14 Nisan 2016 Perşembe

Ankara kart tamiri

Sizde kombi kartı tamiri , kombi kart arızası hakkında bilgi almak, kombi kartınızı tamir ettirmek, yenisi taktırmak gibi bir isteğiniz bulunuyorsa ankara kombi kart tamiri servisini arayabilirsiniz. Kombi Kart Tamir Merkezi Ankara Kombi Kart Tamiri. Bütün marka ve modellerin kombi kart tamirinde profesyonel çözümler üretiyoruz. Endüstri makinaları elektronik kart tamiri , ABS beyin tamiri , kombi elektronik kart , buzdolabı elektronik kartları , çamaşır makinası elektronik kartları, bulaşık makinaları elektronik kartları öncelikli olmak üzere her türlü elektronik kart tamiri yapmaktayım.


Ankara kart tamiri

Sektörde yılı aşkın tecrübeye sahibim. Profesyonel Kart Onarım ve Tamir alanında başarı oranı en yüksek firma olan TETRATEC ELEKTRONİK bu yıl itibari ile 96’lük başarı yüzdesi ile devam etmektedir. Endüstride üretim yapan fabrika ve imalathanelerde meydana gelen elektronik kart ve cihazların arızaları firmaların üretim kayıplarına neden olmaktadır. RAM, sabit sürücü ve ekran kartı gibi diğer parçalar da doğrudan üzerine.


ANKARA KOMBİ SERVİSİ – ANKARA KOMBİ TAMİRİ. Ankara Kombi Tamiri servisi olarak yılı aşkın TSE ve Mesleki Yeterlilik belgelerimiz ile her türlü markaya ait kombi ve modellere onarım, bakım, kombi kart tamiri , kombi yedek parça satışı hizmetlerini sunuyoruz. Fatih bey elimde ferroli marka kombinin çok muhtemel arızalı bir elektronik kartı var. Ben kartı söktüm size getirsem test edebilir ve eğer arızalı ise tamirini yapabilirmisiniz….


Ankara kart tamiri

Kombi kart tamiri nerede ve nasıl yaptırılır? Malum, kombi ürünlerinin en önemli ve en pahalı parçası ana karttır. Arızalanması durumunda değişim yapmak oldukca külfetlidir.


Elektronik Kart ve Cihaz Tamiri. Ayrıca firmaların isteklerine göre yerinde bakım onarım hizmeti de vermektedir. Kombilerin içerisinde kombinini çalışmasını sağlayan bir kart bulunur. Ankara kombi kart tamiri ekibimiz kart tamirinde uzmandır.


Ankara kart tamiri

Lütfen Bizimle İrtibata Geçmekten çekinmeyiniz. Megan kart tamiri , megane kumanda tamiri için gereken herşey firmamızda mevcuttur. Kart tamiri semih usta tarafından yapılan kombi kart tamir işlemleri için bir yıl garanti veren kart tamir servisimiz Ankara ’nın içindeki tüm bilgeler için verilen bir hizmet servisidir. Yenimahalle ye yakın Ankara ’nın neresinde işyeriniz. Endüstriyel ve son kullanıcı cihazların elektronik kart tamiri , otomobil ve iş makinalarının kontrol üniteleri tamiri konusunda uzman.


Bilgisayarın beyni sayılan Anakartlar bütün birimleri üzerinde taşıdığı için genellikle sorunlar Anakarttan kaynaklanmaktadır. Anakart üzerinde bulunan işlemci, ram, modem, tv kartı , ses kartı , ekran kartı vb kartlar bulunmaktadır. Biz Ankara Anakart tamiri firması olarak tüm parçaların tamirini gerçekleştirmekteyiz.


Kart üzerinde bilinmeyen komponentlerin tanımı ve muadillerinin bulunması. Cihaz ve Kart Onarım Alanlarımız: Medikal ve Tıbbî Cihaz Kartları. Endüstriyel Haberleşme Kartları, Servo Motor , Frekans Konvertör, PLC,RTU Tamiri Vb. Bilgisayar da oluşan arızaların birçoğu anakarttan kaynaklanmaktadır.


Geçmişte anakart tamiri yapılmaz, değiştirme yoluna gidilirdi. Notebook anakart tamiri sizlere bu konuda da yardımcı olmaktadır. MAKSAN İŞ MAKİNASI ELEKTRONİK BEYİN TAMİRİ MOTORBEYNİ, TAMİRİ ,ŞANZUMAN,BEYNİ TAMİR ,KONTROL,PANELLERİ,ÇALIŞMA,TEZGAHLARI,CNC,TEZGAH,TAMİ,BETON. Ankara ’da kombi servisi hizmeti vermeye yılı aşkın süre önce başlamıştır. Bu evre içerisinde birçok başarılara imza atmış ve kombi servis elemanları yetiştirip Ankara ’nın tüm ilçe ve semtlerine kaliteli çözümler ulaştırmıştır.


Alanında uzman teknisyen kadromuz. Ankara ’da Bosch servisi olarak elektronik kart tamiri ve montajı için sizden destek alabilirmiyiz. Birçok elektronik beyni tamir ettiğinizi duydum. Firmalar, elektronik kartlarının arızalanması durumunda yenisi ile değiştirme yoluna gitmektedirler. Teknogüç müşterilerinin tamiri mümkün olan arızalı elektronik kartlarını onararak masraflarını ve zararlarını en aza indirmeyi amaç edinmiştir.


Santral Sistemleri Ankara , Notebook tamiiri, laptop tamiri , veri kurtarma ankara , bilgisayar teknik servis, sunucu kurulumu hizmetleri vermekteyiz. Teknik Servisimizde Notebook ve Laptop lar için Orjinal Ekran kartları bulunmaktadır. Ayrıca servisimizde Ekran kartı tamirinde garantili olarak yapılmaktadır.


Tamiratı yapılan üniteler, bünyemizde bulunan test simülatörinde testleri yapılarak çalışır halde teslim edilmektedir. Müşterilerimizin memnuniyeti ve güveni için çalışmaktayız. Kombinin istenilen prensiplere uygun olarak çalıştırılmasını sağlayan ve aynı zamanda can güvenliğinin tamamen kendisine bağlı olduğu ana kumanda panelidir.


Yeni karta ödeyeceğiniz 4tl yerine arıza durumuna göre değişen fiyatlarda kartlarınızı tamir ettirebilirsiniz üstelik yıl GARANTİ şartlarına da sahip olabilirsiniz. Firmamız her marka kombi kart tamiri yapmaktadır. Vestel bulaşık makinesi çalışmıyor, elektrik dağıtımı yapmıyorsa kart tamiri için arayın. Türkiye’nin her yerine aynı gün kargo. Tüm kartlar test edilmiş ve sorunsuzdur.


Ekran kartı arızaları kesinlikle özel yetkili bilgisayar tamir noktalarında yaptırılmalıdır, bu tip arıza ev kullanıcısının kendi başına tamir edebileceği bir arıza değildir. Artık ekran kartım bozuldu ne yapmalıyım diye düşünmenize gerek kalmadı. Gecen süre icinde kart tamiri ve elektronik cihaz tamiri konularinda sektöründe kendini gelistirmistir.


Mühendis personeli ile tekstilden gidaya madenden gemi sanayisine kadar bir çok farkli alanda hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar