7 Nisan 2016 Perşembe

Akım korumalı priz koçtaş

Evlerde topraklı priz kullanımını öneririz, topraklı prizler koruma görevinide sağlar. Elektronik cihazlarınızın yoğunlukta olduğu ofislerinizde ise akım korumalı prizler cihazlarınızı korumaya yardımcı olacaktır. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz.


Uzatma kablosu ve grup priz seçeneklerinin her birisine, en kolay şekilde Koçtaş ’ın sanal mağazasından ulaşabilirsiniz. Bildirim yaptığınız iade ve değişim işlemleriniz için. Elektrik akımının dalgalandığı yerlerde veya aniden değişebildiği durumlarda cihazlarınızın zarar görme olasılığını azaltmak için akım korumalı prizleri kullanmalısınız.


Bu çeşitlilik çoklu ya da tekli olmaları ile ölçülür. Aynı zamanda USB girişi bulunanlar, uzaktan kumanda ile idare edilenler gibi de çeşitleri mevcut olan akım koruyucu prizler , bu açıdan da kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Eğer 20TL gibi çok uygun fiyatlara akım korumalı priz görürseniz pek yanaşmayın. TL’ye olması mantıklı değildir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


TL (2) uyumlukumanda 100. TL 2TL (1) GNYGroupTicaret 100. Akım korumalı priz olarak geçen bu modeller, bir düğme ya da bazen bir anahtar yardımı ile kullanmadığınız ve.


Linktekinden hariç tavsiye edebileceğiniz benzer bir ürün biliyor musunuz? This video is unavailable. Viko Karre Topraklı Çocuk Korumalı Priz Beyaz. Sevkiyat süresi 1-iş günü.


BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Bu nedenle tüm elektronik cihazlarınızı akım korumalı priz ürünleri ile ani akım gerilimlerine karşı korumaya çalışmalısınız. Daha önce de belirttiğimiz gibi bir gerilim koruma cihazının ( akım korumalı priz ) jul değeri, akım korumalı prizin ömrü sona ermeden önce ne kadar enerji absorbe edebileceğini gösterir. Yüksek değer, yüksek koruma demektir. S-Link marka ne aldıysam bozuldu.


Bu markanın ürünlerinden kesinlikle uzak durulmalı. Ben de akım korumalı priz alacağım ama bu sefer Tunçmatik olacak. Prizler kategorisinde en ucuz Tunçmatik Prizler arasında karşışaltırma yapabilir filtre seçenekleriyle avantajlı ürünleri inceleyebilirsiniz! Tüm Tunçmatik Prizler içerisinden filtre seçenekleri ile birlikte cebine uygun fiyat aralığını ve ürün özelliğini tercih ederek ihtiyacına uygun Tunçmatik Prizler fiyatlarını incele! Ayrıca akım korumalı prizde joule değerinin yüksek olması prizin ömrünü de uzatmaktadır.


Dikkat edilmesi gereken bir konuda akım korumalı priz çeşitleri nin güç özellikleridir. Olası yüksek akıma sahip elektrik yüklenmesinde veya yıldırım düşmelerinde prize bağlı cihazlarınızın zarar görmesini engeller. Akım Koruyucu Prizler fiyatı Bilgisayar kategorisinde. Tunçmatik markası kategorilerine ait tüm ürün listesini inceliyorsunuz, en uygun ürün fiyatlarnıı sizler için listeledik.


Tunçmatik markasının en favori kategorileri arasında Dizüstü Bilgisayar Aksesuarları, Taşınabilir Şarj Cihazı - Powerbank, Cep Telefonu Şarj Cihazı, Prizler , Müzik Aleti Aksesuarları ve diğer kategori listesine erişebilirsin. Standart tip priz kullanırken olası bir yüksek akıma sahip elektrikte cihazlarınızın zarar görme olasılığı daha yüksektir. Voltaj korumalı priz olarak da adlandırılan akım korumalı priz , voltaj dalgalanmalarında elektronik cihazların iç ünitelerinin zarar görmesini engelleyen, kabloya gelen elektrik akımını dengeleyen prizlerdir.


Esas olarak akım korumalı prizler , yüksek voltaja karşı bir dengeleme ve koruma içerirler. Düşük maliyet ile evinizdeki elektrik tesisatını daha güvenli hale getirebilirsiniz. Selamlar, yeni sistem kurdum, oturduğum sitedeki altyapının da düzgün olduğuna inanıyorum ama neme lazım diyerek akım korumalı bir priz almak istiyorum. Piyasada 5-2m kablolu bir çok seçenek var ama benim 3m kablolusuna ihtiyacım var.


Usb çıkışlı akım korumalı priz ürünlerinden tavsiye edecek olursak aşağıdaki usb çıkışlı priz modelleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz: Powermaster 3’lü Aşırı Yük Korumalı Priz Usb Çıkış : Usb çıkışına sahip olan priz ile cihazlarınızı 2. Apple Lisanslı Seyahat Şarj Cihazı Apple Lisanslı Araç Şarj Cihazı Apple Lisanslı Şarj Data Kablosu. Diğer bir noktada sigortalı ya da sektördeki ifadesi ile akım korumalı grup prizler burdaki hata da benzer aslında bu grup prizler bir sigorta içerir ve bu sigorta bildiğimiz pano tipi sigortadan hiçbir farkı yoktur. Daha açık bir ifade ile sigorta aşırı akım anında termik koruma fonksiyonu veya kısa devre anında kısa devre. Evinizde ,ofisinizde herhangi bir priz ile öncelikle mikro işlemcili cihazlarınız önemli ölçüde zarar görebilir.


Tunçmatik Surge Pro akım korumalı prizler ile cihazlarınızı rahatlıkla koruma altına alabilirsiniz. TUNÇMATİK tarafından üretilen 2’li Surge Protection modeli akım korumalı priz , aynı anda iki cihazı besleyebiliyor. Uzatma-uzatma şeklinde kaskat akım korumalı priz kullandığınızda yine cihaz başına tek priz çıkışı karşılık gelmelidir, akım koruma bağlantısı bu son durumda yine tek priz -tek cihaz bağlantısı şeklinde olacaktır. Digiworld akım korumalı prizler , televizyon, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, bilgisayar, kombi vb.


Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Schneider APC PM6UGR akım korumalı priz inceleme! Son olarak marka tercihi ve fiyatına dikkat edilmelidir.


Eğer yeterli bütçeye sahipseniz sahip olduğunuz tüm cihazlarda akım korumalı priz kullanmanız sizin faydanıza olacaktır. Her türlü sorularınızda, bize danışabilirsiniz. TL civarında satın aldığım akım korumalı prizi video eşliğinde söktüm ve içerisinde ne olduğuna baktım.


Aslında sandığımız gibi koruma yapmadığı kanaatindeyim. Arkadaşlar bana akım korumalı priz lazım ne için derseniz evde bilgisayar notebook gibi elektronik aletleri akım degişikliklerinden korumak arızalanmasını önlemek amacim. Piyasada çok marka var hangisini tavsiye edersiniz ve gerçekten bu prizler akım korumalımıdır. Herkeze iyi akşamlar başarılar.


W maksimum güce sahip olan prize bir ütü, kettle, kaynak makinesi vb yüksek voltaj çeken cihazlar bağlarsanız priz sigorta atarak gücü tamamen kesecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar