7 Ağustos 2015 Cuma

450 Watt güç kaynağı

450 Watt güç kaynağı

Bilgisayar kasasının içindeki parçalara şebekeden. Toshiba Satellite Tüm Modeller İçin Notebook Adaptör Şarj Aleti. Güç Kaynağı modelleri ve fiyatları için tıklayın! Eğer yeni ve güçlü bir bilgisayar topluyorsanız ya da daha önce aldığınız yüksek donanım gücüne sahip bir. Arkadaşlar güç kaynağı alacağım fakat hangi marka?


Merhabalar Frisby marka 4watt psu satılıktır. Popüler Power Supply filtreleri:6W, 6W Power Supply 5W, 5W Power Supply 4W, 4W Power Supply 6W, 6W, 7W Power Supply 5W, 6W Power Supply. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


VS serisi 4WATT güç kaynağı. Garanti belgesi, destek bilgisi ve kullanma kılavuzu. Bu tür güç kaynakları çok eski sistemlere takılıyordu ve yetiyordu.


Güç kaynağınızı değiştirmenizi öneririm. En az 4watt takarsanız ileride bir sorun yaşamazsınız. Vantilatör Rulman Teknolojisi. Corsair Bağlantı Desteği.


Sürekli Çıkış Nominal Sıcaklığı (° C) ° C. Gtx 7alabiliyorsanız alın aldığınızda daha güçlü bir güç kaynağı gerekecektir. Gtx 7ti ile dediğiniz oyunları kasmadan oynarsınız ama bütçeniz uygunsa gtx 7alırsanız sizin için daha iyi olur. Bir çok kategoride elektronik ürünlerin satışını yapan alışveriş sitesi.


450 Watt güç kaynağı

Watt değerlerini nasıl kontrol edebilirim? W ve üzeri bir Power Supply işini rahatlıkla görecetir. W güç kaynağı yeterlidir. CORSAİR VS 450W iyi bir tercih. Highpower 750w alamana gerek yok.


Isı kontrollü, 1mm çapında bir fan aracılığıyla soğutulan ve düşük voltaj, yüksek voltaj, kısa devre korumaları bulunan güç kaynaklarına. Takas icon ‘A Kilowatt = Watt. Standardı, 7Watt Güç , Aktif PFC, dBA Max Gürült. Watt güç kaynağımız ile 1-2-3-adet kepenginizi tek kumandadan elektrik 4-gün kesilmiş olsa bile çalıştırabilirsiniz. Kısaltması UPS olan kesintisiz güç kaynağı , elektronik aletlere temiz ve kesintisiz bir enerji sağlar.


Jeneratörlerden farkı sürekli çalışması ve bilgisayar için en az ana kart kadar önemli bir parçadır. Darbe koruması da sağlayan kesintisiz güç kaynakları , yüksek voltaj değerlerinde bile bilgisayarı korur. PSU: 3Watt (Yenileyeceğim 4Alacağım.) 6TL param var şuan ekran kartı, işlemci ve güç kaynağı almak istiyorum fakat bir türlü karar veremedim danışayım dedim. Geri kalanına ikinci el güç kaynağı ve işlemci alacağım. Güç : 4Watt Verimlilik: Aktif PFC:.


Sosyal Medyada Bizi Takip Edin. Kaç Watt ’lık bir güç kaynağı alacağınıza karar verdikten sonra, dikkat etmeniz gereken birkaç nokta daha bulunuyor. Bunların başında ise bağlantılar geliyor.


450 Watt güç kaynağı

Sisteminizde kullandığınız bileşenlerin ne gibi güç bağlantıları gerektirdiğine dikkat etmelisiniz. Peki bana 4watt yeterse intden bulurmusun uygun fiyatli? Hepsini Göster Daha Az Göster.


Bu sebeple gerçek güç kaynağı satın alırken dikkat edilmesi gereken nokta, güç kaynağının 12V kanalından ne kadar güç verdiğidir. HPE- 4-A12S çift 12V tasarımına sahiptir. W luk 150tl yi aşmıyacak 6pin girişli güç kaynağı önerirmisiniz.


Kesintisiz güç kaynağı modelleri arasında size en uygun modeli ve en yüksek teknolojiye sahip ürünü satınalmanız önemlidir bu seçimi yaparken en optimum fiyata bu ürüne sahip olmanız işletme maliyetlerinizi düşurmek adına çok önemlidir. Montajsız fiyatımızdır, saat içinde kargolanır. Dünyanın en büyük üreticilerinden olan yaklaşık senedir kullandığım FSP 450w güç kaynağını sistem güncelleme nedeniyle satıyorum. Bu sistemle güç kaynağını full yüke soktuğumuz zaman yaklaşık 400- 4Watt arası bir yüke giriyordu. Yani güç tüketiniz 4Watt ’a yakında bunu tercih edin.


Klasik bilgisayarların çoğu 3Watt civarın enerji tüketimi yaptığından genelde 600VA UPS kullanılır. Buda sizi dk idare eder. Seasonic FOCUS SGX- 4güç kaynağı ünitesi 4W SFX Siyah SSR-450SGX. Doğru söylüyorsunuzda atıyorum sistemin hesabına göre 4watt yetiyor. Ama ben 5luk aldığım zaman aradaki wattlık boşa giden bir enerji kaybıdır.


Dolayısıyla tedaş ta ya bu adamın sistemi 5lik deyip 4watt. Watt Cooler Master güç kaynağı (PSU) arayanlar için en iyi ve en kaliteli seçeneklerden bir tanesi MasterWatt 500! Sıradan bir bilgisayarın kullandığı güç kaynağı yaklaşık 4-6Watt güçtedir. Yarıiletken teknolojisindeki gelişmeler sayesinde günümüz güç kaynaklarında, pahalı olan ve çok yer kaplayan transformatörler genellikle kullanılmamaktadır. Yabancı haber gruplarında, ileri seviye kullanıcılar, 400- 4Watt ’lık Antec, Enermax marka güç kaynakları kullandıklarından sıkça bahseder olmuştu.


Türkiye’de işler daha geç gelişiyordu, çünkü düşük gelir seviyeleri nedeniyle maliyet en önemli faktördü. Yorumlar (0) İncelemeler. Hemen bakın, farkı görün.


450 Watt güç kaynağı

Fiyatlar, 8Watt bir güç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar