22 Nisan 2016 Cuma

Aux girişini usb ye çevirme aparatı

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Citroen Usb-Sd-Aux çevirici aparat TECCO dan. Connect Subaru Teyp İçin Usb Sd Aux-İn Aparatı 10. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan Sorular.


AUX girişi var oraya da mpçalar veya telefon bağlayabiliyoruz. Bilgisi olan var mı bu konuda ? Transmitterin yanında luk aux çıkışı var oraya teyp aux girişini bağlayıp usb girişinden flash bellek taktığınızda flash belleğinizdeki. Bu cihazı takmak için Cd changer olması şart mı? Bir tarafı USB diğer kısmı ethernet girişi şeklinde olan bu ürünler, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz ikincil ağ bağdaştırıcısı işlevi görebilir. Sahip olduğunuz bilgisayarda yeterli sayıda USB çıkışı yoksa, USB çoklama görevi bulunan adaptörler aradığınız ürün olabilirler.


Aux u usb ye çeviren aparatlar piyasada var ancak cd kalitesinde müzik beklemeyin sonuçta bu aparat mini bi teyip ve çıkışını orjinal teybinizin aux girişini kullanarak sesi yükseltiyorsunuz yani ben kaliteli müzik sevdiğim için şahsen takmam Ford motorsport Sierra RS500. Yapmak istediğim telefonumda spotify gibi uygulamalardan çaldığım müziği aracın ses sisteminden de dinleyebilmek. Benim yapmak istediğim online. Dolayısıyla sıradan bir bağlantıyla çalıştıramazsınız. Sonuç olarak evde iki dakikada kes birbine bağla yaparak çalıştıramazsınız.


CD çaların içini açıp audio amplifikatörünün girişini bulun. Cortrea Micro USB Girişini USB Type-C Girişe Dönüştürücü Adaptör Siyah. Cellularline Aux Bağlantı Ses Kablosu Beyaz 1m. Bu işlemler kimi zaman kablosuz yapılabildiği gibi kimi zamanlar da kablolu aparatlar sayesinde yapılabiliyor. Arkadaşlar bunu kuzenimin dinamik megane aracına uyguladık.


Ben de çok akıllıyım ya hemen bir şekilde usb girişi aux a çeviren çeviriciler aramaya başladım. Koca Türkiye’de bulamayınca Ebay,. Pc den telefona müzikleri aktardım.


Aux girişini usb ye çevirme aparatı

ARACINIZIN ORJİNAL TEYBİNİ BOZMADAN MÜZİK DİNLEMEYE DEVAM EDEBİLİR AYRICA DİREKSİYON KUMANDASI DEVRE DIŞI KALMADAN MÜZİK DİNLEMEYE DEVAM EDEBİLİRSİNİZ. Tüm araçlarda kullanılabilir, aracın orijinal sistemine zarar vermez. USB ve SD kartta bulunan MP3.


Aux kelimesi ‘Auxiliary’ sözcüğünün kısaltmasıdır. Kelime anlamı olarak yedek, ek gibi anlamlar taşıdığı söylenebilir. Aux kablo ise eski teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazlarda kullanılır ve bu cihazların kendisi dışında ses üreten bir cihazdan ses almasını ve kendi hoparlöründen ses vermesini sağlar.


Gerekli aparatları temin ettikten sonra, teybinizi U biçimli tel vasıtasıyla sökünüz. Cihazınızı bağladıktan sonra teybinizden Aux girişini seçmeniz gerekmektedir. Teybinizde Aux girişiniz çalışmıyor ise yazılımsal olarak aktifleştirilmesi gerekmektedir.


Src ye basarak aux kanalını bulmanız gerekli. Laptopumda yalnızca adet usb yuvası var ve yeterli olmuyor üçüncü giriş olarak esata girişi mevcut esata girişini usb girişi gibi kullanabileceğim bir ara parçası ya da aparat ,kablo piyasada varmı ben bulamadım. Bu tar bir aparat görmedim ama sizin amacınız sd kart girişini usb portuna çevirip usb bellek takmak ise hiç uğraşmanıza gerek yok.


Bir ucu usb diğer ucu micro usb. Ama usb belleklerin çalışma akımları çok düşüktür. Mpplayer ya da ipot u masrafsızca cihazınıza bağlayabilirsiniz. Orjinal Teybe Uyumlu Usb Sd Aux Aparat Montajı. Xcarlink tarzı cihazlar cd changer girişini kullandığı için buna ihtiyacı yok Focus kullanıcılarının.


Ghia modellerde torpidoda 3. Ben mesela torpidoya koydum kablosunu hiçbiryere zarar vermeden aradan. Değerli ziyaretçimiz Sitemizde alt yapı çalışması vardır. Audi QAux , usb ve ipod girişi hakkında;. Bu aux girişini iptal edip usb girişi takabilirmiyiz. AUX - USB ÇEVİRİCİ ÜRÜN TANITIMI.


AUX AUX İN AUX GİRİŞİNİ USBYE ÇEVİRME USB PORT USB GİR. Dikiz Aynasi Led Sinyal Uygulamasi Caraudiosoul Armağanevler. Bunda hoparlör yok ses direk araçtaki hoparlörlerinziden gelir. Usb bellek takacaksanız usb girişi olup olmadığına dikkat edin.


Tıpkı radyo dinlermiş gibi usb belleğinizdeki müzikleri dinlersiniz. Yani arkadan iki kablo ekleyerek olmuyor. USB girişi bağlama ihtimali olmadığını gördüm. Bunun için gerekli aparatı almanız lazım. Bu aparat için ne diyorsunuz montajı nasıl yapabiliriz torpidoya olmaz delik yok.


Fluance ve clio 4aksesuar prizleri alinsa clio grandtour aux girişini değiştirsek usb li yapsak bu parçayla uyumlu oluyor mu ne dersiniz bende araca usb ve kart girişi takmak istiyorum aux sökülüp usb olan takilinca çalişirmi EUROPAşkı. Merak ettiğim şey usb yi taktığınızda direkt okuyor mu yoksa usb içerisindeki şarkıları CD CD CDdiye. Bu konu forumda eski konularda da var. Kısacası aparatı alıp takınca hemen çalışmıyor.


Bir birine aykırı girişleri olan iki cihazın uyumsuzluğunu çözmek demek teknik terimde DVI girişini HDMI’ ye dönüştürmek. Bunu da aşağıdaki cihazla yapmamız mümkün. Monitörü TV’ ye dönüştürmek ucuz bir işlem olması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar