zamandır kafanızdakine yakın bir hediye bulamadıysanız şimdi bu alternatife bayılacaksınız demektir. D boyutlu led lamba kategorimizde kişiye özel, isimli led ile aydınlatılmış lambalarımızla sevdiklerinize farklı ve ilginç bir hediye verebilirsiniz. Eviniz için farklı ve ilginç aksesuar arayanlar için benzersiz bir ürün. This video is unavailable.


Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz etkileyici bir üründür. Boyutlu Kuran-ı Kerim Led Lamba. En uygun fiyat ve taksit avantajları ile BF Wooden`da. Az enerji tüketmeleri ve bir çok kalıba uyum sağlayabilmeleri led aydınlatmaların tercih edilmesinde önemli unsurlar. Türkiye’de İlk) Siparişinizi oluştururken yükleyeceğiniz fotoğrafınız yüksek kalitede baskı ile 3d lamba üzerine işlenecektir.


3 Boyutlu lamba

Fotoğraflarda gördüğünüz şekilde fotoğraf arka planları temizlenerek baskı yapılmaktadır. Işık Rengi: Lamba HER RENK yanar ve PİLLİ dir. Sample pilleri takılı olarak gelir.


Siz üzerindeki butona her bastığınızda renk değişir. Işık Tabanı: Özel plastik malzemeden Türkiye’de üretilmekte ve ahşap hissi veren Water Transfer film ile kaplıdır. Bu teknik bildiğimiz ebru sanatı gibidir.


Ayrıca sevdiklerinize özel günlerde hediye alabileceğiniz çok farklı ve etkileyici bir üründür. Işık yoğunluğu artırılabilir veya azaltılabilir. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Lambaların üzerinde kişiye özel olarak isimlerinizin yer alacağı bu romantik hediye sevgiliniz için anlamlı bir gece lambası olacaktır. TahtaModa Saatli 3d led lambalarımız TahtaModa Atölyelerinde yüksek kaliteli malzemelerden üretilmektedir.


Ev ve ofis ortamlarında dekoratif amaçlı, Çocuk ve genç odasında dekoratif amaçlı, Ebeveyn yatak odasında gece ve okuma lambası olarak güvenle kullanabilirsiniz. Işıklı stand kısmı plastik enjeksiyon kalıp ile üretilmiştir. Elektronik devre kısımı Hem Adet Tek renk hemde RGB Gökkuşağı renk geçi animasyonuna sahiptir. Günler Dini Hediye Kurumsal Hediye. E-BÜLTEN LİSTEMİZE KAYIT OLUN.


3 Boyutlu lamba

E-bülten listemize kayıt olun. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında “veri. Kemal Atatürk Silüeti En güzel hediye fikirleri, 3d hediye, hediye ne alsam, ilginç hediyeler, çılgın hediyeler, sıradışı hediyeler, değişik hediyeler ve sevdiğinize hediye mi arıyorsunuz? Aydınlanmada üçüncü boyuta geçin!


Evde, iş yerinde kullanabileceğiniz farklı tasarımlarda aydınlatmalar arıyorsanız bu fırsat tam size göre! LED aydınlatma sistemi kullanılan lamba üç boyutlu görünüme sahip iki boyutlu bir lambadır. Led Işıklar Kullanılmıştır.


Son dönemlerin en gözde dekoratif hediyelerinden olan 3d lambalar hediyekrali farkı ile sizlerle. Evinizi boyutlu ışıklandırmaya ne dersiniz? Lazer kesim tekniği ile üretilen lambalar ile evinize farklı bir hava katacaksınız.


Paket içerisinden çıkan kullanım kılavuzu ile renk geçişleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. D Led Lamba - Volt Adaptörlü - Farklı Renk Seçeneği. Sipariş notu kısmına ürüne yazılmasını istediğiniz isimleri yazabilir yada bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uzaktan Kumandalı 3D Lamba Tektaş ve Kalp İçindeki Fotoğraf Modeli.


Samsung ledler ile donatılmış dekoratif lambanız, kullandığı 12Volt elektrik ile olağanüstü tasarruf imkanı da sunmaktadır. En Güzel Kişiye Özel Hediyeler Ertesi Gün Kapında! Pek çok enerji kaynağı ile çalıştırılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar