18 Nisan 2016 Pazartesi

Polis sireni devresi

Polis sireni devresi

ICentegresinden gelen düşük frekans ICnin nolu çıkışından 440hz -5Hz arasında çıkıyor. ICtarafından üretilen frekans NPN transistörün beyzini tetikliyor. Bu frekans sinyaline hoparlörden ses sinyali üretiliyor.


Polis sireni devresi

Böylece polis sireni devresi tamamlanmış oluyor. Как же я раньше без них обходился - Duration: 6:05. Oldukça basit ve kullanıldığında eğlencelidir.


Ama unutulmaması gereken özel araçlarda kullanılması yasaktır. PIC16F84A ile yapılan melodi devresinde adet ses bulunuyor amerikan polis sireni sesi, ambulans siren sesi, alarm sireni, mors sesi bir önceki melodi devresine göre daha basit bir tasarımı var. Melodi değişimi devre üzerindeki dipswitch ile sağlanıyor yazılım assembly ile yazılmış eagle pcb, şema dosyaları, melodi programı diğer tüm dosyalar var.


Devremiz polis sireni devresidir ve baskı devre üzerine kurulmuştur. Devrenin baskı devre çizimleri, İsis ve Ares çizimleri aşağıda verilmiştir. Baskı devrede hata yapmamak amacı ile ilk önce breadboard kurulumu yapılmış ve sonrasında baskı devre çizimine geçilmiştir.


Siki konumlu anahtar STek konumlu anahtarlar ile siren tonunu ayarlaybilirsiniz. En iyi polis siren devresi seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli polis siren devresi Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Fbps- devre elektronik siren polis elektronik sirenler kapalı alarm sireni( fbele) Ningbo Best Group Factory.


Polis sireni devresi

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Merhabalar bu devremizde NE5entegresini kullanarak polis sireni sesini çıkartan devre yapmaya çalışacağız. Word belgesini indirip detaylı devreye bakabilirsiniz.


Güneş Enerjisi Sistemleri (Solar Sistem) 18. Ayarlı Güç Kaynağı (Power Supply) Raspberry Pi webioPi Uygulaması. Arduino Dot Matrix Kontrol. Güzel bir uygulama, benzerlerini çok çeşitli olarak yapmıştım.


Devrenin besleme uygulanacak noktası yada en yakın diyotun yönü değiştirilmeli. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Sıcaklık Kontrol Devresi (Analog İşlemler) Basınç İzleme (Analog İşlemler) Kazan Kontrol (Analog İşlemler) ELEKTRİK MAKİNALARI VE KONTROL SİSTEMLERİ. Bende polis sireni ile bir benzerlik göremedim.


TL 11TL (11) ÖZYURTOTOAKSESUAR 99. POLİS SİRENİ PROFESYONEL 1. Sepete Ekle (1) Blow Off-Cuff Elektronik Turbo Sesi 74. SPelekktiği açıp kapamak için kullanılan bir anahtardr, SPise sireni çalıştıran anahtardır. Q1-Qtransistörleri osilatör olarak çalışır.


Polis sireni devresi

Siren devresi 12Volt ile çalışmaktadı. Qtransistörüde hoparlörü süren amfi transistörüdür. Ledli Karaşimşek Devresi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar