21 Nisan 2016 Perşembe

Lamba direkleri

Lamba direkleri

Park aydınlatma için kullanabileceğiniz park aydınlatma direkleri kategorimizde de sizleri uygun fiyat seçeneklerine sahip olan ürünler beklemektedir. Lamba direkleri , iyi kalite Ürün Arama Lamba direkleri , Lamba direkleri alibaba. M AYDINLATMA çim aydınlatma, çim aydınlatma direkleri , çim aydınlatma armatürleri, çim aydınlatma direği NADİRLER AYDINLATMA Nadirler Aydınlatma dış aydınlatma alanında modern çağa uygun ve teknolojiden uzak kalmayarak kendisini yenilediği gibi müşteri. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Eski tip aydınlatma direkleri , yeni nesil ledli aydınlatma direkleri ’nin sağladığı modern tasarım ve görsellik olanaklarıyla rekabet edemezler. Güvenliğiniz için bir adım daha. Siteye erişiminiz için lütfen güvenlik adımını tamamlayın. AYDINLATMA DİREKLERİ Park Bahçe aydınlatma Ve toplumsal alanlarda kullanılan aydınlatma direklerini bu kategoride inceleyebilirsiniz.


Bu kategoride bulunan tüm ürünlere müşterilerimizin istekleri doğrultusunda Galvaniz , elektro kaplama ve boya uygulanmaktadır. Boya renk kartelasını buradan inceleyebilirsiniz. Bahçe aydınlatma sistemleri söz konusu olduğunda led bahçe lambaları, bahçe aydınlatma aplikleri, bahçe aydınlatma armatürleri ve aydınlatma direkleri başta olmak üzere karşınıza pek çok farklı seçenek çıkmaktadır.


Tamamı yerli üretimimiz olan aydınlatma direkleri , klasik yol aydınlatma direkleri , nostaljik dekoratif yol aydınlatma direkleri , ve modern yol aydınlatma direkleri , çok seçenekli sokak cadde elektrik aydınlatma ürünlerini bu platformda gezinip cazip fiyatları görebilirsiniz. Bahçe direkleri ise kısa, orta boy ve uzun olarak farklı boyutlarda bulunuyor. Açık alanının boyutuna göre veya aydınlatmak istediğiniz bölgenin ışık ihtiyacına göre ürünün boyunu seçebiliyorsunuz. Direk modelleri içerisinde iki kollu lamba modelleri, çime saplanabilen lamba modelleri, LED ışıklandırmalı metal. Spot lamba ışığın konumunu, şiddetini, hatta tonunu ayarlamanıza izin veren ürünlerdir.


Avize ve sarkıttan farklı olarak tavana veya duvara gömülür. Genelde LED teknolojisi kullanarak üretildikleri için oldukça ekonomik bir seçenektir. LAMBA TİPİ : W Led: BOYA – RENK. Tek fenerli aydınlatma direklerine ulaşacağınız bahçe aydınlatma direkleri kategorinde iki kollu farklı fener tasarımlarına sahip ürünlere de ulaşabilirsiniz. Poligonal modüllerin sıkı geçmesi ile oluşturulan tek parça direk.


Lamba direkleri

Ankrajlı temel montajı için taban flanşı mevcut. Bahçe Direkleri Duvar Aplik Sensörlü Bahçe Aydınlatma Bahçe Aplik ve Set Üstü Armatürler. Sokak Armatürü fiyatları kullanılan lamba tipine armatür gövdesi materyaline göre değişmektedir. Modern aydınlatma direkleri. Ana gövdesi üzerinde yer alan sarı bölümün ilk bakışta insana enerji verdiği bir lamba modeli olan yuvarlak ışıklı gövde led lamba ürünü çelik borudan imal edilmiş bir ürün olması nedeniyle son derece dayanıklı bir ürün olma özelliği de taşımakta.


Ağaçlara armatürler, yerlere de birkaç LED’li spot ekleyerek ortamı daha zengin bir atmosfere kavuşturabilirsiniz. Aydınlatma Direkleri 2BOY 2CM EN 1CM KOMPLE ALEMINYUM DOKUM KG. Dilerseniz fotoselli lamba seçimi yaparak hem elektrikten tasarruf edebilir hem de gün ışığından faydalanabilirsiniz. Böylelikle bahçenizin ışıl ışıl olmasını sağlayabilirsiniz. Bahçe ve parklarda kullanılan Aydınlatma direkleri genellikle dekoratif görünüme sahiptir.


Lamba direkleri

Farklı renk ve Armatür seçenekleriyle sunulan bahçe aydınlatmaları , bahçenize şık bir görünüm kazandırırken gece olduğunda bahçenize farklı bir atmosfer kazandıracaktır. Sakın izlemeden gecmeyin ! Bunlar da ilgini çekebilir. Standart bir değer kullanıp kullanmadıklarını bilmiyorum ama normalde direk yüksekliği, kullanılan lamba , yol genişliği ve türü gibi unsurlara göre bir hesabı var bunun yani sandığınız gibi tüm yollardaki direk mesafeleri eşit olmayabilir. Yol aydınlatmasında kullanılan lambaların karakteristik özellikleri 1. DıĢ Aydınlatma Armatür Direkleri Cadde, kavĢak, sokak, park, fabrika ve iĢyeri aydınlatmalarında kullanılır.


Bir cevap yazın Cancel reply. B şartnamesi ile birlikte ülkemizde civa buharlı lamba takılan armatürlerin alımları. Sağdaki binanin aslında hem sokağın başında hem de karşısında aydınlatma direkleri var. Kent Mobilyaları Baba-Hayraç.


Israrla bana ışık gelmiyor diye soldaki binanın onune( koninin olduğu yere) aydinlatma diregi diktirmek ıstiyor. Led Aydınlatma Çözümleri. Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri modellerimiz. Montaj ve sıradan vatandaşlar tarafından geçirilen özellikleri hakkında lamba mesajların seçimi yanı sıra bilgi, dışında kendi çıkarları vardı. Koruma Merdivenli Projektör Direkleri Genel olarak mt.


Direk gövdesine monte edilen yardımıyla merdivenler oluşturularak, bu merdiven dışını saran çember saclar ile desteklenerek imal edilir. Tak Çalıştır Solar Park ve Bahçe Aydınlatma Lambası : SOLi-6SERİSİ -4W. Bu nedenle pek çok semtte eski direkleri ve lambaları bulmak imkânsız hâle geldi. Genellikle bahçe içi ve yaya yollarında kullanılan boyları kısa çim aydınlatma direkleri modellerimiz bu bölümde yer almaktadır.


Enerji verimliliği açısından çim aydınlatma ( bolar aydınlatma ) ürünlerimizde tasarruflu lamba kullanılmasını. Elektrik işlerinde İstanbul’da profesyonel, güvenilir, titiz ve işini özenle yapan firmalardandır. Geniş bir ürün skalası olan bu kategoride bütçenize uygun bahçe direkleri fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca metal, alüminyum, cam, hasır, bakır, polietilen gibi birçok farklı materyal ile yapılmış lamba seçeneği arasından yaşam alanınıza en uygun olan materyali seçebilirsiniz. Bayrak Direkleri bayrak- direkleri hepsi.


Güneş Enerjili Kelebekli Aydınlatma. Gücünü güneşten almaktadır. Fiyatı 1TL civarındadır. Bu ürünün daha birçok çeşidi bulunmaktadır. Sarkıt Lamba Modelleri Sensörler ve Sensörlü Armatürler Spot Aydınlatma ( Sıva Altı ).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar