29 Eylül 2016 Perşembe

3 Boyutlu led lamba

3 Boyutlu led lamba

TL 11TL (5) hobimod 100. BOYUTLU LAMBA MODELLERİMİZDEN BAZILARI 3D LAMBALAR. D Lamba 12v 1A Adaptör ile çalışmaktadır.


3 Boyutlu led lamba

Farklı tasarımlara sahip lamba modelleri de kolayca takıp kullanabilirsiniz. Hareketli ve Işık aktif sensörleri1. LED kendinden yapışkanlı esnek kısaltılabilir şe.


Vergiler Hariç: 1211TL. Giotto Galvo Lazer ile çok hızlı ve kaliteli boyut galvo lamba , ledli panel, ayna pleksi kesim, kişiye özel 3d lamba , kişiye özel boyutlu kalpli led lamba , boyutlu lamba toptan,. Son zamanlarda moda olan boyutlu led lambalar, birbirinden ilginç ve duygusal figür seçenekleri ile hediye arayanların yüzünü güldürüyor. LED lamba , evinize efsane bir dekor katacak! Lamba başlığı iki boyutlu plexiglass levhadan oluşmaktadır, bilgisayar ortamında hazırlanan vektörel çizimlerin bu cama işlenmesiyle boyut efekti verilmektedir.


Cam gibi kolay kırılgan bir malzeme değildir. Boyutlu Kuran-ı Kerim Led Lamba. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında oluşturduğumuz aydınlatma metnine buradan ulaşabilirsiniz.


Sevimli köpeğimiz led lamba ile hayat buldu. Yorumları (0) Soru ve Cevap. Sevgilinize, sadece ikinize özel olan güzel bir lamba arıyor ama uzun zamandır kafanızdakine yakın bir hediye bulamadıysanız şimdi bu alternatife bayılacaksınız demektir. D boyutlu led lamba kategorimizde kişiye özel, isimli led ile aydınlatılmış lambalarımızla sevdiklerinize farklı ve ilginç bir hediye verebilirsiniz.


Eviniz için farklı ve ilginç aksesuar arayanlar için benzersiz bir ürün. Ayrıca sevdiklerinize alabileceğiniz veya gönderebileceğiniz çok farklı ve etkileyici bir üründür. Led aydınlatmalar artık dekorasyon dünyasında çok önemli bir yere sahip.


Az enerji tüketmeleri ve bir çok kalıba uyum sağlayabilmeleri led aydınlatmaların tercih edilmesinde önemli unsurlar. Işık Rengi: Lamba HER RENK yanar ve PİLLİ dir. Sample pilleri takılı olarak gelir. Siz üzerindeki butona her bastığınızda renk değişir. Işık Tabanı: Özel plastik malzemeden Türkiye’de üretilmekte ve ahşap hissi veren Water Transfer film ile kaplıdır.


Bu teknik bildiğimiz ebru sanatı gibidir. Ev ve ofis ortamlarında dekoratif amaçlı, Çocuk ve genç odasında dekoratif amaçlı, Ebeveyn yatak odasında gece ve okuma lambası olarak güvenle kullanabilirsiniz. Pille çalıştığı için kablo kalabalığı derdi yoktur.


Türkiye’de İlk) Siparişinizi oluştururken yükleyeceğiniz fotoğrafınız yüksek kalitede baskı ile 3d lamba üzerine işlenecektir. Fotoğraflarda gördüğünüz şekilde fotoğraf arka planları temizlenerek baskı yapılmaktadır. Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir. Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.


Açma kapama düğmesi bulunmaktadır. Lambaların üzerinde kişiye özel olarak isimlerinizin yer alacağı bu romantik hediye sevgiliniz için anlamlı bir gece lambası olacaktır. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. LED LAMBA TEKNOLOJİİSNDE EN YENİ TEKNOLOJİLEDEN BİR TANESİ DAHA TİCARETGROUP STOKLARINDA! Bu üründe kargo Ücretsizdir.


EVİNİZDE,OFİSİNİZE İLGİNÇ 3D AYDINLATMA SİSTEMİ. Sıra dışı bir görünüme sahip olup,hoş ve dekoratiftir. Her iki kaide de , çocuk odası gibi alanlarda güvenle kullanılabilir.


3 Boyutlu led lamba

Kodu VIPYOL-TEKKALP-RESIMLI. Doğru aydınlatma nasıl olmalıdır? Işık, nesneleri algılamamızı sağlayan yegane etkendir. Sofra Yemek Takımı Kahvaltı Takımı. Robot farklı renkte kullanılabilen 3d ilizyon lamba tasarımı Ofisinize, evinize renk katacak.


Sevdikleriniz için benzersiz bir hediye. Etiketler: TahtaModa, 3 boyutlu , ilizyon , Led , Lamba. Evinizi boyutlu ışıklandırmaya ne dersiniz?


Lazer kesim tekniği ile üretilen lambalar ile evinize farklı bir hava katacaksınız. ZEL TASARIM TALEPLERİNİZİ BİZE İLETEBİLİRSİNİZ. Piller ürünler beraber gönderilecektir.


TÜM ÜRÜNLER Tüm Ürünler HOBİ VE EĞLENCE. Sevgilinize hazırlayacağınız sürprizde aşkınızı dağlara yazmak gibi klişeleri kullanmak yerine boyutlu bir kalbin içerisine duygularınızı yazmaya ne dersiniz? Kalite tek resim parcali kanvas tablo ve saatler kisiye ozel uretim yapilir resminizi. Kumandali farkli renk masaustu led lamba arac resminizi gondermeniz yeterli. En Güzel Kişiye Özel Hediyeler Ertesi Gün Kapında!


3 Boyutlu led lamba

Led Işıkların kullanım ömrü 60. Bu modern boyutlu lambalarda wolt kullanıldığı için çok az elektrik harcamakda ve sadece bir cep telefonu şarjı kadar elektrik harcaması yapmaktadır. Elektirik girişi sayesinde pil degiştirme derdi olmadan uzun süre kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar