19 Nisan 2016 Salı

Albea kızdırma bujisi fiyatı

FIAT ALBEA Kizdirma bujisi Isıtma ve Soğutma Sistemi oto yedek parçaları. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili FIAT yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Palio ısıtma buji fiyatı. Albea ısıtma buji fiyatı. JTD EURO motorlu araçlara uygundur.


Kızdırma Bujisi ) Bosch Marka. Madeni yağ fiyatları , motor yağı fiyat , benzinli, dizel araba. Saati geçen siparişlerde hızlı kargo için lütfen canlı destekten iletişime geçiniz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Servis fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Bosch Buji fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Linea Buji modelleri, linea buji markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. KIZDIRMA BUJİSİ Turkoilmarket.


Albea kızdırma bujisi fiyatı

Multijet, Marka: Bosch, Fiyat : TL, Fiat yedek parça. TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Fiyatı 42TL PEUGEOT 3FİLTRE S. Her araçta silindir başı kızdırma bujisi olur.


TL ye tüm bujiler yenilenebillir. Emilen hava silindirlerin içinde sıkıştırma yoluyla yakl. C lik bir sıcaklığa kadar ısıtılarak yakıt püskürtüldüğünde oluşan karışımın kendi kendine tutuşması sağlanır. Fiat Linea multijet euro motor kızdırma bujisi.


Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. Her parçanın olduğu gibi bujilerinde belli bir ömrü vardır ancak kullanım şekli bujinin ömrü açısından çok önemlidir. Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri. Sıcak havalarda veya motor sıcakken bir ısıtma süreci olmayacaktır.


Dolayısıyla ön ısıtma lambası da yanmayacaktır. Her zaman en uygun fiyat garantili oto yedek parça. Favorilerim özelliğini kullanabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. ALBEA BRAVA BRAVO DOBLO FİORİNO LİNEA MAREA PALİO PUNTO STİLO FORD.


Bir Araçta Toplam Adet Bulunmaktadır. Multijet sadece 3TL TL olarak Tofaş Fiat yedek parça marketi Aktaş Otodan satın alabilirsiniz. Garantisi Devam ettiği için yetkili servise götürdüm. Yapılması gereken işlem kızdırma (ısıtma) bujilerinin değişmesi gerektiğini söyledir. Denizli Araba Kiralama Fiyatları – Havalimanı Araç Kiralama.


Yanlış fiyat Stokta yok Şirketin tüm teklifleri 97. Isıtma Bujisi Arızası, Isıtma bujisi dizel arabalar için kullanılır. Bilgileri Ant Otomotiv Tahsin ANARAT. Online sipariş verilebilir.


Albea kızdırma bujisi fiyatı

Bazı yedek parçalarda aracınızın marka, model vb. Değişmesi gerekiyor dedi işçilik dahil 2lira fiyat verdi ve birde kızdırma bujilerini sökerken kırılma ihtimali var dedi ne demek istedi anlamadım yani kırılırsa bir daha mı ekstra ücret ödeyeceğim? Ve orjinal kızdırma bujisi takım olarak mi değişir yoksa arızalı hangisiyse onu mu değişecekler. Oto elektrik ve oto elektronik aksamı ürünlerinde hiç bir suretle iade kabul edilmez!


General Motors (GM), Chevrolet Yeni Aveo 1. Ardında yakıt deposunun içindeki süzgeç, yakıt filtresi, kızdırma bujileri ve düşük basınç pompasının rölesi kontrol edilip gerekiyorsa değiştirilmelidir. Forumlarımıza Hoşgeldiniz. FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Dizel motorlar soğukken ilk çalıştırmada, hem motor hem de emilen hava soğuk olduğundan sıkıştırma sonucu hava-yakıt yeterince ısınamaz ve motor çalışmaz. Modele Göre Araç modelinizi seçerek, gerekli yedek parçaları bulabilirsiniz.


En kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunarak müşterilerimize hizmet ediyoruz. Değerli müşterilerimiz sayesinde, Türkiyenin dört köşesinden sipariş almanın gururunu yaşıyoruz. Hoş Geldiniz, Kayıtsız Kullanıcılar. Kontağı çevirdiğiniz anda yanan ışıklardan birisi de kızdırma bujisi için yanmaktadır.


Tüm Renault Dacia Yedek Parçalar Orijinal ve Sıfır. TL Üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsiz. Tavsiye Et Sayfayı Yazdır. Yorum Yaz (0) Marka: Renault. Koduna Göre Arama Ürün referans numarası giriniz.


Bazi parçalarin degisik montaj tipleri vardir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar