4 Ağustos 2015 Salı

Mercekli power led

Adet ) - Aynı Gün Ücretsiz Kargo - Yıl Garanti - Faturalı. Dış mekanda kullanıma uygundur. Suya ve toza dayanıklıdır. Mercekli modül power led yerleştirebilirsiniz. W ( ADET ) 4TL 3TL (10) AmberLED 100.


Sık döşemek isterseniz adet kadar gidecektir. MERCEKLİ MODÜL LED BEYAZ RENK 1. Resimler gönderilecek olan ürünün gerçek resmidir. Işık şiddeti 8Lümen, İnanılmaz parlak ışık verir. Normal led ampullere göre kat daha fazla ışık verir. PHOTON LED Gündüz farı, geri vites, park vs.


Bağlantı Aparatları Ürün İçerisinde Gönderilir. Ledu tarafından ithal edilen dar ve geniş açılı led modüller. Sonuç olarak , yolu ve ilerisini daha iyi aydınlatmaksa amaç , bi-xenon mercekli bir far modifikosyonu. Görünürlülüğü arttırmak ve farları sadece biraz desteklemek ise led gündüz farları ihtiyaca çözüm olacaktır ;).


Mercekli power led

Ynt: bi-xenon mercekli power led li far çalışması merolzö demiş ki: saat açık bırakıp test edeceğim sonra defender a layık olacak. Samsung Çip LED Gündüz farı, geri vites, park vs. Led Tabela Fiyatları dışında ek bir ücret ödemezsiniz. FK Tuning Shop - Oto Aksesuar - Tuning yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel. W akım çekmekte olup 12V gerilim ile çalışmaktadır.


IPsu geçirmezdir ve yıl garantisi mecuttur, 1derece şık açısı bulunmaktadır. LED Işık, Neon Lamba, Ön Far, Sinyal Lambası, Stop Lambası. Estetik Görünüşler için Led Xenon Ürünleri. Araçlarının görünümlerinden sıkılan kişiler araçlarında çok fazla harcama yapmadan mümkün olduğu kadar yüksek değişim gücünü gözleriyle görmek istiyorlar.


Bunu gerçekleştirmek için araçlardaki en etkili yerler araçların farları olmaktadır. W beyaz modül led , adet led aydınlatma çipinden oluşmuştur. Her ledde bir kesip, ekleme yapılabilir. Müdürlerimizle yüksek ışık miktarı ve mercekleri sayesinde kutu harf yada dekorunuza en doğru aydınlatmayı sağlayabilirsiniz.


Bord Tipi : Alüminyum PCB. Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı. RGB SİNYAL GÜÇLENDİRİCİLER.


Lümen: Işığın şiddeti) Delici yüksek mesafe ışığa sahiptir. Sipariş verdiklerim gelsin deneyip izlenimlerimi burada paylaşacağım inş. Diğer bir yandan ledli olan farlardanda pek bişey bende beklemiyorum fakat küçük ledlerle led ve üzeri belki pek bi aydınlık vermez ama 1W power ledler gerçekten boyuna göre iyi iş çıkarıyor. TL Kategori: 24V Kesit Aydınlatma Bar Led : Stok Kodu:.


LED Strip Lighting - Duration:. Arkadaşlar lütfen merceksiz fara xenon- led vs hiç bir şey yapmayın. Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir.


POWER LED PROJEKTÖR SLİM KASA COB LED PROJEKTÖR SMD LED PROJEKTÖR Led Downlight. Power led yapıştırıcısı Duyurular. MOTORSİKLET ARKA FREN KIRMIZI ÇAKARLI LAMBA 3TL. Devamını Oku Detayları Göster.


Aydınlatmada kullanılan yüksek ışık ihtiyaçlarını karşılamak üzere üretilmiş 0. W ve daha fazla elektrik tüketen LED ışık kaynaklarını powerLED (güç LED ’leri) olarak adlandırıyoruz. TL Fiyat (Kdv Dahil) Adet : SEPETE EKLE. LED ve LED li ürünler İLKER Elektronik kalitesi ve cazip fiyat avantajlarıyla ayağınıza kadar geldi. Açıklaması: Yüksek kaliteli ithal LED çiplerinden imal edilmiştir.


Mercekli power led

Düşük güç tüketimine rağmen yüksek performansla çalışır. Sizin İçin Seçtiklerimiz. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Enerji dostu olup uzun ömürlüdür.


Ekonomik elektrik tüketimi - son teknoloji mercekli power led - özel imalat metal halide parlaklığında beyaz ötesi renk spektruma sahiptir kumandalı aç -kapa ve elektronik dimmer ile Işık parlaklığı ayarı yapılabilir özellik. Watt Metal Halide lambaya muadil olarak kullanılabilir. Rainbow PAR Led Ampul. CREE Led kullanılmaktadır.


Mercekli power led

Projektörde USA menşei , en az 50. Anahtarlamalı güç kaynağının OC çıkışı kısa devre korumalıdır. Modül led modüled power led Rgb modül led tek çipli modül led. Lüks seri Plaka aydınlatması. E-BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN.


Fırsatlardan ve kampanyalardan haberdar olmak için hemen kayıt ol!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar