19 Ağustos 2015 Çarşamba

Dizel ısıtma bujisi

Kızdırma ( ısıtma ) bujisi neden bozulur? Ortalama olarak 1-sn arasıdır bu bekleme. Bu bekleme sık sık ihmal ediliyor ise, veya araç kontağı uzun süreli açık bırakılıyor ise,.


Kontak açıldığında, motor soğuksa “tık” diye röle sesi duyulur ve hemen devreye girerler, gösterge panelinde sargı şeklindeki kızdırma bujisi ikaz lambası. Yani bu bujiler ilk patlamanın sorunsuz olması için tasarlanmışlardır. Normal bujilerde ise het patlama anı için buji görev içindedir. Eğer sönmüyor ise yada sürekli yanıp sönüyor ise bir arızanın belirtisidir.


RENAULT Kizdirma bujisi Isıtma ve Soğutma Sistemi oto yedek parçaları. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili RENAULT yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Bir Araçta Toplam Adet Bulunmaktadır.


Dizel ısıtma bujisi

Akıllı Sıralama Filtrele. PEUGEOT PARTNER ISITMA BUJİSİ 1. Bu durumdan dolayı yanma odasına marş anında püskürtülen mazotun tutuşması için ısıtma bujisi konulmuştur. Isıtma bujileri motorun soğutma sıvısının sıcaklığına göre devreye girmektedir. KARGO İLE GÖNDERİM YAPMAKTAYIZ. Fluence ısıtıcı buji fiyatı.


Forumlarımıza Hoşgeldiniz. FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Bunlardan birisi de ısıtma bujisi işaretidir. Bu yandıktan sonra kontağı çevirmek için bunun sönmesi beklenmelidir. Hızlı ön ısıtma ,uzun kızdırma sonrası süreli ve patentli kızdırma bujisi dizel dünyasını kökten değiştirmiştir. Belirtilen Fiyat Adet Fiyatıdır.


Dizel ısıtma bujisi

Eskiden dizel araçlarda ısıtma sistemine benzer bir şeyler vardı. Kontağı açıp bayağı bir süre bekleniyordu. Ben kızdırma bujilerini sadece soğuk havalarda rahat çalışma için gerekli sanıyordum. Yeni bir şey daha öğrendim,teşekkürler. Bugün dizel araçlar bulunan kızdırma bujisine değineceğiz.


Genellikle kızdırma bujisine halk arasında bazen ısıtma bujisi de denir. Duyarsanız bunların ikisi de aynı parçayı ifade eder. Soğuk kış günlerinde aracın çalışmasına yardımcı olur. Isıtma Bujisi Arızası, Isıtma bujisi dizel arabalar için kullanılır. Yalnız bir tane bile ısıtma bujisi arızalı olsa tüm ısıtma bujilerinin değişimi daha doğru olacaktır.


Dizel ısıtma bujisi

Bu bakımdan kış aylarında ısıtma bujisi arızalanan bir aracın çalışması ise aynı oranda zor olacaktır. Fakat aldığım bujiler ile aracımdan. Dolayısı ile dizel motorlarda ilk çalışma esnasında yanma odasının ısıtılmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Motor çalışmadan önce yanma odasını ısıtan parçaya kızdırma bujisi ( ısıtma bujisi ) denir. Koruyucu elemanlı bujiler rahat bir çalıştırma, istikrarlı soğuk çalıştırma özellikleri ve düşük egzoz gaz emisyonunu garanti eder.


Bosch her araç modeli için doğru çözümü, uygun ısıtma elemanı çapıyla birlikte sunmaktadır. Aydınlatma Sistemleri Ampul. Benzin Enjeksiyon Sistemleri Ateşleme Bobinleri. Basınç Sıcaklık Sensörleri.


Bilgisayara bağladılar ve kızdırma bujilerinin arıza verdiği söylediler. Yapılması gereken işlem kızdırma ( ısıtma ) bujilerinin değişmesi gerektiğini söyledir. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz.


Bosch marka birinci sınıf malzeme olup adet fiyatıdır. Yani ısıtma bujisi gibi ufak bir problem, ehil olmayanlar tarafından yapılan işlemler yüzünden çok büyük sıkıntılar doğurmuş. Size bu durumu sizi korkutmak, telaşlandırmak için değil, işe başlamadan önlemnizi almanız, konu hakkında fikir.


Dizel ısıtma bujisi

Bu parça genelde dizel araçlarda bulunmaktadır. Türkiye karayollarında olan bütün dizel. Dizel motorlarda kullanılan kızdırma ( ısıtma ) bujileri, benzinli motorların kullandığı bujilerden tamamen farklıdır.


Benzinli motorlar ile Dizel Motorlar arasındaki motor parçaları olarak bir kaç parça dışında büyük farklar olmamasına rağmen Benzinli motorlarda atesleme, sıkıştırılmış benzin-hava karisiminin buji ile ateslenmesi ile olur. Dizel motorlarda yanma olayı püskürtme ile başlayıp, pek çok sayıda parametrenin topluca etkisi altında cereyan eden ve gerçekte egzoz içinde bile kısmen devam eden karmaşık bir olaydır. SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi E-Posta ÖM Ara Rep Ver.


DİZEL ISITMA BUJİ TAKIMI MAGNETTİ MARELLİ 9TL. Dizel Motor Ön Isıtma Gösterge Lambası Neden Yanar dizel motorlu araçlar ısıtma bujisi ısıtma bujisi sorunlar. Konu dizelde enjeksiyon sistemi olduğunda kesinlikle servise gidilmeli bence.


Sanayi ustaları iyi niyetli birşeyler yapmaya çalışıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar