30 Eylül 2016 Cuma

Avize aydınlatma

Tavandaki ışığı bir avize veya sarkıt ile yumuşatabilir ve daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca evin köşelerine yerleştirdiğiniz lambaderlerle oluşturduğunuz güzel bir aydınlatma sistemi, evin dekoratif zenginliğini ortaya çıkaracaktır. Aydınlatma Kulübe Avize Beyaz. HIZLI TESLİMAT Avonnı 600Sarı Kaplama Modern Avize.


Avize aydınlatma

Ev dekorasyonunun büyük bir parçasıdır. Evinize değişik renkli ve çeşitli lamba, avize ve ışıklarla sıcak ve konforlu bir hava verebilirsiniz. Hepimiz küçüklüğümüzden bu yana, tavanda asılı aydınlatma çeşitlerinden olan avizeleri hatırlarız. Taşlı avize modellerinin duvarda çıkardığı şekiller, yansıttıkları loş ışıklar, evlerimize hem daha zarif hem de ve sıcak bir görünüm katar. Geçmişten günümüze uzanan avizeler, yıllardır tahtını koruyor.


Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere, Bıçkı Makinesi Spiral, Taşlama Makinesi Kapı, Pervaz, Kapı Aksesuar Tümünü Gör. Banyo Aksesuar Çamaşır Kurutmalık Ütü Masas. Yatak odalarında yer verilecek avize seçimlerinde ise rahatlık, kullanışlılık ve huzur gibi gereksinimleri karşılayabilen model ve renklerde bir aydınlatma tercih edilmesi tavsiye edilir. Trafiğin yoğun olduğu, ev sakinleri tarafından bolca ziyaret edilen odalar için de enerji tasarruflu LED avize modellerine yönelmek doğru bir. Sarkıt lambaderler asılarak veya tavana montelenerek kullanılmayan, bir kaide ya da ayak üzerinde duran aydınlatma aksesuarlarıdır.


Avize aydınlatma

Avize modelleri ise tavana asılarak veya montelenerek kullanılırlar. Sarkıtların etki alanı avizeler kadar geniş olmamakla birlikte görüntü olarak daha modern bir hava yakalamak isteyenler için. Avize tavana asılan ve genelde süslü olan aydınlatma ürünüdür. Avizelerde birden çok sayıda duy vardır ve avizenin tam kapasite aydınlatması için hepsine ampul takılır.


Hayatınızı aydınlatacak avize , sarkıt, lambader, masa lambası, armatür, aydınlatma ürünlerini en uygun fiyat garantisiyle bulabilirsiniz. Duvara takılan aydınlatma ürünleri de avizenin devamıdır ama aplik olarak adlandırılır. Avizelerin aydınlatma yapabilmesi için akkor ampul, LED ampul veya floresan lambalar ile birlikte kullanılmaları gerekir.


Avize aydınlatma

Modern aydınlatma sistemleri günümüzde pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Her ortama uygun seçenekleri, gösterişli ya da spor tasarımları ile solan avizeleri ve mutfak avizeleri uyumlu bir dekorasyonun vazgeçilmez parçaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar