22 Nisan 2016 Cuma

Cop led projektör

Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Beyoğlu: Göster: Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. Lütfen satın almak istediğiniz ürünle ilgili isteklerinizi yandaki bölüme yazınız.


Cop led projektör

Cob led spotTüm Ledli Aydınlatma Ürünlerini İster Nakit, İster Kapıda Ödeme ile Sitemizde Bulabilirsiniz. Led panel,60xled panel, led projektör , led ampül,bar led ,sokak aydınlatma lambası,şerit led. Go to Dış mekan led Aydınlatma Ürünleri Dış mekan led Aydınlatma Ürünleri.


Firmamız led projektör , wallwasher, havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Kullanım Alanları Olarak Oldukça Geniş Yelpazede Olan watt led projektörleri ister dış mekanda ister iç mekanda rahatça kullanabilirsiniz.


Silver LED ışığın yeni adresinde en doğru ışık kaynaklarını ve en yeni LED aydınlatma teknolojisini sizlerin hizmetine sunuyoruz. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Led Adaptörleri Ve Trafoları. Led projektör Çiplerini çeşitlerini sitemizde uygun fiyata bulabilirsiniz. Kategoriler: Genel, AYDINLATMA ÜRÜNLER.


Tek LED Ampulde İki Renk! Yaşanabilir Şehirler Yaratın. Arkadaşlar metal halide projektörlere göre led projektörlerin avantajları nelerdir?


W bir metal halide yerine ne kadarlık led projektör kullansak bunu karşılar. Ayrıca kullanım amaçlarına uygun olarak da çeşitlere ayırmak mümkündür. Tünel ledleri, sokak ledleri, duvar boyama ledleri gibi. Cop ledler evlerde, işyerlerinde, mağaza ve vitrin aydınlatmalarında idealdir. Projektör Çeşitleriyle hizmetinizdeyiz.


LED Aydınlatma ürünleri çok farklı model ve çeşitlerde üretilmektedir. COP LED olarak bilinen Multi – Chip LED ’lerde PCB kullanmak gerekmektedir. SMD LED ’lerin dizgileri, uygun PCB’ler üzerine, dizgi makinalarında dizilmekte, sonrasında PCB’nin ihtiyaçlarına bağlı olarak belirli ısıdaki fırından geçirilmektedir. Firmamız Oto Aksesuar Konusunda Uzman Olup 3d Paspas,Bagaj Havuzu,Oto Branda,Cam Rüzgarlığı Vb Oto Aksesuar Barındırmakta Olup Sizlere Hizmet Vermektedir.


Cop led projektör

Hoşgeldin ziyaretçi Oturum A. Led Fabrika Armatürü Watt. RGB ŞERİT LED SIFIR ÜRÜNLER STOK VAR. The ELPL-COB-100W series of 1Watt, LED Grow Light-engines offers an exceptional bands (wavelengths) of LEDs in order to provide the closest match to the PAR curve available, all in a compact COB (Chip On Board) package. LED lambanın ışık üretimi sırasında oluşan ısı, lambanın içinde bulunan soğutucu sayesinde kolayca soğutulur. LED lambaya çıplak elle dokunduğunuzda elinizin yanmadığını, lambanın sıcak olmadığı fark ederseniz.


Efsane 5: LED lambalar ortam şartlarından çabuk etkilenir. Adıyaman Led aydınlatma bu ürünlerin yanı sıra cop LED ürününü de satışa sunmuştur. Diğer ürünlerin yanı sıra maliyeti yüzde otuz daha düşük olmakla beraber kolay kullanım imkânı. Tam renkli kullanımları ile tercih edilen bu modeller PLed paneller içerisinde kullanılabilmektedir. Dalga boyu ve ışık şiddetinde renk değerleri değişebilir.


PCop Panel (Güzergah) out of 5. Kengo Aydınlatma Led Slim Spot 3K 1watt. TL 1TL İndirim ( 65TL Kazanç) Alışveriş sepetinize eklendi. Merkezi uydu sistemleri, Ppanel led tabela, Animasyonlu led tabela ve stand elektrik tesisatı gibi işler yapmaktayız. Xwat spot led downlight.


Kdv Durumu: Fiyata KDV Dahil Değildir. W NEON FOSFORLU GÖRÜNÜMLÜ LED MODÜL V ÖN CAMLI. ADET FİYATIMIZDIR TÜM RENKLER BULUNMAKTADIR. LED TABELA LED TASARIM ARAÇ AKSESUAR. Skip to navigation Skip to content.


Cop led projektör

Online sipariş verilebilir. Gizli Ekranlı Basit ve İnce Tasarım. LG klimanın ince ve modern tasarımı, kolay kurulum ve özel tasarlanmış filtresi kolay temizlik sağlar.


Aşağıda çeşitli led pcb örnekleri mevcuttur. E-Bülten Aboneliği Bizden haberler ve kampanyalardan haberdar olmak için e-bülten abonesi olun. Cop led diye tabir edilen Multi chip led lerde pcb ye ihiyaç yokdur,geri kalan smd led lerin hepsinde ve dip kılıf dediğimiz ayaklı led ler de pcb kullanmak gerekir. Smd led lerin dizgileri dizgi makinalarında uygun meteryallerdeki pcbler üzerine dizilir.


Daha sonra pcb nin ihtiyacı doğrultusunda ki ısı ile fırından geçililerek daha.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar