18 Nisan 2019 Perşembe

Şifreli kapı kilidi devresi

Şifreli kapı kilidi devresi

L293D denetim kartlarının yüksek voltaj ve akım gereksinimi olan elemanları (motor, röle)kontrol etmesi için kullanılır. Hazırlayan: Metin ÇINAR şifreli kilit devresi bir yana kıymetini bilen için çok değerli bilgiler var Emeği geçen Kişilere Teşekkürler. Bu basit şifreli kilit devresi gündelik kullanıma çok uygun bir devre. Kapı Kilidi Devre Şeması.


Şifreli kapı kilidi devresi

Kilidin açılması için haneli doğru sayı dizisini girmeniz gerekiyor. Yanlış giriş yaparsanız kilidi resetliyor. Sayı girişleri şekilde PadA, PadB, PadC,PadD ile gösterilen girişler üzerinden girilmeli. Devrenin yapımı oldukça basit ve kullanışlıdır.


Sadece sizin belirlediğiniz bir kapı tık tık sesi ile açılan şifreli kapı kilidi nasıl yapılacağını bu yazımızda sizlere atlatmaya çalışacağız. Bu aslında küçük bir şaka projesi olarak başlasa da kapı tıklama ritmini algılayan şaşırtıcı bir proje ortaya çıktı. F628A tabanlı şifreli kapı kilidi yazılımsal olarak belirlenen şifrenin doğru girilmesi halinde devre üzerindeki röle vasıtasıyla kapı otomatına enerji vererek kapının açılmasını sağlar. Arkadaşlar merhaba uzun zamandır epey bir uğraştığım proje var şifreli kilit projesi üzerinde çok çalışma yaptım ve lcd ekran ekleyerek bazı modifiyeler ya.


PIC16F6ile haneli şifreli kapı kilidi devresidir. Tuş takımı şeklinde dizilmiş butonları ile şifre girişi yapılabilir. Gerekli dökümanları Aşağıdaki Linkten indirebilirsiniz. Mikrodenetleyicili şifreli kilit devre şeması. PIC16Fkullanılarak gerçekleştirilen bu uygulamada, haneli bir şifre, önceden belirlenmiş ve tuş takımından bu şifre girildiğinde röleye bağlı bir yükün çalıştırılması amaçlanmıştır.


Evde kapı açarken, şifreli kasam olsun diyorsanız vb. PANELLİ ŞİFRELİ KAPI OTOMATİĞİ. Kilit Uygulaması Devre Şeması. Panelli şifreli kapı otomatiği sistemlerine adede kadar kart okuyucu bağlanabilmektedir.


Şifreli kapı kilidi devresi

A ile yapılmış şifreli kapı kilidi devre şeması -baskı devre şeması ve Devreye ait entegrenin hex. Bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyor. F8ile şifreli kapı kilit devresi ile ilgili bir devre şeması olan varsa lutfen haber verin.


Yeni Şifre , Şifre Giriş , Hatalı Giriş , Doğru Şifre Buzzer devresi olucak. Devre de bobin olsun şifre doğru girilince bobin çeksin. Kullancağımız Malzemeler: - PIC16F877A - Keypad - v Role yada v. Eski ahşap kapılar ve üzerinde kullanılan kilit mekanizması.


Bu projedeki devre ile işe bu sistem girilen şifre ile kapının açılması sağlanır. Arduino ile kartlı ve şifreli bir kapı kilidi devresi kurmak istiyorum. Bu devreyi zaman içinde uğraşarak yapacağım fakat aklıma takılan soru şu. Modelleri olarak sizlere kale kd 0modeli hakkında bilgi vereceğiz.


Neonet Güvenlik Teknolojileri wrote in Yazılımlar with comment. Alışveriş Listem (0) Ürün Karşılaştırma. Türkiyenin en büyük online Motosiklet aksesuarları satış mağazasıdır. Motoplus Şirinevler mağazası ile hizmet vermektedir. Günümüz gelişen teknolojisi ile birlikte şifreli kapı kilit sistemi her ofis ve apartmanlarda kullanılmaya başlamıştır.


Sonra LEDsürekli yanar. Bu sırada şifremizi gireriz. Tüm kanatlı kapılar için uygundur. RFID ŞİFRELİ KAPI KİLİTLERİ. Super Pass SPŞifreli soyunma dolabı kilidi.


Spor Salonu,otel odaları soyunma dolabı şifreli kilit. Simonswerk ’in bugünkü kataloğunda, 4. Bu yönüyle kilitler daha çok uyum sağlayabilirler. Kart okuyuculu sistemleri de vardır.


Kartlar istenildiği zaman açılır ve iptal edilir. Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Bu ürünle ilgilenen kullanıcılar bunlarla da ilgilendi. Satıcının Diğer Ürünleri. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak.


Gün geçmiyor ki kapı kilitlerinin her geçen gün daha fonksiyonel ve daha şık versiyonları piyasaya sürülmesin. Bugün size kısaca geçen ay piyasaya sürülen dokunmatik kapı kilitlerimizden bahsedeceğim. Tüm Apartman, site ve her türlü kontrollü giriş istenen kapılar için şifreli , Akılı kartlı, Göstergeçli geçiş kontrol sistemi montajı yapılır. Adet Manyetik anahtar hediyeli.


Kapalı Devre Kamera Sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar